Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לוקחת בערבון מוגבל כל מה שמופץ ברשת הפייס בוק,

בתקופה האחרונה יש המון פרסום שקרי ולא אמין,

בדומה למייל זבל שנשלח למייל האישי.

ל'

אוקיי, השאלה מה יוצא למי שמפיץ את הסיפור הלא אמיתי הזה מלבד רחמים וסימפטיה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג.

אבל לא חסרים סיפורי פוגי שמופצים ברשת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא רוצה לקבל תגובות ושיעשו לו לייקים. זו מהות הפייסבוק

מי שנוסע בלי ביטוח חובה הוא אידיוט.

(וגם מי שנוסע בלי צד ג', אגב)

:mm_yeah: חד, חלק ופשוט, וכדי למנוע מקרים כמו ש(אולי) קרו, יש להיות בטוח שהביטוח בתוקף, בעיקר כשפג תוקף של פוליסה ויש לחדשה. האחריות חלה על הנהג ולא על אף אחד אחר.

אל תנהגו שנייה אחת ללא ביטוח כי מי יודע מה עלול לקרות בשנייה הזו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
הוא רוצה לקבל תגובות ושיעשו לו לייקים. זו מהות הפייסבוק

ובפועל זה גם לוקח פחות זמן מלהמתין ליחס מרפי גינת/אמנון לוי.

פורסם

אני מוכן להיות הראשון שתורם לו ואם יהיו כמה אלפים נוכל לעזור לו, כמובן לאחר אימות שהכל אמיתי ולא מפוברק, עדיף מאשר שיתאבד וישארו אלמנה ויתום, :confused:

פורסם
איך בא לעזוב את המדינה הזאת אחרי מה שקראתי פה! מזל שלא "תרמתי מזמני" (צה"ל) למדינה פושעת כזאת!

מה הקשר לצה״ל?

מה אתה כול כך גאה בעצמך שלא קיימתה את חובתך?

המזל האמיתי זה מזל שיש אנשים שמשרתים ועושים ימים ולילות רק בשביל שאתה ומשפחתך תוכלו להסתובב ולישון בשקט!

תכלס, לא שירתתה ? אז יופי לך אבל זה לא אמור לעניין את אף אחד , תשמור את זה בלב.

פורסם

אני מנסה לשמור בלב אבל שהממשלה עיוורת ודורכת על אזרחים אני גאה בכל מה שאני עשיתי או לא עשיתי במקרה הזה.

פורסם
אני מנסה לשמור בלב אבל שהממשלה עיוורת ודורכת על אזרחים אני גאה בכל מה שאני עשיתי או לא עשיתי במקרה הזה.

אתה קצת "0", המקרה מפוברק או מוצג באופן שיקרי, אתה מנפנף בעובדה שלא עשית צבא כתגובה לפברוק הזה.

אני עשיתי צבא, חברים שלי במצבים כלכליים ומשפחתיים מגוונים גם הם עשו צבא ואתה יכול להמשיך ולהיות גאה בתרומה המינימאלית שלך.

אני אנסח מחדש את השרשור בפייסבוק - שכחתי לעשות ביטוח חובה (נלך על הגרסה הפחות מחמירה) קרנית זימברו לי תת*ת

אם האזרחים מתנהגים בטמטום סופם שידרכו אליהם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני לא יודע עד כמה מקרה הזה אמיתי אבל אם זה נכון תחשוב מה אתה הייתה עושה במקומו אחרי כל מה שהוא עבר. אני יודע שכל אחד היה מגיב אחרת.

פורסם
איך בא לעזוב את המדינה הזאת אחרי מה שקראתי פה! מזל שלא "תרמתי מזמני" (צה"ל) למדינה פושעת כזאת!

ואיך זה קשור לשירות צבאי?

• תוכן חדש...