Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים רחבים - מה ההשפעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אלף פעם ביום אני רואה ערסים מטומטמים עם אופל קורסה מתפרקת שברחה מגריטה עם מערכת שעולה כמו מאזדה 3 חדשה וצמיגים ממש רחבים. רחבים עד כדי כך שזה בולט כבר מצידי הרכב.

מבחינתי צמיגים זה האביזר הכי חשוב ברכב, שאין לשחק בו ויש לדאוג שהוא במצב טיפ טופ כל הזמן. הרי בלי צמיגים שאוחזים טוב, כל כלבי השמירה האלקטרוניים (הידועים בכינויים ABS, ESP וכו') לא יעזרו לנהג האובד אחיזה.

ההגיון שלי אומר ששינוי שכזה ישפיע מאוד על ההתנהגות של הרכב, על צריכת הדלק, על שחיקת הצמיגים ושאר המכלולים הקשורים לגלגלי הרכב.

השאלה שלי היא באמת עד כמה שינוי שכזה משפיע, ועל מה הוא משפיע?

האם יש הבדל בין רכב לרכב בהשפעות? למשל מאזדה 2 מול ב.מ.וו X5?

חס וחלילה אני לא מתכוון לבצע שינוי שכזה, זה פשוט מאוד מעניין אותי לדעת.

שימו לב, אני לא מדבר על הפן הטכני של החלפת הצמיגים לרחבים יותר, אלא על ההשפעות ששינוי שכזה יגרום לרכב!

תודה לכולם.

משה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...