Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש ספר על זה, לב של כלב, של מיכאיל בולגקוב.

אמ;לק, הספר מספר על כלב, שרופאים הפכו אותו לבן אדם, והוא גדל להיות, ובכן, עמחה מפגר. הסיפור נגמר בזה שהפכו אותו בחזרה לכלב, ואותו הרופא שעשה את זה, אמר שאין טעם שהמדע ינסה לעשות משהו שכל אישה יודעת לעשות גם ככה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כרגע סיימתי לראות את THE BIG SHOT, סרט ממש טוב, מספר בפשטות, כולל הסברים להדיוטות (ששוברים את הקיר הרביעי, לאנשים שאוהבים את זה), על משבר הסאב-פריים שמוטט את הכלכלה העולמית ב-2008, הסרט מתמקד באנשים שחזו את המשבר הזה, וניסו להרוויח סכומים עצומים של כסף ע"י הימור למעשה נגד הכלכלה האמריקאית, ועל איך הבנקים התפרנסו מלחלק הלוואות לכל מי שביקש, מתוך ידיעה שרובם לא יעמדו בתשלומים, וביתם יעוקל, ועל איך הם ניסו להונות את השוק, עד שהסחורה שהם מכרו (הלוואות, ונדל"ן) הפכו לחסרי-ערך, ולמעשה רוקנו את הבנקים מכסף ומוטטו אותם.

סרט שמראה את הצד המנותק של הקפיטליזם, הצד שבו כבר לא מייצרים שום דבר, חוץ מכסף.

פורסם

הבנתי שבזק עומדת להוציא בקרוב למכירה איזשהו שירות ברמת ה-DNS (שגוגל מציעה כבר כמה שנים טובות, בחינם [או "בחינם"]) שאמור להגן על אנשים טיפשים מפני פישינג.

אז עכשיו (וזהו ניחוש שלי) אנחנו נתחיל לראות המון פירסומות במסווה של כתבות על "סכנות הפישינג", ואיך להתגונן מהסכנה המרחפת מעל לראשינו.

פורסם

רק רציתי להגיד שאני גאה בשב"כ, במוסד ובצה"ל. מהווים גאווה גדולה לכולנו!

האמון שלי במשטרה גבר, עם בחירת המפכ"ל החדש.

נ.ב

זה עדיין הטופיק שכותבים בו, מה שרוצים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה בגלל זה גבר האמון? בסך הכל החליפו מפכ"ל, עשו מספיק רעש בתקשורת והופה! אנשים פתאום מרוצים.

מדהים ועצוב כמה קל לשנות לציבור את הדעה מכלום.

אחרי שבאמת ישקם את המשטרה, האמון שלי יגבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בחירת מפכ"ל חיצוני היוותה צעד חיובי לפי דעתי, אך האמון במשטרה יחזור רק כשאראה איך השינוי בא לידי ביטוי.

האם המפכ"ל יחנך את המשטרה או שהמשטרה תחנך את המפכ"ל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עוד פעם החליפו מפכ"ל?

ההוא עם השפם לא טוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...