Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

ביומיים האחרונים יצא לי לנהוג במשל כמה שעות בכל יום על הרכב האמור.

הרשמים שלי מהרכב די טובים יחסית לטנק יחסית.

1. היתרון הראשון הוא שהרכב גבוה - יש לי נ' תצפית טובה על הכביש בזמן נהיגה ואני רואה מה הולך קדימה יותר;

2. יתרון נוסף - מנוע חזק - 3.0 ל', דיזל (ידני כמובן). המנוע חייתי (הרכב היה עמוס ובעליות של ירושלים לא נכבה אפילו פעם אחת גם כשפיספסתי לתת גז יחד עם הקלאץ'. קצת רעד, אבל לא נכבה).

3. סביבת הנהג מאוד נוחה; ריבוי תאים ותפסנים לטפסים וניירות

4. שני חיבורים למצת;

5. תצוגה ברורה;

6. אף קצר - מאפשר תמרונים בלתי אפשריים כמעט;

חסרונות:

1. גבוה מאוד (למובילים זה יתרון);

2. ארוך מאוד (4.35 מטר אורך) - צריך לקחת סיבובים כמו של אוטובוס כמעט, מצריך התרגלות;

3. ההילוכים צמודים מאוד אחד לשני, ומאוד קל להתבלבל ולהכניס ל-3 במקום לראשון;

4. עיצוב מזוויע;

5. המזגן יחסית חלש;

6. כוונון הכיסא מצריך ידע קודם בכוונון כסאות משקל (גלגלת שצריך לסובב עד אין סוף כדי להגיע למשקל הרצוי. המשקל היה מוגדר על 75 ק"ג. אני 100. כמה סובבתי? עד שהתעייפתי). גם העלאת/הנמכת הכסא מתסבכת וממש לא מומלץ לעשות את זה בנהיגה. זה מלחיץ;

7. מושב נוסעים בקבינה נמצא ב-90 מעלות - לא נוח בעליל!;

8. חיפויי ההגה פוגעים בשוק אם לא יושבים קצת רחוק;

9. הגה לא מתכוונן באמת למעלה למטה, הוא נמצא בזווית מעצבנת ולא ניתן לכוון לעומק, מה שהייתי מצפה שיהיה ברכב שאמור לעבוד 10-12 שעות;

10. ההגה עשוי מחומר שלא נותן לידיים להחליק גם אם הן רטובות (זיעה/מים);

זהו בערך. הרכב היה די מהנה בסיכומו של יום, די נוח. היה לי קצת קשה אתמול להתרגל לקלאץ' ולגודל, אבל היום השתלטתי עליו די יפה. היה מעניין לנהוג בכזה תפלץ כמי שהרכב הכי גדול שנהג בו הוא טרנספורטר. הוא מסווג כרכב הגדול ביותר המתאים לרישיון ב', ואפשר להעמיס את החיה בצורה שלא מביישת משאית קטנה. הזעזועים משוככים בכסא הנהג (אבל צריך להתאים אותו למשקל! אם את כבד מדי למשקל אתה תקבל וואחד זפטה לגב, ואז אתה קל מדי אתה תתעופף ברכב על כל קפיצה).

צריך להתרגל לעניין של ארבע מראות: שתיים עיקריות (גדולות) ועוד שתיים שממקדות את צדי הרכב שלא נראים במראות הגדולות.

הרכב די סלחן לטעויות של קלאץ' - לא נכבה בקלות (בכלל לא למען האמת, אלא אם מוציאים ללו את המפתח מהסוויץ').

אז זהו. נגמר השבוע, מלא חוויות והנאות, לצדן לא מעט תלאות וקשיים.

אז שתהיה שבת שלום,

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כמה התייחסויות:

ראשית, נתון האורך שציינת (4.35 מטר)ממש לא ארוך - זה כמו של משפחתית, אתה כנראה התבלבלת: מינימום אורך של דגם זה עומד על 5.4 מטרים, והמקסימום על 6.36 מטר -זה ארוך!!

2. "המנוע לא נכבה גם בעליות וגם כשהתאמץ" - מדוע שיכבה? מה, המדובר בשנות החמישים? למה שמנוע יכבה גם במאמץ ובוודאי, רכב חדש ללא תקלות וללא קילומטראז'? או אולי הכוונה לכך שאתה לא רגיל לקלאץ' ברכב הזה ולא הפעלת מספיק רגש?

מעבר לכך, נחמד לשמוע מפעם לפעם סקירות על מסחרית "אפרורית". גם לאלו יש מקום על הכביש.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

האגף המסחרי של סמלת "נותן עבודה"בחודשים האחרונים מאז רכישת הזיכיון של איווקו,רואים הרבה דוקאטו ודובלו על הכביש וכבר מתחילים לראות גם יותר איווקו.

לטעמי האיווקו הוא תחרות מבורכת לספרינטר היקר מאד,מניסיון כלמוביל תופסים ת*ת עם הספרינטר,אולי בקרוב הם יאלצו להתמודד עם תחרות ראוייה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה לא יכול לציין אורך גובה ועיצוב כחסרונות. הרי מטרת הרכב היא שטח אחסנה גדול כאשר הוא משמש כמוביל או כרכב הסעה.

בכל הרכבים מהסוג הזה זווית הישיבה פחות או יותר זהה ולא נוחה והמזגן בסדר גמור, ייתכן והייתה בעיה ברכב שנסעת בו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור - המזגן הופך אותך לנציב קרח. אבל העוצמה של המפוח שלו חלשה גם על 4. לפעמים אתה נכנס מבחוץ ורק רוצה משב רוח קר אבל קשה להשיג אותו.

הברון: לגבי האורך טעות שלי.

לגבי המנוע - הכוונה שלי היא שאתה בעמידה בעליה, וגם אם אתהלא רגיש עם הקלאץ' הוא לא נכבה, גג קצת רועד...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...