Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי איך החרדים יסתדרו ללא הכנסה כספית, ללא מיסוי, ללא צבא והגנה.

בכלל, ללא בטחון.

מה שעוד יותר מעניין זה איך החרדים בניו יורק מצליחים לעבוד ולשלם מיסים.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עכביש - עם כל הכבוד - איך אתה רוצה שאוטונומיה כזו תתקיים? מי יממן אותה? איך הם ישלמו תמורת החשמל והמים .

אתה יודע מה? אני מוכן למען אחיי בני עמי הנמצאים ברגרסיה אידיאולוגית פנאטית, לממנם חלקית. הכל רק שלא יביאו להתאיידות והיעלמות מדינתי האהובה ולניתוץ כל ערכיי וחירויותיי שהם גם הערכים והחירויות עליהם התבססה הציונות ובגללם (ובגלל האנשים שהשתייכו לקבוצה המאמינה בערכים אלה) נבנה מה שנבנה והושג מה שהושג כאן.

תאר לך שהיינו ממשיכים במסורת הגלותית האורתודוכסית והיינו ממתינים שאלוהינו יואיל בטובו לשלוח לנו את משיחו על מנת שיקים לתחיה את מתינו ויקים את מדינתנו תוך הפיכת הגויים לעבדינו....

אין פתרון אחר. זה לא יעלה לנו יותר מאשר זה עולה עכשיו, ההיפך.

ההפרדה,היעדר זכות ההצבעה והניהול העצמי של כל קבוצה היא בגדר הצלה של ממש - לשתי הקבוצות.

הם לא רוצים להיות כמונו ולהיות כפופים לחוקינו ולערכינו בדיוק כפי שאנחנו לא רוצים להיות כפופים (חס וחלילה) לשלהם.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יאללה שיכריזו מדינה וכל מי שירצה להיות אזרח שלהם שיוותר על האזרחות הישראלית ושלום על ישראל.

אפילו אין לי בעיה שישראל תיקח אחריות ותממן את כל נושאי ביטחון החוץ של מדינת הפינגווינים.

ושלא ישלמו שום מיסים לישראל. לא צריך. (הם ממילא בקושי תורמים משהו בתחום הזה)

אבל מצד שני אזרחי המדינה הנ"ל גם לא יקבלו כלום מביטוח לאומי הישראלי.

שיקימו לעצמם גמ"ח-ביטוח-לאומי משלהם שימומן על ידי קיבוץ נדבות בניו יורק או משהו.

נראה אותם.

בפועל לא נראה לי שיש היתכנות להקמת מדינה כזו ולו בגלל העובדה שאין הפרדה גיאוגרפית טובה שיכולה לשמש גבול בין המדינות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

להבדיל אבל גם זו דוגמא, הוותיקן היא מדינה עצמאית בתוך מדינה אחרת שמקבלת את כל השירותים מהמדינה האחרת...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תראה, ההשואה בעייתית מאד: בותיקן יש 836 אזרחים, האזרחות שלהם זמנית וכנראה שהיבוי הטבעי הוא אפס. לעומת זאת הדתיקן....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
להבדיל אבל גם זו דוגמא, הוותיקן היא מדינה עצמאית בתוך מדינה אחרת שמקבלת את כל השירותים מהמדינה האחרת...

כנ"ל עזה ואיו"ש. רק שאלה גם מפציצים את המדינה שהם מקבלים את השירותים שלהם ממנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אמאלה, גיגלתי איזה משהו שקשור לחרדים והגעתי לפורום הזה:

http://www.kaveshtiebel.com/viewtopic.php?f=33&t=2638

מישהו מוכן להסביר לי מה הולך שם? אני מאמין שמדברים שם ביידיש, 100,000 הודעות לא באות ברגל.

ד"א הנה הסטטיסטיקות של הפורום, מעניין :lol:

"בסך הכל זענען געווען 1237 באניצער אנליין ::114 רעגיסטרירטע, 55 באהאלטענע און 1068 געסט (באזירט אויף אקטיווע באניצער איבער די לעצטע 24 שעות)

מערסטע באניצער אנליין איז געווען 1649 צווישן זונטאג מערץ 03, 2013 און מאנטאג מערץ 04, 2013"

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
מעניין אותי איך החרדים יסתדרו ללא הכנסה כספית, ללא מיסוי, ללא צבא והגנה.

בכלל, ללא בטחון.

מה ז"א ?

יש אלוהים בשמיים (הגרסה הדתית של "יהיה בסדר" החילוני).

ואני אומר תנו להם שטח במדבר יהודה שבו יוכלו לבנות את מדינתם, אני סמוך ובטח שכעבור 20 שנה הודות לחוסר ההשכלה וחוסר הרצון לעבוד זה יגרום למאהל בדואי בדרך לדימונה להראות כמו עיר מפותחת לעומת ה"חרידלנד".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
.אפילו אין לי בעיה שישראל תיקח אחריות ותממן את כל נושאי ביטחון החוץ של מדינת הפינגווינים.

.

מדינת הקאובויים ..אני מבקש.

Gn'f'R

פורסם
אני לא רוצה להיכנס לוויכוח המאוס והמגעיל הזה.

אולי, אבל כתבות שנאה עם תגובות מחרידות ראיתי רק אצל החילונים.

http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-4df5ea0775bed31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1363207701

מעניין שמיעוט חרדי מצליח להשפיע על כל המגזר החרדי.

המיעוט בגם סאקר והכתבה המטומטמת שהעלו בהתחלה רק מראים את השטויות שהמיעוט הזה מוציא.

200 חרדים בגן סאקר בירושלים? ביג דיל...200 מטומטמים שלא יותר גרועים מערסים מופרעים (וחילונים) שמכים ניצולי שואה.

אתה רוצה לדעת מה היה באילת ביום השואה? מלונות שלמים עם כמעט 100 אחוז תפוסה, האורחים שמילאו את המלונות היו מהמגזר הערבי.

מה היה שם? חברה שלי עובדת צ'קרית בבית מלון, אתה צריך לראות איך שיגעו אותם בכוונה בזמן שהעובדים עמדו בצפירה (דוקא אז הם נזכרו שחסר להם משהו בשולחן או שבא להם להתפרע בבריכה).

מאקו השמאלנים לא יפרסמו את זה ומי שיפתח שרשור נאצה עליהם יזכה לתגובות עד כמה הוא גזען, אבל גם כאן מדובר באזרחים שלא סופרים אותנו ואת יום השואה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
י

אפילו אין לי בעיה שישראל תיקח אחריות ותממן את כל נושאי ביטחון החוץ של מדינת הפינגווינים.

למה הזלזול הזה? מיותר לחלוטין!

ולעיניינינו,

בעיתון "המודיע" יושבים כמה פישערס חסידי גור שחושבים שהשמש זורחת להם... וכו'

הרעיון הזה הוא אווילי ומטופש

אטונומיה חרדית לא תוכל להתקיים, אפילו לא יום אחד, לפחות לא בעשר השנים הראשונות שלה

הציבור החילוני יתקשה גם הוא להתקיים ללא עזרה מסוימת שהוא מקבל היום מהציבור החרדי

כגון אירגוני ההצלה, שירותי דת, קבורה, זיהוי חללים, ועוד ועוד

מה גם שזה יגרום לקרע עצום בעם, שזה בדיוק ההפך ממה שאנחנו רוצים

כל זה לא מפריע למטומטמים מהמודיע לכתוב כל שטות שעולה להם בראש

גילו נאות: אני חרדי גמור

פורסם
ומה רצית בדיוק, שיהללו את אותם אלה שעושים על האש ביום השואה?

אולי אתה רוצה שיתנו להם אות גבורה. או אולי סיקור חיובי? אולי לייק בפייסבוק?

חס וחלילה לתת ״להם״=(״מיעוט רקוב״ וחשוך) אות גבורה.

יום למחרת שמעתי את הרב הראשי לישראל יונה מצגר,שקורא בקול חזק שהוא נגד אותם אלו שהיו בגן סאקר,ולא ללמוד מהם וכ״ו..

תלוי על מי העין שלך פקוחה

http://www.kooker.co.il/מצגר-מצטרף-לפיקניק-של-ידיעות-נגד-החרדי/

פורסם
אמאלה, גיגלתי איזה משהו שקשור לחרדים והגעתי לפורום הזה:

http://www.kaveshtiebel.com/viewtopic.php?f=33&t=2638

מישהו מוכן להסביר לי מה הולך שם? אני מאמין שמדברים שם ביידיש, 100,000 הודעות לא באות ברגל.

ד"א הנה הסטטיסטיקות של הפורום, מעניין :lol:

"בסך הכל זענען געווען 1237 באניצער אנליין ::114 רעגיסטרירטע, 55 באהאלטענע און 1068 געסט (באזירט אויף אקטיווע באניצער איבער די לעצטע 24 שעות)

מערסטע באניצער אנליין איז געווען 1649 צווישן זונטאג מערץ 03, 2013 און מאנטאג מערץ 04, 2013"

חרדים חרדים, אבל להם יש לייקים בפורום!

http://www.kaveshtiebel.com/viewtopic.php?f=12&t=260

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...