Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1800 ה glx אני הייתי יד רביעית עם 230000 ק"מ לאחר תאונה שמאי של חברת הביטוח העריך את האוטו 12800ש"ח שבפועל המחירון הוא 16500ש"ח

הביטוח אומר שהאוטו היה ליסינג וירידת הערך שלו 22%+4% על תאונה שהייתה באוטו לפני שהייתי הבעלים שלה..

אני יודע לפי מחירון לוי יצחק באינטרנט שמחיר האוטו הוא בערך 14500 נאמר לי שהמחירון של לוי יצחק באינטרנט לא מדיוק ואני צריך לבדוק בספרים....

מה עליי לעשות??

פורסם

אין הבדל בין מחירון לוי יצחק באינטרנט לבין המחירון בספר.

מי שאמר לך את זה מדבר שטויות (אם כבר - באינטרנט יותר מדויק, מאחר ויותר קל ומהר לבצע עדכונים).

אם יש לך השגה לגבי הערכת השמאי של חברת הביטוח, לך לשמאי שלך.

אם הוא יתן לך הערכה יותר גבוהה, יש לך עילה להגשת תביעה כנגד חברת הביטוח.

ברכב ליסינג יש ירידת ערך לעומת רכב "רגיל" שלא היה ליסינג. ירידת ערך של 4% נשמע סביר.

על ירידת ערך זאת - אינך מקבל פיצוי מהביטוח.

אתה מקבל פיצוי מהביטוח על נזק לרכב + ירידת ערך כתוצאה מהתאונה.

אם הרכב מוגדר אובדן להלכה / מעשי - אתה מקבל פיצוי בסכום הערך של הרכב (לאחר קיזוז ירידת ערך בגין ליסינג + תאונות קודמות שגרמו לירידת ערך).

פורסם

הרכב מוגדר אובדן גמור

עכשיו מחיר מחירון 16500

ירידת ליסינג לפי הביטוח 22% אני לא מכיר שום ליסינג שמוריד כל כך הרבה

ירידה על תאונה 4%

זה נראה לכם הגיוני כי אני בלוי יצחק לא ראיתי שום ירידת ערך כזאת!

חוץ מזה שהאוטו היה במצב מצויין שאם כל הדברים האלה יכלתי למכור אותו במחירון ואפילו יותר..!!

פורסם

הורדה של 22% על ליסינג היא שיטת מצליח של חברת הביטוח.

מצד שנ,י בדוק במחירון לוי יצחק האינטרנטי גם אם יעלה לך כסף,שקלל את נתוני הרכב ובדוק כמה היה שווה לאור הנתונים.

זכור ש 4 ידיים,ק"מ גבוה ועוד ליסינג לשעבר - מורידים לך "רק" 3,200 " ואני לא חושב,שבשוק הפרטי הרכב היה כזו מציאהשנכרת בקלות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באתר WINWIN יש אפשרות להכנס למחירון לוי יצחק ללא תשלום, ולבצע 10 חיפושים (מצריך רישום).

תבדוק מה מחיר מחירון של הרכב + כמה ליסינג מוריד מהערך (כמדומני שיכול להגיע ל-22%, אך אינני בטוח. ייכול להיות שאני מתבלבל עם גורם אחר שגורם לירידת ערך).

שים לב - אם אני זוכר נכון, יש כמה גרסאות של ליסינג - עד 6 חודש, עד 1 שנה ועד 3 שנים.

לגבי 4% מהתאונה - האם הכוונה לתאונה הנוכחית או תאונה קודמת (מתי שהוא בעבר) ? תבדוק מול הביטוח.

אם זאת תאונה קודמת - אז הביטוח צודקים.

אם הכוונה לתאונה הנוכחית - אז זה שטויות. לא מורידים.

פורסם

אני לא בטוח בכך, אך אני חושב שבתור בעל הרכב, אתה יכול לקבל ממשרד הרישוי הסטורייה של הרכב (מבחינת תאריכי העברת בעלות על הרכב).

אם אכן ניתן לקבל דבר כזה - אתה יכול לדעת כמה זמן הרכב היה בחברת הליסינג.

פורסם
הורדה של 22% על ליסינג היא שיטת מצליח של חברת הביטוח.

מצד שנ,י בדוק במחירון לוי יצחק האינטרנטי גם אם יעלה לך כסף,שקלל את נתוני הרכב ובדוק כמה היה שווה לאור הנתונים.

זכור ש 4 ידיים,ק"מ גבוה ועוד ליסינג לשעבר - מורידים לך "רק" 3,200 " ואני לא חושב,שבשוק הפרטי הרכב היה כזו מציאהשנכרת בקלות.

זה לא נכון ולא מדוייק מה שאתה אומר ,, למחירון ״המצויין״ של יצחק לוי יש הרבה סייגים.

חברות הביטוח אכן מפחיתות 22% על מקוריות ליסינג לשעבר, אך ישנם סעיפים ואני אשתדל להסביר שיהיה מובן לכולם.

במחירון קיימות אופציות אחרות של הפחתת ליסינג לדוגמא בשימוש עד שנה או צמוד לנהג יחיד , במידה ופותח השרשור יציג אישורים מחברת הליסינג על כך שהרכב היה בשימוש של נהג יחיד חברת הביטוח תפחית מערך הרכב כ 14%. במידה ולא ההפחתה בגובה 22% אמיתית וסבירה לפי המחירון המקובל. לנשא ירידת הערך של 4% מדובר בנזק תזונתי אשר נגרם לרכב הנ״ל בתקופת שהיותו בחברת הליסינג או בעלים אחרים שהיו לרכבת הנ״ל

פורסם
מדובר בנזק תזונתי

ועל זה נאמר: אכלת אותה :-D

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה לא נכון ולא מדוייק מה שאתה אומר ,, למחירון ״המצויין״ של יצחק לוי יש הרבה סייגים.

חברות הביטוח אכן מפחיתות 22% על מקוריות ליסינג לשעבר, אך ישנם סעיפים ואני אשתדל להסביר שיהיה מובן לכולם.

במחירון קיימות אופציות אחרות של הפחתת ליסינג לדוגמא בשימוש עד שנה או צמוד לנהג יחיד , במידה ופותח השרשור יציג אישורים מחברת הליסינג על כך שהרכב היה בשימוש של נהג יחיד חברת הביטוח תפחית מערך הרכב כ 14%. במידה ולא ההפחתה בגובה 22% אמיתית וסבירה לפי המחירון המקובל. לנשא ירידת הערך של 4% מדובר בנזק תזונתי אשר נגרם לרכב הנ״ל בתקופת שהיותו בחברת הליסינג או בעלים אחרים שהיו לרכבת הנ״ל

תסביר לי (אם אתה עו"ד /שמאי רכב) כיצד חברת הביטוח מורידה ללקוח 22% מערך הרכב על ליסינג,כאשר במחירון הפחתה המינימלית היא 8% +- על ליסינג מימוני ובסביבות 10-15% לליסינג תפעולי ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במקום כל הויכוח, נכנסתי למחירון של לוי יצחק.

המחירון מעודכן לתאריך 1.6.2013 (מתעדכן בתחילת כל חודש).

מחיר מחירון לפני שיקלול - 16200 ש"ח.

מאחר ואין מידע לגבי מהות הליסינג, אז לקחתי את האופציה המחמירה (כפי שעשתה חברת הביטוח) - רשום בבעלות חברת ליסינג לשעבר : שימוש בחברה, עמותות וכו' - הפחתה של 22%.

שאר הבעלויות - בעלות פרטית.

ירידת ערך לפי קביעת שמאי - 4%.

מחיר לאחר שיקלול - 12200 ש"ח.

בקיצור ולעניין - השמאי צדק.

פורסם
תסביר לי (אם אתה עו"ד /שמאי רכב) כיצד חברת הביטוח מורידה ללקוח 22% מערך הרכב על ליסינג,כאשר במחירון הפחתה המינימלית היא 8% +- על ליסינג מימוני ובסביבות 10-15% לליסינג תפעולי ?

תקנה מחירון ותלמד בעל פה , אתה יודע מה אני יביא לך :)

תקרא לא תבין אני יסביר לך מה הבדלים

יום שני 17 יוני 2013 (2).pdf

פורסם
כן לפנות לחברת הליסינג

נכון. רק שחברת הליסינג לא תציע לך היסטוריה של הרכב. הם רק יוכלו לאשר לך שהרכב היה שייך להם. אחר כך הם יגידו לך שאחרי שהם מעיפים את הרכב הם מוחקים כל מידע שהיה להם עליו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...