Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לפיאט פנדה עד 40K. הכותרת נערכה

einpoklum
שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני זמן מה ביקשתי בפורום המלצה לרכב משומש, ואחרי כל מיני עיכובים וניסיונות והתפתחויות רעיוניות הגעתי למסקנה שמתאימה לי פנדה. ואפילו יש כזו שאני חושב לקנות (מודל 2007) וצריך לחזור למוכר שלה.

אבל בשבוע האחרון חלה אצלי התפתחות כלשהיא בחיים אשר משנה קצת את אופי הנסועה שלי, וגורמת לי גם להגדיל תקציב.

מאפיינים שלי

• תקציב - במקור 20K-30K; עכשיו אני חושב שארשה לעצמי לעלות לתחום 30K-40K. כמובן, אני לא חייב להוציא יותר, סתם נהיה לי יותר אפשרי.
  • נסועה יומית - עכשיו כ-30-50 ק"מ ביום בממוצע.
  • מס' נוסעים - לרוב רק אני, לעתים רחוקות נוסע שני.
  • אופק בעלות - אידיאלית, אני קונה בשביל להשתמש ולהשתמש עד שצריך לזרוק את האוטו, אבל עכשיו אני פחות בטוח מבעבר איפה בדיוק אמצע את עצמי עוד שנתיים ומה אצטרך אז.
  • אני לא "טיפוס של מכוניות"...

מאפיינים של האוטו

• רצוי מאוד: עלות תחזוקה נמוכה, צריכת דלק נמוכה, לא מבקרת במוסך, מעט פחת ערך, ביטוח זול, אורך חיים טוב, מגב/ים בחלון האחורי, חיווי או רעשים בולטים כלשהם כאשר יש איזו בעיה שצריך לטפל בה.
  • רצוי: סחיבה טובה בעליות, יכולת להחזיק מהירות גבוהה בנסיעות בכביש מהיר, מוסכים ראויים בפרישה סבירה, תא מטען לא פצפון, מזגן חזק.

• לא אכפת לי: אוטומטי/ידני, גאד'גטים ופטנטים.

מחשבות שלי: פיאט פונטו גרנדה? דייהטסו סיריון? או אולי להישאר עם הפנדה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברצוי מאוד-הפנדה מצטיינת מאוד.

רצוי-שאלה איזה עליות,בכביש מישורי אין בעיה לנסוע 110-120,הפנדה מגיעה ל 160 ויכולה להישאר שם בלי שהנהג יפחד.

תא המטען יכול להכיל קניות ממוצעות של משפחה בת 3 נפשות.

בכזה תקציב 40 אלף אתה קונה רכב די מתקדם בן 2-3 שנים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון לנסוע 110 בעליות... התכוונתי לחיפה-תל-אביב (אני חיפאי).

נראה לי שאמנע ממכונית בת 3-4 שנים ומטה, בגלל הרתיעה שלי מפחיתת הערך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכזה כביש לפנדה לא תהיה שום בעיה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...