Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

היום הייתי מעורב בתאונה- רכב התנגש בי מאחור בתוך העיר, הרכב נגרר למגרש של חברת הגרירה עד ליום ראשון, השאלה שלי היא מה הלאה?- יש לנו ביטוח מקיף לרכב וכמובן שיש לי גם את פרטי הנהג הפוגע, האם עלי לגשת למוסך או לדאוג ששמאי יבדוק את הרכב קודם לכן?

תודה רבה מראש לעונים.

פורסם

1. ביום ראשון בבוקר התקשר לחברת הביטוח שלך לקבלת הוראות נוספות.

2. אם יש לך מוסך קבוע, גרור את הרכב לשם. אם אין לך מוסך קבוע, חברת הביטוח תציע לך רשימה של מוסכי הסדר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה רבה על התשובה.

האם אני חייב לתקן את הרכב במוסך הסדר או שאני יכול לתקן אותו בגל מוסך מורשה?

פורסם

אתה יכול לתקן את רכבך בכל מוסך שמורשה ע"י משרד התחבורה.

חברת הביטוח תציע לך לתקן במוסך הסדר, מאחר ולה זה יוצא יותר זול.

לפני שהמוסך יתחיל לעבוד על רכבך, עליך לזמן שמאי רכב (לשיקולך - אם שמאי פרטי או דרך חברת הביטוח).

פורסם

היתרון של מוסך הסדר הוא שפעמים רבות ניתן להמנע מלשלם להם, כלומר חברת הביטוח שלך משלמת להם ישירות.

לעיתים המוסך המרכזי הוא מוסך הסדר. לטעמי זה סידור מצויין כיוון שנזק של תאונת דרכים כדאי לתקן במקום שהכי מתמצא ברכב שלך.

במוסך רגיל אתה בדרך כלל נדרש לשלם בצ'ק דחוי, וחברת הביטוח משלמת לך. אם יש לך מוסך מועדף, תשאר איתו.

חברת הביטוח שלך כבר תדאג לפנות לחברת הביטוח של בעל הרכב הפוגע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...