Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה

aaa1212
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני חודשיים וקצת פתחתי את השרשור על הלג'נד: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=467610.

אנחנו עומדים בפני החלפת צי המכוניות בבית, גם של ההורים (לפחות אחת מהן).

הלג'נד חזקה מאוד ונוחה, אבל... משהו חסר שם (חוץ ממקום לחנות). היא לא נותנת הנאה, בנוסף לזה שהיא בזבזנית (1:6) וזה בנסיעה די רגועה. מבחינת אמינות לא נתקלתי בבעיות.

לאחרונה אני פוזל לכיוון של מאזדה MX5 משנתונים 2003-2005 שנכנסת בתקציב פחות או יותר.

רציתי לדעת איך היא מבחינת הנאה מנהיגה, בטיחות וכח (לא חובה שתהיה חזקה מאוד).

פשוט האוטו הזה נראה לי חוויה אמיתית, גם הגג הפתוח מוסיף.

בערך עוד שנה אתגייס וחשבתי על כך שבמידה ואשרת רחוק ולא אצא הרבה מהבסיס, אוכל עכשיו לקנות אחת שערכה כבר שחוק ולמכור אותה במחיר לא הרבה יותר נמוך. למשל לקנות ב40K למכור בכמה אלפים פחות בעוד שנה ולא להפסיד עליה יותר מדי. האם החישוב נכון? איך אמינותה?

אשמח אם תתנו חוות דעת עליה, וגם על השיקול הכלכלי שלי.

פורסם

בגיל שלך העסק לא יהיה כלכלי מכיוון שהביטוח מאוד יקר (5 ספרות).

מעבר לזה מדובר ברכב מאוד מומלץ.

אני מעדיף לקנות רכב שמור כדי להמנע מהפתעות בדרך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...