Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי,

יש לי רישיון כבר 5 שנים, מעולם לא קיבלתי דוח לכן זאת עבירה ראשונה שלי.

נסעתי בכביש בו המהירות המותרת הינה 90 ונהגתי במהירות של 123 קמ"ש, 33 קמ"ש מעל המותר.

צולמתי ע"י מלצמת מהירות, קיבלתי דוח הביתה ע"ס 750 ש"ח ובנוסף 8 נקודות.

שאלתי היא האם ניתן להמיר את הנקודות לאזהרה ורק לשלם את הקנס ?

אני לא מתכוונת להתנער מאחריות אין לי התנגדות לשלם 750 ש"ח עניין הנקודות מלחיץ אותי יותר.

אשמח אם תוכלו לעזור לי!

תודה.

פורסם

1. נקודות אי אפשר להמיר לאזהרה. הן ירשמו לחובתך בכל מקרה.

2. מה שניתן להמיר לאזהרה הוא הקנס. עם זאת - את אינך עומדת בקריטריונים שהם החזקה ברשיון נהיגה לפחות 10 שנים ו-5 שנים "נקיות" מעבירות. כמובן שאת יכולה לפנות למרכז פניות נהגים של מתנ"א, אבל אל תצפי לגדולות. מכל מקום - אחד התנאים להמרה לאזהרה הוא הודאה באשמה, כך שאת חזורת לסעיף מס' 1.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברגע שממירים את הדוח עם הקנס והנקודות לדוח אזהרה,

(בתנאי שאתה עומד בקריטריונים לאזהרה),

אין נקודות ואין קנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן, אם הדו"ח יומר באזהרה אין ניקוד.

אפשרות נוספת (אם בקשתך לאזהרה תדחה) היא להגיש בקשה להישפט

ולנסות לסיים את התיק בבית משפט בהסדר טיעון ללא ניקוד.

פורסם

אם יש לך עבר נקי כפי שהסבירו לך למעלה , את יכול להמיר לאזהרה ,

לי זה קרה , אבא שלי נסע ברכב ואני קיבלתי דוח ממצלמת מהירות בדיוק כמו שלך 33 מעל המותר .

עשינו הסבה על שם אבא שלי שהיה לו עבר נקי והיגשנו בקשה להמרה לאזהרה , וזה עבד . הדוח התבטל ואין נקודות

פורסם

חברים, אני מצטרף לשאלה. האם גם זה תופס למישהו שנתפס במצלמות החדשות גם נהג מסודר ללא עבירות קודמות?

האם בכלל יש טעם לשלוח בקשה או שמדובר בבזבוז של בול?

פורסם

ממש לא מדובר בבזבוז של בול.

אם אתה עומד בקריטריונים להמרה לאזהרה, רוב הסיכויים שאכן ימירו זאת לאזהרה.

הקריטריונים:

רשיון נהיגה מעל ל-10 שנים.

ללא הרשעות בחמש השנים האחרונות.

הודאה באשמה.

לא מדובר בעבירה חמורה (כלומר לא חצית צומת באדום ועוד עבירות חמורות).

ניתן להמיר לאזהרה רק כאשר מדובר בדו"ח מסוג ברירת משפט ולא הזמנה לבית משפט.

• תוכן חדש...