Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru Impreza 1.6 Lx auto

Barakx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה בהחלט לקנות - המחלה היחידה שלו היא טויוטה קורולה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אמינות מופלגת...זה המאפיין העיקרי שלה..

בתחומים אחרים היא בינונית למדי,אך בכ"ז מספקת כמשפחתית שלא דורשים ממנה יותר מדי.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
מה דעתכם בשנתון של 95-6

מה המחלות שלו?

תודה - שוקל לקנות

אין משהו קריטי באופן ספציפי, רק לוודא שהכל עובד ולבדוק היטב מצב גומיות לציריות, נזילות/הזעות וכד'.

ביחס למשפחתיות היפאניות של אותן שנים יתרונה של האימפרזה הוא בנוחות ובהגה. הטיפולים השוטפים לא יקרים, האוטו מזדקן בכבוד וכל עוד מטופל כנדרש ימשיך לבקר במוסכים לטיפולים שוטפים בלבד גם כמשומשת בת 8-10 שנים.

דגם ה LX כולל ה"כ, מזגן, זוג מראות חשמליות, כסא נהג מתכוונן גם לגובה, הגה מתכוונן, מד סלד והזרקת דלק רב נקודתית (בכל המודלים פרט לכמה אקסמפלרים בודדים משנת 93-94)

אוטו מומלץ.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שאלה נוספת,

אני מתלבט גם בין סובארו לגאסי 1.8 או 2.0 - למיטב הבנתי היה שינוי צורה בין 94 ל 95 ורק אז ב 1999 או 2000 עברו ל B4 .

שאלתי מה אתם אומרים על הרכב שלפני B4 - לגיסי יש אחת כזו מודל 93 1.8 - והוא מרוצה נהגתי עליה ואין מה להשוות אותה לאימפרזה- היא פשוט מפנקת ונוחה

השאלה אם כבר קונים אז 2000 או 1.8 מה אתם אומרים

B a r a k

פורסם
שאלה נוספת,

אני מתלבט גם בין סובארו לגאסי 1.8 או 2.0 - למיטב הבנתי היה שינוי צורה בין 94 ל 95 ורק אז ב 1999 או 2000 עברו ל B4 .

שאלתי מה אתם אומרים על הרכב שלפני B4 - לגיסי יש אחת כזו מודל 93 1.8 - והוא מרוצה נהגתי עליה ואין מה להשוות אותה לאימפרזה- היא פשוט מפנקת ונוחה

השאלה אם כבר קונים אז 2000 או 1.8 מה אתם אומרים

לי יש לגאסי 2.0 מודל 96.

הצורה החדשה (דור שני) היא משנת 94 ואילך (בארץ יש מ-95 כולל) והיא לא נראית או דומה ללגאסי של דוד שלך ממודל 93. מדובר בצורה אחרת לגמרי ותא נוסעים שונה לחלוטין.

בעבר היתה לי לגאסי 1.8 שנת 93 אוטומטית - ועד לפני חצי שנה היתה לי גם אימפרזה 1.6 - ואתה צודק, הלגאסי עדיפה על האימפרזה (נוחות - למרות ששתיהן טובות, היצע מנועים - באימפרזה יש רק 1.6 ונדיר למצוא 1.8 במודלים הראשונים ואילו בלגאסי יש 1.6,1.8,2.0 ויחידות בודדות עם מנוע 2.2 ממודל 90-92, מרווח פנים - יתרון ברור ללגאסי).

אם מצאת 2.0 - לך על זה. שווה. ה 1.8 דווקא לא רע, אבל ה 2.0 עדיף.

מהמודל הראשון (90-93) יש לא מעט אקסמפלרים עם מנוע 2.0, אני מעיף מבט מידי פעם בעיתונים ולפחות אחת לשבועיים יש אקסמפלר אחד כזה מפורסם בעיתון. המחירים לא גבוהים וסה"כ מדובר באימפרזה חזקה יותר ללא חסרונות האימפרזה (שוב - מנועים ומרווח פנים)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...