Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום הייתי בטסט, במכון הדרום, ונכשלתי על "חופש הגה נקישות וזרועות".

אחרי הטסט נסעתי למוסך שאני מכיר מעט זמן והוא הרים את האוטו על ליפט, הסתכל ובדק את ההגה ואמר שאין בעיה בטיחותית אבל שיש קצת נקישות ושלמעשה נדפקתי ממכון הרישוי.

הוא אמר שטיפול כזה הוא 1500 ש"ח ולא יכול להיות פחות, סוג של אוברול להגה.

חוץ ממנו, נתנו לי טלפון של מוסכניק אחר שקשור למכון הרישוי שאמר שהוא "יבטל את הנקישה" או משהו בסגנון הרבה פחות דרמטי, ורצה על זה 300-400 ש"ח- מבלי לראות את האוטו!!! ואמר שהוא יודע מה הבעיה ואין מצב אחר

מוסך מורשה של יונדאי אמרו בטלפון 2000, ושחייבים לתקן את זה דחוף.

אני לא חזק במיוחד במכונאות רכב...וכנראה שלא הגיוני שכולם צודקים בסיפור הזה...

לפי מה שקראתי ברשת וכאן, רוב הפעמים הטיפול הוא יותר מקומי וקשור בהחלפה של חלק אחד...ומחירי התיקון נעים בין 200- 500.

דבר אחרון הוא שאני וחברתי שנוהגים ברכב, לא מרגישים שום דבר שונה, לא נקישות לא חופש ולא כלום....

מה לעשות??

אודה לכל מי שיכול לחלוק את הידע שלו ואולי אפילו המלצה על מוסך

תודה מראש!

פורסם

יכול להיות שקיימת בעייה במסרק ההגה עצמו ונחוץ שיפוץ שלו או החלפה אבל עד שלא בודקים זאת לעומק אי אפשר לקבוע באויר. מה שכן בדוק שלא חסר לך שמן הגה במיכל השמן שלו. דבר נוסף ששווה לבדוק זה את תפוחי ההגה וכריות הבולמים שגם כן יכולים לגרום לתופעה של נקישות. גש לחוות דעת מיקצועית נוספת.

פורסם

תודה,

אחרי שכתבתי את ההודעה, יצאתי לחנייה להרגיש את ההגה, לא בנסיעה. והרגשתי קליקים שאני מזיז ימין שמאל, ולא ראיתי שיש הבדל בין תנועת ההגה לגלגלים- שיש אזור בתנועה של ההגה שבו הגלגלים לא זזים.

יש דרך שאני אוכל לקבל מושג יותר ברור בעצמי לפני שאני הולך למוסך?

יש לך המלצה למוסך רציני באזור ת"א? (אם מותר להמליץ)

פורסם

כדי להבחין מהיכן הנקישות צריך את הידע וההבנה הבסיסיים כך שחבל שתטעה באבחנה ועדיף לתת למישהו מקצועי שייבדוק. לגבי מוסך מומלץ בת"א אני אישית לא מכיר. מצטער.

פורסם

יש בחולון את אורן שירותי רכב ברחוב המרכבה (איזור התעשיה) או ביפו את מוסך זיסו,שמתמחה ברכבים הללו.

מכיוון שמדובר בנושא בטיחותי הרי שאם יש ספק אז אין ספק וכדאי לבדוק היטב את מהות הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...