Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד זה מצחיק מצד שני אין לדעת.

קח לדוגמה את היטלר שישב בכלא על בגידה וניסיון מהפך,או מורסי שישב בכלא בזמן המהפכה במצרים.

מצבים הרבה יותר קיצוניים שהתהפכו,ויש עוד דוגמאות כאלו.

פורסם

אני לא מאמין שכרגע השוות את מופז להיטלר, ממש לא לעניין, משישה מליון סיבות.

ולנושא, אם אפס כמו אולמרט יכול להיות ראש ממשלה, אז גם מופז יכול.

זה נראה שעם השנים הרף רק יורד וכל מי שרוצה בא לעשות "סיבוב" על המדינה, והולך.

פורסם

הפוליטיקה הישראלית, ובכלל, מזמנת לנו תסריטים שנידמו הזויים לחלוטין או אך מספר שנים או חודשים לפני שהתרחשו בפועל.

ברובם המכריע של המקרים מדובר בביטויים של הדלדלות החומר והרוח, דוגמת דוד לוי במשרד החוץ, משה קצב למשרת נשיא המדינה, רוחמה אברהם בתפקיד שרה וכדומה.

אני לא פוסל לרגע אחד את האפשרות, הקלושה אמנם, שפינקסן חדל אישים כמו מופז יהיה ראש ממשלה בישראל.

אני גם מבטיח לכם שחמש שנים מהיום נהיה עדים לתרחישים שכיום קשה אפילו לדמיין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הפוליטיקה הישראלית, ובכלל, מזמנת לנו תסריטים שנידמו הזויים לחלוטין או אך מספר שנים או חודשים לפני שהתרחשו בפועל.

ברובם המכריע של המקרים מדובר בביטויים של הדלדלות החומר והרוח, דוגמת דוד לוי במשרד החוץ, משה קצב למשרת נשיא המדינה, רוחמה אברהם בתפקיד שרה וכדומה.

אני לא פוסל לרגע אחד את האפשרות, הקלושה אמנם, שפינקסן חדל אישים כמו מופז יהיה ראש ממשלה בישראל.

אני גם מבטיח לכם שחמש שנים מהיום נהיה עדים לתרחישים שכיום קשה אפילו לדמיין.

כל זה ושכחת לציין את אמיר פרץ בתור שר הבטחון?

saay222-אין פה שום השוואה,הצגתי מצבים היסטוריים שבהם מישהו עלה לשלטון בניגוד לכל הסיכויים.

• תוכן חדש...