Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ידוע לכם על חברות סלולר זולות שתומכות בנטסטיק ?

ואילו חברות סלולר זולות תומכות ב-2 כרטיסי סים על אותו מספר ?

פורסם

נטסטיק זה מודם סלולארי רגיל עם לוגו של פלאפון.

בעיקרון בכל חברה שנותנת לך גלישה סלולרית ניתן להשתמש במודם, למעט אורנג׳ שדורשת (או דרשה) תוספת תשלום. אם אתה ״תקוע״ עם נטסטיק של פלאפון אז אתה צריך לבדוק אם אפשר להפוך אותו לסימפרי ואם כן אז לחפש רשת שיושבת על אותם התדרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נטסטיק זה מודם סלולארי רגיל עם לוגו של פלאפון.

בעיקרון בכל חברה שנותנת לך גלישה סלולרית ניתן להשתמש במודם, למעט אורנג׳ שדורשת (או דרשה) תוספת תשלום. אם אתה ״תקוע״ עם נטסטיק של פלאפון אז אתה צריך לבדוק אם אפשר להפוך אותו לסימפרי ואם כן אז לחפש רשת שיושבת על אותם התדרים.

אתה טועה גם כשאתה צודק חלקית - פשוט נדרשות הגדרות ברמת הנטסטיק. גם אם הוא פתוח יש צורך להגדיר פרופיל על בסיס החברה שאת הסים שלה שמים בנטסטיק.

חברות שלא תומכות - פשוט לא תומכות ולא מוכנות לתת את ההגדרות הנחוצות.

סלקום/אורנג/פלאפון תומכות

הוט/הום - לא תומכות

מחפש חברה זולה יותר מסלקום/אורנג/פלאפון.

פורסם

הפרופיל הזה כולל הגדרות גלישה כמו apn שכל מי שגולש באנדרואיד צריך. ככה שאם לא מספקים לך אותם למודם, כנראה שתוכל למצוא אותם בגיגול זריז.

אני באופן אישי הגדרתי מודם על רשת של גולן למרות שהם ״לא תומכים בזה״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הפרופיל הזה כולל הגדרות גלישה כמו apn שכל מי שגולש באנדרואיד צריך. ככה שאם לא מספקים לך אותם למודם, כנראה שתוכל למצוא אותם בגיגול זריז.

אני באופן אישי הגדרתי מודם על רשת של גולן למרות שהם ״לא תומכים בזה״.

בגוגל לא מצאתי את כל הפרמטרים.

חסר לי היוזר/סיסמה/מספר לחיוג ... מה אתה הגדרת עבור גולן ?

פורסם
זה עוזר?
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גולן לאחרונה תומכת בסים נוסף על אותו מספר לשימוש ברכב

רק לשיחות (!), לא לנתוני DATA\SMS וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רק לשיחות (!), לא לנתוני DATA\SMS וכד'.

איציק

תמיד סים משני היה לשיחות בלבד. כי הוא משני כשמו כן הוא.

בסלקום הוא גם תמיד דור 2. הסבירו לי שזה חסם טכנולוגי.

• תוכן חדש...