Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה קלאסי של Brain Fart.

כמה חוסר רגישות ואטימות צריך להיות באדם כדי להגיד דבר כזה?? ועוד לילדה?!?!?!

הייתי מחייב אותו להתנדב מהיום במקלט לנשים מוכות ונפגעות אונס.

שיראה קצת מהו סבל אמיתי של נשים, שיזדעזע מהיסוד שלו.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היא כבר לא ילדה, היא בחורה בת 19 (האונס היה לפני 6 שנים).

זה לא משנה בת כמה היא, בטח שלא לרמוז שכשהיא הייתה בת 13-14 היא נהנתה מאונס.

יש דברים שאסור לרמוז אפילו ובטח שלא בצחוק.

פורסם
היא כבר לא ילדה, היא בחורה בת 19 (האונס היה לפני 6 שנים).

צודק!

אז זה בסדר לדבר ככה..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

האינטרנט מוצף בסרטי RAPE מזוייפים כאלה, כנראה שיש לו פטיש לחרא הזה אבל בעייתי בשבילו להזכיר את זה בפומבי, אז ניסה להסוות תחת הגדרות אחרות וזה לא הכי עובד בשום קונוטציה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
זה לא משנה בת כמה היא, בטח שלא לרמוז שכשהיא הייתה בת 13-14 היא נהנתה מאונס.

יש דברים שאסור לרמוז אפילו ובטח שלא בצחוק.

צודק!

אז זה בסדר לדבר ככה..

בואו נעשה סדר כי שניכם לא הבנתם את דברי, התגובה שלי היתה מופנית לעוקב הלילה שמדבריו השתמע שהשופט אמר את מה שאמר לילדה.

תגובתי באה במטרה להבהיר שהאונס בוצע לפני 6 שנים והמשפט המטומטם נאמר לבחורה בהיותה בת 19.

המשפט שנאמר מטומטם בלי קשר לגיל האדם אליו מופנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר לעשות סדר, המשפט לא נאמר לא לילדה ולא לנערה, היא כלל לא נכחה בדיון.

מדובר בדיון פנימי פרוצידורלי שבו נכחו רק "כבוד" השופט+2 שופטים+באי כח המדינה והנפגעת ומטרתו הייתה לדון האם הנפגעת היא קורבן טרור או לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוגשה הצעת חוק לביטול התיישנות על עבירות מין במשפחה.

זאת אומרת שכל ילד שעבר אונס או כל דבר שנחשב לעבירת מין, בתוך המשפחה שלו, יוכל לתבוע את האנס כל החיים ללא הגבלת זמן.

בדיון שהיה על זה נשאלה שאלה שמגישי הצעת החוק לא ענו עליה, מה יתן שאנס יעמוד בבית משפט כשהוא בגיל 80 למשל.

הרי בית המשפט נועד כדי לתת עונש לנאשם וככה להגן על החברה, מה זה יעזור כשהוא בגיל 80? מגישי הצעת החוק השוו קטינים שנאנסו לאנשים שהיו בשואה וכמו שלניצול שואה יש אפשרות לתבוע כל החיים ככה גם לנאנס בתוך המשפחה :shock:

אני אלך יותר רחוק, אם הנאנסת לא התלוננה עד גיל 50 שאבא שלה אנס אותה בתור ילדה, זה לא סוג של עזרה לעבריין? בוצע פשע ולא התלוננת על הפושע. מי יודע כמה ילדים הוא עוד אנס כי אותה נאנסת לא התלוננה עליו.

אין לי בעיה שבגלל הטראומה יקח לה זמן להתלונן, אבל לא לכל החיים (היום זה עומד על 20 שנה מיום שהנאנס הגיע לגיל 18) זה קצת מוגזם והיו עוד שאלות שלא נענו בדיון הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אלך יותר רחוק, אם הנאנסת לא התלוננה עד גיל 50 שאבא שלה אנס אותה בתור ילדה, זה לא סוג של עזרה לעבריין? בוצע פשע ולא התלוננת על הפושע. מי יודע כמה ילדים הוא עוד אנס כי אותה נאנסת לא התלוננה עליו.

אין לי בעיה שבגלל הטראומה יקח לה זמן להתלונן, אבל לא לכל החיים (היום זה עומד על 20 שנה מיום שהנאנס הגיע לגיל 18) זה קצת מוגזם והיו עוד שאלות שלא נענו בדיון הזה.

אז בוא ותנסה לענות כמה זמן לוקח לאדם (גבר או אישה) להתגבר או להתמודד עם אונס (בתוך המשפחה ולא בתוך המשפחה) ואז תגיד לי כמה זמן התיישנות אתה חושב שנכון.

אלו שאלות שלא ניתן לענות עליהן כי זה משתנה. יש כאלו שמתגברים תוך כמה שנים, ויש כאלו שיסבלו לאורך כל חייהם. יש כאלו שסובלים יותר ויש כאלו שסובלים פחות (תלוי באופי הקרבן).

בנוסף - אני ממליצה לך לדבר פעם עם נפגע \ נפגעת תקיפה מינית - אולי זה ייתן לך קצת פרופורציות.

פורסם

אין לי מה לדבר עם נפגעת מינית. השאלה היא אחת, מה יצא מזה שאבא שלה אנס אותה שהייתה בת 5 והיום היא בת 50 והוא כבר 70+.

יושיבו אותו בכלא? למי זה יעזור כשהוא בגיל כזה ועברו עשרות שנים? איך יוכיחו מה קרה לפני 45 שנה? היא לא בטוח תזכור ובטח שלא הוא.

צריך גם לזכור שזה תוספת מעמסה על בתי המשפט ועלויות נוספות למדינה כי יש טווח ארוך יותר להגיש תביעה ככה שנפתחת דלת בפני יותר אנשים, וכל זה בזמן שהעונש שיקבל הנאשם לא יהיה אפקטיבי בכלל.

ונכון להיום, זה גם יפתח פתח לסחיטה של ילד שלא נמצא בצוואת הירושה שלו ויתחיל לתבוע את האבא שאנס אותו בגיל צעיר (רק להיכנס לתוך הסיפור הזה כבר יגרום לקשיש להכניס את הילד לצוואה.)

אני אומר לתת גבול התיישנות עד לזמן שלאחריו האפקטיביות של העונש נמוכה מאוד. לא סתם יש 7 שנים התיישנות לרוב הדברים.

לדוגמה אחרי 20 שנה העונש כבר לא אפקטיבי? אז שיתנו 20 שנה להגיש תביעה ואחרי זה התיישנות, אבל לא לכל החיים.

in the face

with a chair

פורסם

לפני שאתה מטפל במקרים של המצאות, תחשוב שניה אולי שמדי פעם בשביל סגירת המעגל של הקרבן, אנשים צריכים להיענש על מה שהם עשו. ואני אתן לך כדוגמה את פשעי הנאצים שאין עליהם התישנות - את דמאניוק הושיבו בכלא בגיל 90 - ולמי בדיוק זה עזר? לקורבנות ולמשפחות הקורבנות, שרצו לראות את הצדק נעשה - אפילו אם זה באיחור.

ולמען האמת - אני חושבת שחסרה לך הפרספקטיבה של מה תקיפה מינית עושה לאדם. אתה לא מבין את זה. ואני מקווה שבחיים אתה או הסובבים אותך לא יבינו את זה.

פורסם

תומר, השואה התרחשה לפני 70 שנה בערך, ועדיין רעיונית לפחות בישראל יכולים לגזור גזר דין מוות על נאצי או משתף פעולה, שיתפסו ויובאו לישראל. צדק זה דבר חשוב, גם אם לוקח לו זמן מה להגיע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

להשוות רצח עם לאונס של פרט בודד, עם כל הכבוד, זה לא במקום.

מעבר לזה, יש הבדל ענק בין רצח לבין אונס, העונש שקבוע בחוק לרוצח שונה מזה שקבוע לאנס.

לגבי סגירת מעגל, עם כמה שזה נשמע קר אבל העלות תועלת (לכל הצדדים במקרה שכזה) היא גרועה ביותר ואני לא חושב שיש סיבה להתחיל בהליך שכזה בבית משפט. הקורבן לא יפיק כלום והחברה לא תפיק מזה כלום.

שוב אני גם חוזר לעניין ההוכחות, זה לא רוצח שיש תיעוד היסטורי שהוא רצח בשואה, זה עבריין מין שאין שום תיעוד ולהסתמך על זיכרון מלפני 40 שנה, נשמע לי קצת מפוקפק.

בגלל זה אמרתי שלא להחיל התיישנות בכלל, זה טימטום. אני בעד לתת זמן ארוך יותר מפשעים אחרים אבל לא זמן בלתי מוגבל. בנוסף לזה, למה להפלות את הנאנס הרגיל ששכן שלו אנס אותו? במה הוא שונה מאונס במשפחה? כל ההצעת חוק הזה מריחה כמו מישהי שעברה את זה והתעוררה מאוחר מידי בעניין התביעה והיום מנסה להעביר חוק למקרה כמו שלה בלבד.

כיום לכל קטין שעבר הטרדה מינית או כל עבירה מינית מבן משפחה, יש לו עד גיל 38 לתבוע את העבריין, נראה לי שזה לא מעט זמן.

יבגני כמו שאמרתי, תלוי מה העלות למול הצדק שנעשה, זה כמו שגנבו למישהי את התיק ברחוב, במשטרה מציעים לה בכלל לא לפתוח תיק ואם היא תתעקש יסגרו מחוסר עניין לציבור. לא מדובר על רצח עם שלכל הציבור יש בזה עניין כמו בשואה.

in the face

with a chair

פורסם

שאלת למי יעזור אם האנס יכנס לכלא 45 שנים לאחר שאנס. אני די בטוח שסבתא שלי היתה שמחה לגלות שמי שרצח את המשפחה שלה לפני 70 שנה נענש, גם היום. נכון, אונס ורצח אנשים בשואה (או רצח בכלל) זה לא אותו דבר מבחינת החוק. מבחינת רגשות הקורבן או קרובי הקורבן - אני מניח שהם ישמחו לצדק בכל שלב במהלך חייהם.

אבל עזוב אונס או רצח עם. היית פעם קורבן לפשע כלשהו? אני אישית בכלל לא מבין למה יש חוק התיישנות (למען האמת גם לא יודע לעומק על אילו תחומים הוא חל). הרצון לצדק, במקרה של כל פשע באשר הוא, לא עוזב אותך גם 20 שנה אחרי שאירוע כזה או אחר מתרחש. בעיקר כשמה שמונע את עשיית הצדק הוא גורמים שלא תלויים בקורבן, אלא בסביבה (למשל משטרה שלא תמיד מסוגלת לתפוס העבריין).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...