Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני בפני דילמה לגבי רכישת צמיגים חדשים. אודה לכם על עזרה. ברשותכם אציג את הדילמות ואבקש להתייחס לכל אחת בפני עצמה

יש לי מאזדה 6 שנת 2004, עם צמיגי מישלין שכנראה כבר הגיע הזמן להחליפם. כמובן שבאופן אופטימלי הייתי הולך על החלפת כל הארבע למישלין, אבל כספית זה לא אפשרי על כן כנראה אלך על 2 חדשים. במידה ואני הולך על אופציה זו, ראיתי כי ישנם מספר רב של סוגים המתאימים לסוג הצמיג שלי 205/55/16 , נציג יודע דבר באוטו דיפו אמר לי שלמרות שזה מישלן, עדיין צריך לדעת איזה דגם לבחור כי יש דגמים לא מוצלחים. לכן אבקש המלצה לשניים שלושה דגמים לפחות בקוד מהירות H או V

אצלי כרגע יש ENERGY SAVER ובאחד המכונים הציעו לי PRIMACY

מצד שני אותו נציג באוטו דיפו הציע להחליף את כל הארבע בעלות של 990 ש"ח בצמיגי ליין חדש של דייהו

זו דילמה בפני עצמה. מה כדי יותר, להחליף את כל הארבע לחדשים אבל פחות טובים או רק 2 אבל לפחות סוג מעולה.

הוא פשוט ציין בפני שמאחר והצמיגים הם מעל 4 שנים אין פה מה לחשוב ועדיף לקחת 4 חדשים דיייהו מאשר שניים מישלן או גודייר

כמו כן, במידה ואני הולך על 4 פשוטים, האם יש חברות שעדיפות מדייהו ועדיין נחשבות לסוג טוב

תודה רבה מראש לכל העונים

פורסם

צמיגים טובים ולא יקרים שאני ממליץ לך הם של NEXEN באים "מקוריים" ברכבי יונדאי קיאה ועוד.

התקנתי רביעייה שלהם על מאזדה 6, לא אכזבו נותנים תמורה טובה למחיר(כ 1400ש"), תוצרת קוריאה.

דאג לבדוק את תאריך הצמיג, תשתדל להתעקש על צמיג עם תאריך "טרי" ככל שתוכל.

בצמיגים עדיף לשלם פעם אחת קצת יותר מאשר להתקין צמיג מאיכות ירודה, הרי לא מחליפים אותם כל יום או כל שנה, צמיגים מחזיקים כ 4שנים בערך אז ההשקעה החד פעמית משתלמת, תורמת לבטיחות ולנוחות ברכב, ולא משנה על איזה רכב אתה נוהג הצמיגים הם הקשר היחד בין הרכב לכביש.

פורסם
שלום חברים.

אני בפני דילמה לגבי רכישת צמיגים חדשים. אודה לכם על עזרה. ברשותכם אציג את הדילמות ואבקש להתייחס לכל אחת בפני עצמה

יש לי מאזדה 6 שנת 2004, עם צמיגי מישלין שכנראה כבר הגיע הזמן להחליפם. כמובן שבאופן אופטימלי הייתי הולך על החלפת כל הארבע למישלין, אבל כספית זה לא אפשרי על כן כנראה אלך על 2 חדשים. במידה ואני הולך על אופציה זו, ראיתי כי ישנם מספר רב של סוגים המתאימים לסוג הצמיג שלי 205/55/16 , נציג יודע דבר באוטו דיפו אמר לי שלמרות שזה מישלן, עדיין צריך לדעת איזה דגם לבחור כי יש דגמים לא מוצלחים. לכן אבקש המלצה לשניים שלושה דגמים לפחות בקוד מהירות H או V

אצלי כרגע יש ENERGY SAVER ובאחד המכונים הציעו לי PRIMACY

מצד שני אותו נציג באוטו דיפו הציע להחליף את כל הארבע בעלות של 990 ש"ח בצמיגי ליין חדש של דייהו

זו דילמה בפני עצמה. מה כדי יותר, להחליף את כל הארבע לחדשים אבל פחות טובים או רק 2 אבל לפחות סוג מעולה.

הוא פשוט ציין בפני שמאחר והצמיגים הם מעל 4 שנים אין פה מה לחשוב ועדיף לקחת 4 חדשים דיייהו מאשר שניים מישלן או גודייר

כמו כן, במידה ואני הולך על 4 פשוטים, האם יש חברות שעדיפות מדייהו ועדיין נחשבות לסוג טוב

תודה רבה מראש לכל העונים

שלום ,

מעבר להצעה של צמיגי דייהו ,

קיימים צמיגים נוספים שיתנו לך איכות טובה עם מחיר מזהים ,

טייפון , אשר מיוצרים ע"י קונטיננטל ,

המחיר ל - 4 צמיגים הוא 1396 ש"ח

כאן אתה מקבל צמיגים עם רמת ייצור מבית קונטיננטל , במחיר אטרטיבי ביותר

בברכה

אוטו דיפו

פורסם

אני לא ממליץ על טייפון המחיר עבורם יקר והנחות נסיעה איתם גרועה, קשים כמו קרש ורועשים במחיר שלהם עדיף את ה nexen או פאלקן.

יקיר

פורסם

תתגמש מעט בתקציב, וכך 4 נקסן/פאלקן. שווה להשקיע פעם אחת 1500 או 1600 שקלים בשביל הבטיחות שלך.

הם צמיגים בסדר. זה לא שזו סכנת נפשות לנסוע איתם, הם פשוט פחות טובים מבריג'סטון או יוקוהמה. אלפי רכבים נוסעים איתם בכל יום והכל בסדר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שים לב שצמיגי פאלקן מיוצרים בסין.

נקסן מיוצרים בקוריאה.

כלומר, אתה רומז שקוריאה זה עדיף?

פורסם
תתגמש מעט בתקציב, וכך 4 נקסן/פאלקן. שווה להשקיע פעם אחת 1500 או 1600 שקלים בשביל הבטיחות שלך.

הם צמיגים בסדר. זה לא שזו סכנת נפשות לנסוע איתם, הם פשוט פחות טובים מבריג'סטון או יוקוהמה. אלפי רכבים נוסעים איתם בכל יום והכל בסדר.

במה, אם אפשר לדעת, הם פחות טובים? במה זה בא לידי ביטוי בנסיעה?

פורסם

אנשים טובים :) קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות.

קיבלתי הצעה ל4 צמיגים של GOODYEAR תוצרת צרפת ב1600 ש"ח (אולי אפילו אפשר לרדת קצת)

מה דעתכם, לא עדיף מ-NEXEN?

תודה

פורסם

הצמיגים שצוינו פחות טובים מיוקוהאמה או בריג'סטו, כמו סוסיתא פחות טובה ממרצדס. כי ככה זה.

יש הרבה פרמטרים שצמיגים נבדלים זה מזה: אחיזה, רעש בנסיעה, רמת קושי הדופן, כמה זמן הצמיג מחזיק וכדומה.

באופן כללי, יוקוהאמה ובריג'סטון הן חברות מעט יותר טובות מפלקן או נקסן, ולצמיגים שלהם יש יתרונות ברוב הפרמטרים שציינתי לעיל.

יש לי ניסיון טוב עם גודייר, אולם עם דגם פשוט שמגיע ברכבי ליסינג, סה"כ צמיגים טובים. הגודייר חדשים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הצמיגים שצוינו פחות טובים מיוקוהאמה או בריג'סטו, כמו סוסיתא פחות טובה ממרצדס. כי ככה זה.

יש הרבה פרמטרים שצמיגים נבדלים זה מזה: אחיזה, רעש בנסיעה, רמת קושי הדופן, כמה זמן הצמיג מחזיק וכדומה.

באופן כללי, יוקוהאמה ובריג'סטון הן חברות מעט יותר טובות מפלקן או נקסן, ולצמיגים שלהם יש יתרונות ברוב הפרמטרים שציינתי לעיל.

יש לי ניסיון טוב עם גודייר, אולם עם דגם פשוט שמגיע ברכבי ליסינג, סה"כ צמיגים טובים. הגודייר חדשים?

כן חדשים!

מהשאלה שלך אני מסיק שהמחיר הוא טוב?!

מה שאני לא יודע (כי פשוט שחכתי לבדוק) זה איזה דגם זה בדיוק. שמעתי שיש דגמים פחות טובים ואז השם GOODYEAR בעצם לא "עומד" בהכרח מאחורי הצמיג. (אולי לא במקרה שלך...) אני יודע שדגם EXELENCE הוא דגם מאוד מוצלח.

ניקו, האם יש דגם ספציפי של GOODYEAR שהיית ממליץ, ובכלל האם אתה חושב ש GOODYEAR זו אלטרנטיבה טובה למישלן?

תודה

פורסם

טוב, על הבוקר נכנסתי Auto Kit שבנשר.

הציעו לי צמיג של TOYO תוצרת יפן (לא בדקתי דגם, אבל אני מניח שזה בטח ה-CF1) במחיר דיי אטרקטיבי כנראה של 1700 לרביעייה

מבדיקת נתונים טכניים של הצמיג, הבנתי כי רמת יעילות שלו בצריכת דלק מאוד ירודה - F לעומת C שב- GOODYEAR

שאלתי, עד כמה נתון זה קריטי. כלומר עד כמה זה באמת משפיע על צריכת הדלק בין רמות של C ו- F

פורסם

עשיתי טבלת השוואה על בסיס נתונים טכניים בין שני סוגים סופיים שכנראה אבחר מתוכם.

אודה לכם על המלצות ע"פ העדפה אישית שלכם עם נימוקים

תודה מראש

צמיגים.pdf

• תוכן חדש...