Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי I2O החדשה ומידי פעם כשעולים על מסכה ביוב או פס האטה (בארץ שלנו זה רוב הפעמים) וכו' אני שומע רעש של טיקטוק מוזר כזה, לאחר בדיקה מסתבר שמעל הדוושות , בצד שמאל של הרכב ישנו איזה חלק מפלסטיק שככל הנראה תפקידו הוא להגן על הלמעלה שם או משהו כזה, הוא לא מחוזק עם כלום, ומודבק ספוג בינו ולבין הפלסטיק ככה שאם הוא נוגע בפלסטיק אז לא יהיה מכה או משהו כזה...

בכל אופן מכיוון שזה מין לוח כזה מפלסטיק כל זעזוע קל מרקיד אותו והחלק שתלוי באוויר עושה טיקטוק מעצבן...

1) האם גם לכם יש כזה דבר?

2) למה שהחברה תעשה כזה דבר וכאילו תשפצר את הפגיעה עם ספוג??

3) אולי זה בעצם משהו שצריך להוציא אחרי קבלת הרכב?

תודה לעוזרים

פורסם
שלום, יש לי I2O החדשה ומידי פעם כשעולים על מסכה ביוב או פס האטה (בארץ שלנו זה רוב הפעמים) וכו' אני שומע רעש של טיקטוק מוזר כזה, לאחר בדיקה מסתבר שמעל הדוושות , בצד שמאל של הרכב ישנו איזה חלק מפלסטיק שככל הנראה תפקידו הוא להגן על הלמעלה שם או משהו כזה, הוא לא מחוזק עם כלום, ומודבק ספוג בינו ולבין הפלסטיק ככה שאם הוא נוגע בפלסטיק אז לא יהיה מכה או משהו כזה...

בכל אופן מכיוון שזה מין לוח כזה מפלסטיק כל זעזוע קל מרקיד אותו והחלק שתלוי באוויר עושה טיקטוק מעצבן...

תודה לעוזרים

לצערי הרב לאחר 3 שנים עם I20 אני יכול לומר לך שהרעשים רק יתגברו ותחשוב שהכול הולך להתפרק. הפס המגן בחזית ינזק מפסי האטה ובסוף תוציא אותו או שתלך שיתקנו לך אותו כול כמה חודשים .

פורסם

אלי אל מי הגבת אלי או אל א.ר?

וגם, סה"כ שאלתי שאלה פשוטה לא ביקשתי ביקורת על הרכב..

ודא"ג אני מאוד מרוצה ממנו, אחרי מתיחת הפנים אין מגן מקדימה שמתפרק..

האוטו דווקא נראה מחובר טוב ויציב , יש את החלק הספציפי הזה שלא ברור לי אם הוא משהו שצריך להוציא סוג של מגן כמו הניילונים שמקבלים עם רכב חדש.

בכל אופן אשמח אם מישהו שיש לו גם את האוטו הזה יענה לי תודה.

פורסם
אלי אל מי הגבת אלי או אל א.ר?

וגם, סה"כ שאלתי שאלה פשוטה לא ביקשתי ביקורת על הרכב..

ודא"ג אני מאוד מרוצה ממנו, אחרי מתיחת הפנים אין מגן מקדימה שמתפרק..

האוטו דווקא נראה מחובר טוב ויציב , יש את החלק הספציפי הזה שלא ברור לי אם הוא משהו שצריך להוציא סוג של מגן כמו הניילונים שמקבלים עם רכב חדש.

בכל אופן אשמח אם מישהו שיש לו גם את האוטו הזה יענה לי תודה.

הגבתי לך, גם בגטס יש את הקרקוש הזה בעת עליה על במפר או כביש משובש.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש לי את הרכב כחצי ושנה ואין לי את הרעשים שאתה מדבר עליהם.

הכי פשוט, גש למוסך שיבדקו לך לגבי זה.

אני מוכן לבדוק שוב בצורה יסודית היום כשארד לרכב.

לדעתי האישית, מדובר בהרכבה לא תקינה שנעשתה פה בארץ לאחר התקנת האימבולייזר.

הם מפרקים את החלק הזה ואז מחזירים בחזרה.

אם יש לך חיישני רוורס, גם זו אופצייה.

הכי פשוט לגשת למוסך.

מעבר לכך רכב מצויין ומעולה. אני עם יונדאי קרוב לשבע שנים ואין לי תלונות.

כל פעם חוזר אליהם מחדש.

פורסם
גם אצלך יש את הלוח מפלסטיק הזה מעל לדוושות?

יש לי מעין תא כזה בין הדופן דלת לקונסולה המרכזית, הוא בנוי משני חלקים עיקריים שהם לא מחוזקים מי יודע מה לעצמם. אז בכל במפר או קפיצה אני שומע את הראש המעצבן משם.

משהו שדבק דו"צ אמור לפתור, רק נמצא את הזמן לזה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תודה לעוזרים

יש לי אותו רעש עם אותו חלק פלסטיק מתחת להגה, יונדאי i20 ידנית, חדשה,

הרעש לא ממש נוראי אבל מהרגע שאני מודע אליו זה קצת מציק, ובנוסף הרכב חדש, עוד לא הגיע ל2000 ק״מ וזה מעט מבאס.

האם פתרת את העניין?

• תוכן חדש...