Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
נכון. רק שחברת הליסינג לא תציע לך היסטוריה של הרכב. הם רק יוכלו לאשר לך שהרכב היה שייך להם. אחר כך הם יגידו לך שאחרי שהם מעיפים את הרכב הם מוחקים כל מידע שהיה להם עליו.

לא נראה לי שחברות הליסינג מוחקות מידע, אריק צודק נסה להשיג את אישור חברת הליסינג, תנסה אולי דרך הבעלים הקודם של הרכב.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
אין הבדל בין מחירון לוי יצחק באינטרנט לבין המחירון בספר.

מי שאמר לך את זה מדבר שטויות (אם כבר - באינטרנט יותר מדויק, מאחר ויותר קל ומהר לבצע עדכונים).

אם כבר אתה זה שמדבר שטויות ומטעה אנשים. כדאי שתפסיק את המנהג של להגיב בכזאת נחרצות אם אין לך מושג.

המחירון המודפס שונה לא פעם מהמחירון באינטרנט.

המחירון הקובע על פי ההסכם שלך עם חברת הביטוח הוא מחירון יצחק לוי המודפס.

אין שום משמעות לאיזה מחירון טוב/נכון/מדוייק/מעודכן יותר.

על פי החוזה ותקרא אותו טוב תראה שהמחירון הרלוונטי הוא יצחק לוי המודפס

פורסם

טוב אז היום הלכתי למשרד התחבורה שם בדקו לי מה היה האוטו בראשיתו.

הוא היה ליסינג חברה של אלבר ואחרי שיחה קצרה עם נציגי אלבר הם ישלחו לי בימים הקרובים את ההיסטוריה של האוטו ואם הוא היה נהג יחיד או לא זה שווה 10% אז במקרה והאוטו ליסינג נהג יחיד אז זכיתי:wink:

פורסם

זה לא מצויין בהיסטוריה

תבקש מהם אישור שהרכב שימש נהג אחד או נהג עקרי אחד

יש להם אישורים שהם נותנים במועד רכישת הרכב שהרכב שימש נהג יחיד

ואז תרוויח 8% (במקום 22% 14%)

בהצלחה

• תוכן חדש...