Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני וחבר טוב מתכננים לטוס בסוף חודש יולי לחמישה ימים בבוקרשט במסגרת הופעה של Sting.

התכנון הוא לטוס בין התאריכים 28.07 עד ל-01.08 (כשההופעה עצמה היא ביום רביעי, ה-31.07).

בדקתי חבילות נופש באתר אל-על, המחירים נראים לי סבירים והוגנים יחסית, אבל אני די מתלבט לגבי מה להזמין בדיוק.

חשבתי לקחת טיסה ביום ראשון בבוקר שנוחתת בסביבות השעה 10:00 בבוקרשט, וביום חמישי לקחת טיסה שיוצאת בשעה 21:00 מבוקרשט. התכנון עצמו הוא על מלון ארבעה כוכבים. בדקתי כל מיני מלונות, אבל עדיין לא החלטתי בדיוק מה אנחנו רוצים. ההעדפה כמובן היא למלון במרכז העיר, במסגרת חדר TWIN (מיטות נפרדות), שיהיה נחמד לשהות בו.

ניסיתי לחפש כל מיני מסלולי טיול לבוקרשט, אך לדאבוני אפילו לא מצאתי ספר על בוקרשט (בטיול הקודם לברלין השתמשתי בספר של שיחור ופשוט נהנתי מכל רגע). אני מפחד להגיע לבוקרשט ולאבד את עצמי, בכל זאת מדובר בחמישה ימים של שהייה בעיר אחת, וברור שאנחנו לא רוצים להשתעמם שם..

אשמח לכל מידע ועזרה שתוכלו לתת לי!

בעיקר לגבי מלון מומלץ וגם מסלולי טיולים, כל דבר אחר יתקבל בשמחה.

תודה רבה,

רותם :-P

Mazda 5 2007 2.0 Automatic

• תוכן חדש...