Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להשכיר רכב בבודפשט למשך יום או יומיים סתם בשביל לטייל במדינה, עכשיו יש חברות שיסכמו להשכיר לי רכב בכלל בגלל הגיל שלי?

ואם כן כמה יעלה לי להשכיר רכב ליום?

פורסם

כנס לאתרים של חברות ההשכרה, סמן את היעד אליו אתה טס ואת התקופה המבוקשת לשכירת רכב ותקבל מחירים.

אני באופן אישי התעניינתי כשהייתי בגילך (לפניי שנתיים בסך הכול), ובאירופה ישנן מדינות בהן תוכל לשכור רכב בגילך.

אל תצפה אבל לרכב שהוא מעבר לרכב משפחתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ועוד דבר חשוב - אם אתה שוכר רכב דאג לתשלום אגרת כבישים מהירים לתקופת השכירות. להונגרים יש שיטה מיוחדת - משלמים את האגרה ומספר הרישוי מוכנס למאגר המידע הרלוונטי. לא מדבקות ולא שום דבר אחר. אני מניח שבחברת ההשכרה תקבל הדרכה, אבל כדאי לך לבדוק את הנושא לפני צאתך לדרך כדי שתוכל לשאול את השאלות הנכונות.

ד"א - השכירת הרכב האחרונה שלי (בסלובניה) חייבו אותי בסכום נפרד תמורת אגרת כבישים מהירים (ל-5 ימים). יתכן שחברת ההשכרה ההונגרית תנהג באופן דומה, אבל עליך לודא זאת כדי לא להיות מופתע אחרי שובך ארצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי בארץ באתרים אבל אף אחד לא רוצה להשכיר לנהגים חדשים/בני פחות מ21, 24.

איך זה הולך? אני יורד בשדה תעופה בבודשפט ופשוט נכנס לאחת הסוכניות רכב ומבקש להשכיר רכב?

אז אני מבין שלא יעשו לי בעיות בגלל הגיל שלי נכון? וכמה זה עולה בערך ליום להשכיר רכב סטנדרטי?

יש לי ממסי.

פורסם

עדיף שתזמין מראש ברשת, ויכול להיות שחברות השכרה בהונגריה לא מאפשרות לך לשכור רכב מתחת לגיל 21.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשבילך, זרקתי את הכתובת sixt.hu. (מופיע בהונגרית, יש אפשרות לבחור אנגלית) הרכב הזול ביותר שעלה היה טויוטה אייגו, דרישת המינימום היא גיל 21 והחזקה ברשיון שנה אחת. שכירת האייגו בשדה התעופה ל-24 שעות, כולל תוספת נהג חדש וללא הרחבות ביטוח תעלה לך כ-90 אירו. יקר מאד.

נסה לבדוק בעוד חברות השכרה, אבל סביר שיהיה לך קושי לשכור רכב בגילך, ואפילו אם תוכל לשכור רכב השכירות תהיה יקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצאתי אותם:

findhotel. co. il/he/car-rental?Label=HU-GC-ENO-71

הם משכירים מגיל 17, אבל הם רושמים שצריך להיות עם רישיון לפחות שנה ולי יש רישיון 11 חודשים.

יש לי סיכוי למצוא משהו שיסכים להשכיר לי רכב?

• תוכן חדש...