Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה השרשור מקורי ובו יש את סריקת הדו"ח:

מה שמאוד מוזר לי זה שכנראה שלבחור שקיבל את הדו"ח יש פיצול אישיות או שפשוט יש לו שלושה פרופילים שונים.

בשרשור הזה הוא נקרא NEW VEGAS, בשרשור שקישרתי אליו קוראים לו VENDETTA ולבחור שפנה אלי בהודעה פרטית בנושא קוראים CHRISTIANOR.

פה חשדתי! :shock:

למה אתה חייב לכתוב את ההודעה הזאת בכזה טון מגעיל, כאילו שאני משקר או מתחזה?

אסביר, בשביל שתוכל להרגיש טוב עם עצמך. במשתמש CristianoR, קראתי כתבה על שופט כלשהוא - התעצבנתי וכתבתי מילים שלא הייתי צריך לכתוב, קיבלתי באן.

בסמוך לזה, בדיוק קיבלתי את הדו"ח ורציתי יעוץ בפורום, אז פתחתי משתמש חדש, מישהו מההנהלה כנראה זיהה אותי, ונתן לי גם באן במשתמש הזה (Vendetta).

בגלל שאני כן רוצה להשתתף בדיונים, לקרוא, לכתוב, פתחתי את המשתמש הזה.

זה באמת היה נחוץ? זה באמת עשה לך את היום? אתה מרגיש צדק עמך?

שמח שפתרנו את הבעיה, שבת מנוחה שתיהיה לך. :wink:

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה.

לא כתבתי לך בשום טון אלא הבאתי לידיעת משתמשי הפורום את תהליך העניינים ותו לא.

אני לא מבין מדוע עליך לפתוח שרשור חדש בנושא לאחר שכבר קיבלת תשובות מפורטות ועדין לא הפנמת את הנושא ואת זה שהשוטר בכלל נתן לך דו"ח על סטייה מנתיב ולא על כך שלטענתך נסעת בשמאלי.

אני ממליץ לך בחום לגשת ולהישפט על העבירה. אולי בית המשפט יכניס לך קצת בינה (ופה כן כתבתי בטון שלא ימצא חן בעינך).

פורסם

מצטרף להמלצה.

בקשר ל"פרזיטים במדים השחורים",חוץ מלתת דוחות מוצדקים או שלא,הם מכווינים תנועה כשהרמזורים קורסים בגשם ובשמש,מטפלים בתאונות דרכים,מסייעים לאנשים להחליף גלגל ועוד ועוד דברים שלא אציין כאן.

כפי שציינתי בתגובה הקודמת יש לך עודף בטחון עצמי,וכניראה שלפעמים זה בעוכריך,אני יכול לדמיין איך התנהגת ל"פועל הבניין הפרזיט"כשהוא עצר אותך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מצטרף להמלצה.

בקשר ל"פרזיטים במדים השחורים",חוץ מלתת דוחות מוצדקים או שלא,הם מכווינים תנועה כשהרמזורים קורסים בגשם ובשמש,מטפלים בתאונות דרכים,מסייעים לאנשים להחליף גלגל ועוד ועוד דברים שלא אציין כאן.

כפי שציינתי בתגובה הקודמת יש לך עודף בטחון עצמי,וכניראה שלפעמים זה בעוכריך,אני יכול לדמיין איך התנהגת ל"פועל הבניין הפרזיט"כשהוא עצר אותך.

לא, אני מאמין שאתה טועה בדמיונך.

כשהוא עצר אותי לא אמרתי הרבה, ניסיתי לדבר איתו בעדינות ובנוחות, שאלתי אותו למה הוא עצר אותי, על איזו עבירה, מדוע, ולא דיברתי באותו טון שבו כתבתי את ההודעה הראשונה בשרשור.

כל שנותר לקוות הוא שמערכת המשפט תעשה עם פותח השרשור צדק.

אני מקווה שאתה מדבר על צדק לטובתי, כן?

חבר'ה, איך אני אסביר לכם.. אני יודע שאתם עצבנים, שנהג חדש בא לפורום ואומר כל מה שהוא רוצה כאוות נפשו, באמת, ליבי אתכם!

אבל אני רק רוצה שתשימו את עצמכם רגע בנעליים שלי. אני בסך הכל מלש"ב, שאגב, נלחם מאוד בשביל להתגייס לקרבי! (אני יודע שזה לא קשור לשרשור, אבל רק אציין שאני בן 19 אוטוטו, שנה שלמה של פקסים ומסמכים, ומה לא, העיקר לא להתגייס למערך הטכני, בתור שוחר לשעבר).

אני אוסף כסף, בשביל עצמי, בשביל שיהיה לי קצת בזמן צבא, בשביל לא להטריח את ההורים. כי הוצאות ברוך ה' יש לי לא מעט, אני בסך הכל בחור דיי מוצלח, חברה יפה, נסיעות על ימין ועל שמאל, אני צריך את הכסף הזה.

לא רק בשביל הבזבוזים, אלא פרנציפ. זה לא הגיוני בשום אופן שאני אזרוק 250 שקל לפח, פשוט ככה.

אגב, היום סבא פינק אותי ואת עצמו במצלמות חדשות לרכבים. הלכתי וקניתי גם מפצל למצת בשביל מטען לאייפון.

אולי בפעם הבאה אני אוכל להיכנס בשוטר הבא בתור כמו שצריך.

אה, ועוד משהו, בקשר ל"מדים השחורים" ברור שהכוונה שלי הייתה לאותם עבריינים במדים, כמו השוטר הזה בחיפה שמחלק דוחות איך שמתחשק לו.. ח"ח לכל השוטרים שעושים את עבודתם באשר הם, אבל מי כמונו (חברי הפורום) יודעים שהמצב רחוק מלהיות טוב. המשטרע, לפחות ממה שאני ראיתי ב19 שנות חיי, נראת, עובדת, מתפעלת כמו שכונה.

בחיים לא עזרו לי, לא כשגנבו ממני, לא שאיימו עלי, שום כלום.

בדיחה.

פורסם

אין קשר בין מה שכתבת, היותך חיל בקרוב לדוח שקיבלת.

אף אחד ל כועס ולא מתעצבן על נהג חדש שכותב בפורום את דעותיו ואת מה שעובר עליו,

יכל להיות שהניסוח שלך לוקה בחסר וההתפרצות והכתיבה הגזענית היא זו שגרמה לתשומת לב שונה לדברים שכתבת להבדיל משרשורים אחרים בהם חברי פורום כותבים את דעתם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין קשר בין מה שכתבת, היותך חיל בקרוב לדוח שקיבלת.

אף אחד ל כועס ולא מתעצבן על נהג חדש שכותב בפורום את דעותיו ואת מה שעובר עליו,

יכל להיות שהניסוח שלך לוקה בחסר וההתפרצות והכתיבה הגזענית היא זו שגרמה לתשומת לב שונה לדברים שכתבת להבדיל משרשורים אחרים בהם חברי פורום כותבים את דעתם.

ל'

הניסוח שלי לא לוקה בחסר, הסברתי הכל אחד לאחד, מה שכן, הכתיבה הגזענית אכן גרמה לשינוי בתגובה של חברי הפורום.

אני לא מבקש שתרחמו עלי, אבל בסך הכל אני גר בנצרת עלית, אני מאמין שרובכם יודעים מאיפה באה כל "האהבה" הזאת....

אני שונא להכליל, באמת, אבל הפעם אני חייב.. כשאני יוצא לנסיעות ברחבי העיר או נצרת, ואני רואה איך בני המיעוטים משתוללים, עושים מה שהם רוצים, באים לחניה מאחורי הבית שלי (השכונה הכי שקטה בעולם) ושמים מוזיקה ערבית בפול ווליום ב1 בלילה (!!!!!!!!!) כן, מתפתחת סוג של שנאה כלפיהם.

וכל מה שמספרים לי על מכסה של דוחות, שהשוטרים צריכים לעמוד בהם.. אז למה להיטפל לצעיר שלא עשה כלום, מספיק שישלחו 2-3 סמויים לנצרת וכל שוטר עושה מכסה שנתית בשעתיים! מצידי שיתלו תמונות שלהם בתחנה בתור השוטרים המצטיינים.

פורסם

אני גרה במרכז הארץ, עיר שבה כל השוכנים הם יהודים,

גם ברחבי העיר שלי יש צעירים פוחזים אשר מפעילים מוזיקה בעוצמה בלתי סבירה בשעה לא שגרתית של הלילה.

הכתיבה שלך רוויה בשנאה "אני שונא להכליל, באמת, אבל הפעם אני חייב... "

אתה לא חייב, זו הצורה שבה בחרת לבטא את עצמך ולתאר את שהתרחש,

המליצו לך כאן מה לעשות וכיצד לפעול,

בהגיעך לבית המשפט תחשוב טוב לפני שתפצה את פיך ורצוי אף שתתכונן עם רשימה שהכנת מבעוד מועד,

בית המשפט בישראל לא יסבול כל ביטויי גזענות והאשמות מופרכות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה לי שכבר רשמתי לך בהודעה המקורית, שסעיף האשמה בדוח הזה הוא מאוד נדיר, ומתאים לשוטר שחסרים לו כמה דוחות כדי להגיע ליעד החודשי/שבועי, לכן יש סיכוי ששופט ירים גבה לנוכח האשמה ויזכה אותך, אבל (!!) -

היית מאוד מפוזר בכתיבה שלך וכתבת גם הרבה שטויות.

כדי שבדיון תהיה קצר וענייני, ולהמנע בלהשתמש בשפת רחוב ובוודאי שלא להעליב את השוטר או המשטרה או לקרוא להם שקרנים.

לגבי ההערה שלך שנרשמה בדוח - השופט כן אמור להתייחס לזה כהודאה באשמה, אבל תוכל לתרץ זאת ולומר שכיוון שאתה חדש על הכביש והרגשת קצת מאויים מהשוטר לכן נפלט לך.

בכל מקרה על עבירה כזאת לא תבוא שלילה.

פורסם
נראה לי שכבר רשמתי לך בהודעה המקורית, שסעיף האשמה בדוח הזה הוא מאוד נדיר, ומתאים לשוטר שחסרים לו כמה דוחות כדי להגיע ליעד החודשי/שבועי, לכן יש סיכוי ששופט ירים גבה לנוכח האשמה ויזכה אותך, אבל (!!) -

היית מאוד מפוזר בכתיבה שלך וכתבת גם הרבה שטויות.

כדי שבדיון תהיה קצר וענייני, ולהמנע בלהשתמש בשפת רחוב ובוודאי שלא להעליב את השוטר או המשטרה או לקרוא להם שקרנים.

לגבי ההערה שלך שנרשמה בדוח - השופט כן אמור להתייחס לזה כהודאה באשמה, אבל תוכל לתרץ זאת ולומר שכיוון שאתה חדש על הכביש והרגשת קצת מאויים מהשוטר לכן נפלט לך.

בכל מקרה על עבירה כזאת לא תבוא שלילה.

לשוטרים כבר מזמן אין מכסת דוחות.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
לשוטרים כבר מזמן אין מכסת דוחות.

יש להם ועוד איך. זה אמנם כבר לא מכסת דוחות תלויית בונוסים, אבל לכל מפקד יש יעד דוחות להגיע אליו (כמו ששכל עובד שכיר יש יעדים בעבודה) ובוא נגיד שמפקד לא יראה בעין יפה בלשון המעטה שוטר שחוזר ממשמרת ללא דוחות.

פורסם
יש להם ועוד איך. זה אמנם כבר לא מכסת דוחות תלויית בונוסים, אבל לכל מפקד יש יעד דוחות להגיע אליו (כמו ששכל עובד שכיר יש יעדים בעבודה) ובוא נגיד שמפקד לא יראה בעין יפה בלשון המעטה שוטר שחוזר ממשמרת ללא דוחות.

בונוסים????מאיפה הבאת את זה??

יש יעדי אכיפה,אין מכסות ואין נעליים,שוטר נמדד בזמן הגעה לארועים וטיפול בהם ולא בכמות דוחות.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
בונוסים????מאיפה הבאת את זה??

יש יעדי אכיפה,אין מכסות ואין נעליים,שוטר נמדד בזמן הגעה לארועים וטיפול בהם ולא בכמות דוחות.

נכון, אמרתי לא תלוי בונוסים.

ויעדי אכיפה של שוטרי תנועה = כמות דוחות.

ושוב, כתבתי, לא מכסות ברמה של 10 דוחות ביום, אלא יעדים ברמת מפקד.

• תוכן חדש...