Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה דבר ראשון,

מהו המחיר מחירון של פיאט פונטו ספייס,יש הבדל עצום בין מחירון לוי יצחק ובין מחירון יד 2,אני יודע שהמחירון הרשמי הוא של לוי יצחק אבל בתכלס בשוק המכוניות האלה מוצעות למכירה במכירים מעל מחירון לוי יצחק ולכן אני לא יודע מהו המחירון מחירון שלפי יש ללכת,(מחירון לוי יצחק 18 אלף ומחירון יד 2 הוא 22 אלף)

דבר שני,

לקחתי פיאט פונטו ספייס שנת 2005 יד 3 עם 144,000 קילומטר לבדיקה,לאוטו יש את כל הקבלות על כל הטיפולים ועל הכל,והאוטו מטופל במוסך מורשה.והאוטו נראה ממש טוב יש לו קבלות להכל והבנאדם ניראה ונשמע מאוד מאוד אמין

תוצאות הבדיקה:

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה-לא תקרין,פירוט:רעש מערכת תיזמון ושסתומים,נזילות שמן,בוצה במערכת שימון,רצועה פגומה,למבדה יחס אוויר דלק לא תקין בסרק

מערכת פליטה-תקין

סרן קדמי מערכת היגוי-תקין

קפיצים-תקין

שלדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה-לא תקין,פירוט:תיקוני פח,מורכב וצבע סביב,תיקון כנף קדמי ימין,תיקון דלתות ימין,תיקון פגיעה בכנף אחורית ימנית,הוחלפה דלת אחורית שמאל,תיקון פגושים,פגיעות פח קלות ופגמים בצבע סביב,פגם צבע בגג,חסרה ביטנה תחתונה בסמוך לפגוש קדמי.

מערת בלמים ללא פירוק גלגלים-לא תקין,פירוט:צלחות קדמיות שחוקות,לפרק גלגלים אחוריים לבדיקה

צמיגים-צמיגים אחוריים יבשים ,צמיגים אחוריים לא זהים

מערכת תאורה-תקין

העברת כוח-לא תקין פירוט:גומיות מגן לציריות פגומות\ימין,נזיות שמן תיבת הילוכים\חיבור צינור גמיש לקרור

מחוונים-תקין

מה שמסומן בכחול זה דברים שצריך לסדר ושהמוסכניק שבדק את הרכב אמר ללכת למוסך מורשה ולבדוק כמה עולה לתקן כל דבר+שהנזילת שמן בתיבת ההילוכים צריך לבדוק אם זאת נזילה בין התיבת הילוכים למנוע כי אם כן זה עולה 1300 שקל לתקן

כרגע הבנאדם רוצה 20 אלף על האוטו ולא כל כך מוכן להוריד את הטיפולים הנדרשים(מה שבצבע כחול)הוא טוען שזה דברים שהמכון בדיקה רושם כי הוא חייב לצאת מידי חובה,הוא אומר עכשיו עשיתי טיפול לאוטו לפני חודשיים והאוטו מצויין,הוא אומר אתה מוזמן לקחת את האוטו למוסך מורשה ושהוא יבדוק את הדברים האלה והוא יגיד לך שלא צריך לתקן אותם או שהם לא קיימים.

מה אתם הייתם עושים,וכמה אתם הייתם מוכנים לשלם על האוטו,לאלה שמבינים בפיאט פונטו ספייס בבקשה

פורסם

הדברים שסימנת בכחול אינם כסתח ויש לסדרם

בדוק את עלות התיקונים,מעבר לכך יש המון פונטו ספייס למכירה בשוק,מצא אחת יותר מסודרת ועם בעלים מחובר יותר למציאות.

הרכב ידני או אוטומט?

בגדול מניסיון עם הרכבים הללו מדובר ברכבים אמינים וזולים לאחזקה,חשוב להקפיד על שגרת טיפולים ולא להזניח.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני מתרשם שהטיפולים שבוצעו במוסך מורשה הם החלפת שמנים ופילטרים בלבד והתקמצנו על כל היתר.

איך אני יודע? כי אני מטפל בפונטו ספייס במוסך מורשה על אמת ואותי לא היו מוציאים מהמוסך עם גומיה פגומה או נזילה.

בגלל זה הרכב שלי נראה ומרגיש כמו חדש אפילו שהוא בן 7.

הרכב הנ"ל מוזנח למדי ולא החליפו בו דברים מהותיים.

ממליץ לך לגשת למוסך מורשה עם הבדיקה, להעלות את הרכב על הליפט ולקבל הצעת מחיר מסודרת. אז תדע אם הסיפור משתלם או לא וגם המוכר קצת יירד מהעץ.

• תוכן חדש...