Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהשסתומים C5 2002 2 L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש C5 משנתון ישן. מצאתי אחת במצב טוב, יש לה רעש מכיוון השסתומים שמזכיר מכונת תפירה. הרכב נוסע יפה מאד, הגיר שקט. בנוסף נשמע רעש מהמשאבה ההידראולית של הגה הכוח בזמן סיבוב ההגה ורואים שמהציר יש נזילה קלה של נוזל.

הרכב עם 160 אלף ק"מ ונראה שמור לגילו.

אשמח לשמוע את דעתכם.

abcde

פורסם

זה לא מהשסתומים,זה מהנדנדים,רעש טבעי לרכב בן 11,שים שמן מנוע מאד איכותי,והרעשים יפחתו כמעט עד אפס,מנסיון.

• ספונסר פורום
פורסם

הרעש נוסע ממרימים הידראוליים לא תקינים,לרוב זה קורה במנועים שמלאים בבוצע ויש לבדוק היטב את המנוע,אם המנוע מלא בבוצה, סופו קרב, במידה ויש מעט בוצע ניתן להחליף מרימים ולשטוף את הבוצה.

מניסיוני שימוש בפלאשינג ושמן איכותי לא יפסיקו את הרעש,אך שווה ניסיון.

אורן.

פורסם

אורן,יש לי 307 שהיה לה את אותה התופעה,לרכב כמעט בכלל לא הייתה בוצה,פירקתי את הקרטר והמכסה בתור דבר ראשון.

השקעתי לא מעט בשמן מאד איכותי-ROYAL PURPLE XPR 10-40

והרעשים פשוט נעלמו כמעט לחלוטין.

אמיתי,מתוך נסיון עצמי.

למי שמוכן להשקיע 500-600 שח בשמן מנוע [לאחר פלשינג בכל מקרה] פשוט יפתר מהבעיה [בתנאי שהמנוע לא מלא בבוצה].

• ספונסר פורום
פורסם

המקרה שלך נדיר,אני לא נתקלתי במנועים האלו ברעש מהמרימים ההידראולים ללא בוצה במנוע, יתכן שמילאו קודם לכן שמן באיכות ירודה או צמיגות לא מתאימה,והחלפת השמן בשילוב פלאשינג פתרו את הבעיה,בכל מקרה,יש צורך לבדוק אם יש בוצה או לא.

אורן

• תוכן חדש...