Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש להם ועוד איך. זה אמנם כבר לא מכסת דוחות תלויית בונוסים, אבל לכל מפקד יש יעד דוחות להגיע אליו (כמו ששכל עובד שכיר יש יעדים בעבודה) ובוא נגיד שמפקד לא יראה בעין יפה בלשון המעטה שוטר שחוזר ממשמרת ללא דוחות.

שוטר מקבל בונוס אם הוא רושם יותר דוחות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אתפלא אם כן.

תראו, זה לא שאני אומר שהמשטרה הם ארגון פשע, אבל קשה לי באמת להאמין שלא קורים מקרים שהם סתם מחלקים דוחות (אני לא מדבר על זה שהם נותנים דו"ח באמת לא קשור, אלא הם ממש מחפשים נהג רק בשביל להתלבש עלו).

בבית משפט אני מן הסתם לא אדבר כמו שכתבתי פה, אני אדבר יותר יפה ויותר מעודן, פה בעיקרון רק שחררתי קיטור.

כי.. בינינו, אני דיי מעודכן אקטואלית. ואני כן קורא כתבות בנושא הזה, ולא פעם, ולא פעמיים - ולא שלוש, ראיתי כתבות על דוחות שיקריים, למשל הבחור עם המצלמה שעצר בעצור, או העבריין המסריח מחיפה שחילק דוחות שיקריים.

מוזר שהגוף שאמור להגן עלינו - עושה בדיוק ההפך.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם
שוטר מקבל בונוס אם הוא רושם יותר דוחות?

ל'

לא, כתבתי במפורש שזה לא תלוי בבונוסים.

יש יעדים, כמו שלעורך דין יש יעד לסיים חוזה עד תאריך מסויים, ולמתכנת יש יעד לסיים מודול עד דד ליין מסויים, ולאיש מכירות יש יעד למכור X ש"ח בחודש מסויים, כך לשוטרים יש יעדים, והם צריכים להראות הוכחות לאכיפה.

אף אחד לא מקבל תוספת שכר לדוחות, אבל שוטר תנועה שרוצה להתקדם צריך להראות שהוא עובד קשה =לתת דוחות.

• תוכן חדש...