Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אח שלי נסע ברכב וקיבל דו"ח מהירות. (מצורף תצלום הדו"ח).

חיפשתי באינטרנט וגם באתר ומצאתי שמשהו כתב שאם מבקשים בקשה להישפט וטענים שהמצלמות לא מכוילות השופט מבטל את הדו"ח בגלל פסק דין של שופטת מבאר שבע. זה עדין תקף?

לאח שלי יש וותק נהיגה של 15 שנים בלי שום עבירה אם הוא ישלח בקשה להמיר את הדו"ח באזהרה. מה הסבירות שיאשרו לו?

בדו"ח מופיע תמונה גדולה של הרכב שהמספרים של הלוחית רישוי קטנים מאוד וחלקם לא ברורים (לי). בתמונה הקטנה המספרים נראים ברור כאילו טיפלו בהם בפוטושופ. זה יכול להיות?

lsmq.jpg

פורסם

לגבי התמונה -> התמונה הקטנה היא התמונה "רגילה", ולכן לא רואים את מספר הרישוי. התמונה הגדולה היא אותה תמונה לאחר ביצוע הגדלה כדי שיהיה אפשר לזהות את מספר הרישוי. אין שום שימוש בפוטושופ כדי לשנות את התמונה.

אם אתה חושב שתגיע למשפט, תאמר את מילות הקסם "כיול מצלמות" ומיד יבטלו לך את הדוח - אז אתה טועה.

אם אתה מתכוון ללכת למשפט ולהלחם כנגד המצלמה, תצטייד בעו"ד טוב, שיודע מה הוא עושה (כי אתה לא יודע).

מה שבטוח - זה יהיה יותר יקר מ-750 ש"ח.

ניתן לבקש להמיר את הדוח באזהרה - זה כרוך בהודאה באשמה, ולא בטוח שאכן ימירו.

פורסם

תודה על התשובה המהירה!

אני מודע לעובדה שאני לא מבין בכלל בבתי משפט:wink: ולכן חיפשתי בגוגל ובאתר ואחת התשובות הייתה לבקש להישפט ולטעון שהמצלמה לא מכוילת.

ובגלל זה אני גם שואל אם זה נכון ועדין רלוונטי...

פורסם

נראה שאחיך צולם על ידי מצלמת גאטסו. למיטב ידיעתי אין למצלמות אלה בעיית כיול.

ניסיון להמתיק את העונש בשל 15 שנה ללא עבירה יתכן ויצלח. ללכת למשפט נגד מצלמת גאטסו לא משתלם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שוגיפלקס אכן צודק: אין שום בעיה של כיול במצלמות גטסו ולכן הסיכוי שהדו"ח יומתק או יבוטל בהתבסס על הטענה הזאת שואף לאפס.

אם אכן לאחיו של פות"ש יש עבר של לפחות עשור ללא רבב, אפשר בהחלט לבקש המרה לאזהרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האפשרות היחידה היא לפנות למפנא בבקשה להתחשב בעברו הנקי של אחיך.אני לא שמעתי על עניין הכיול,אולי אתה מבלבל עם כיול ממלז שגם לכך המשטרה כבר מצאה פתרון עד כמה שידוע לי,אם יש משהו עם אמינות הגטסו נשמח לשמוע.

דרך אגב להשכלה כללית,הוא צולם במצלמה שממוקמת כ1קמ מערבית לצומת מגידו,ודי מוסוות על ידי עמודי התאורה הרבים במקום.

כמה זמן לקח לדוח להגיע??

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

דרך אגב להשכלה כללית,הוא צולם במצלמה שממוקמת כ1קמ מערבית לצומת מגידו,ודי מוסוות על ידי עמודי התאורה הרבים במקום.

כמה זמן לקח לדוח להגיע??

תודה לכל המשיבים!

הדוח הגיע בתור מכתב רשום ב24 יום ועוד יום לשחרר אותו.

פורסם
שוגיפלקס אכן צודק: אין שום בעיה של כיול במצלמות גטסו ולכן הסיכוי שהדו"ח יומתק או יבוטל בהתבסס על הטענה הזאת שואף לאפס.

אם אכן לאחיו של פות"ש יש עבר של לפחות עשור ללא רבב, אפשר בהחלט לבקש המרה לאזהרה.

לדעתי זה 5 שנים ללא רבב, וסה"כ עשור של אחזקת רישיון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אח שלי חשב על זה וטען שהכביש הנ"ל הוא שני נטיבים לכל צד וגדר הפרדה מבטון מפרידה בניהם מה שאומר שמותר לנהוג במהירות של 90 קמ"ש. אבל בגלל ששברולט סילברדו הוא משאית קלה שהרישיון עליו הוא ג' אז הרכב מוגבל לנסיעה של 80 קמ"ש בבין עירוני. ולכן נוצר פער של 31 קמ"ש במקום פער של 21. שגם הגדיל את הדו"ח וגם הוסיף נקודות.

מה אתם אומרים?

פורסם

^

ההגבלה ל-80 קמ"ש רלוונטית לרכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר מעל 12 טון.

יש לבדוק אם קיים תמרור המגביל ל-80 קמ"ש (משני צידי הכביש) בקטע הנ"ל. אם לא, מהירות המותרת צריכה להיות 90 קמ"ש והקנס יהיה מופחת בהתאם.

בכל מקרה, אם לאחיך יש רשיון מעל 10 שנים ו-5 שנים ללא הרשעות או אזהרות, ניתן לפנות למפנ"א ולבקש להמירו את הדוח לאזהרה.

• תוכן חדש...