Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא קשור לפורום הזה, אז תעבירו בבקשה.

כבר הרבה זמן הטמבונים של הקוואליר שלי מפריעים לי בעין מבחינת הצבע, שפשופים, שריטות, וצבע מפוצץ.

בקוואליר 95'-97/8 הטמבונים באו אורגינל בצבע שחור, מ98 אם אני לא טועה, באו בצבע הרכב.

קודם כל אני צריך עצה שלכם, איזה צבע עדיף לצבוע את הטמבונים, שחור אורגינל או טורקיז כמו צבע הרכב.

(לצורך העניין, ראיתי קוואליר כמו שלי רק בבורדו, ומתאים לה טמבונים שחורים, לעומת זאת ראיתי קוואליר לבנה ומתאים לה צבע לבן בטמבון).

בתמונה למטה אתם תראו שהם בצבע טורקיז, זה הבעלים הקודם צבע אותם, ויצא לו מסריח, הרבה פיצוצים וכו'.

איזה ציוד וצבע אני צריך כדי לצבוע את הטמבונים באופן מושקע?

יש לי קומפרסור גדול וטוב, פיסטולטים והכל, וגם אנשים עם ניסיון בתחום (יותר בצביעה על עץ ולא על פלסטיק).

האם זה מסובך לפרק טמבונים ברכב הזה? (לא יצא לי לראות איך הם תפוסים).

תודה!

img6334e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc0686s.th.jpg

dsc0685py.th.jpg

פורסם

בגדול?

לא סיפור לפרק טמבון של קאוואליר,יותר קשה להרכיב אותו יפה אחרי זה.

מציע לך לקחת לפחח שיצבע לך את 2 הטמבונים וזהו.

יש לך שם המון עבודה רק בחלק של השיוף.

פורסם

המטרה זה לעשות לבד, להיות עצמאי, וגם ההשקעה, מין הסתם אני לא ישלם עכשיו 500 שקל על רכב שלא שווה את ה4K.

מה אתה אומר אם אני יעבוד עליהם מבלי לפרק אותם?

הבעיה שבכל הצביעה, שזה ישאיר חותמת:twisted:

נכון לעכשיו היא מכסחת חופשי, מבלי להשאיר סימנים מיותרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שאמרו כבר רוב העבודה זה בשיופים. אם תחפף בשלב הזה הפגוש שלך יראה כמו מפה טופוגרפית אחרי הצביעה.

הצביעה לא תשאיר חותמת אם תדאג לכסות את שאר האזור כמו שצריך עם עיתונים ומסקינגטייפ.

תמיד נחמד לעשות לבד, לא נראה שיש לך יותר מדי מה להפסיד. זה לא הרכב של ראש הממשלה שצריך להראות מושלם :)

כמה ניירות חול ו2-3 בקבוקי ספריי שחור יעלו פחות מ500 ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כמו שאמרו כבר רוב העבודה זה בשיופים. אם תחפף בשלב הזה הפגוש שלך יראה כמו מפה טופוגרפית אחרי הצביעה.

הצביעה לא תשאיר חותמת אם תדאג לכסות את שאר האזור כמו שצריך עם עיתונים ומסקינגטייפ.

תמיד נחמד לעשות לבד, לא נראה שיש לך יותר מדי מה להפסיד. זה לא הרכב של ראש הממשלה שצריך להראות מושלם :)

כמה ניירות חול ו2-3 בקבוקי ספריי שחור יעלו פחות מ500 ש"ח.

חותמת הכוונה, שבמקרה שהרכב שלי גורס רכב אחר, אז עכשיו לא נשאר צבע, אחר כך כן.

חשבתי יותר בכיוון של לעבוד עם קומפרסור ופיסטולט ולא ספריי (כמובן שיש לי את כל הציוד, וציוד די מקצועי!).

לגבי שיוף, היה לי ניסיון עם זה בעבר עם עץ (טיסנים), וגם סבא שלי היה נגר במקצועו, ואבא שלי בשעות הפנאי.

זה החלק היותר חשוב בשביל התוצאה הסופית.

מבחינת תקציב וזמן, זה משהו שאני אוהב, אני לא שם שטרות ואם הם נגמרים אני מפסיק, חלק מהרעיון פה זה גם ללמוד, כי לא חוכמה ללכת לבעל מקצוע. (יש כאלה שקיבלו ידיים ימניות ושכל ממוצע, יש כאלה שקיבלו שכל מעל הממוצע אבל ידיים שמאליות.)

כמו שאמרת, וכמו שאני חושב, מזל שיש לי רכב ישן, ככה שאין מה להרוס יותר מידי, אפשר בעיקר ללמוד עליו.

או לחילופין - תחליף בפירוקיה פגושים ראש בראש ותוסיף לו 50 שקל לפגוש.

ותקח כאלו שיש עליהם הרבה פחות עבודה.

אני יבדוק את זה בהזדמנות. (תאמת, אם אני מניע ונוסע לפירוקיה ברהט, קצת חפירות ואני מוציא משם פגושים צבועים טוב בכמה מאות בודדות של שקלים (אולי 150 לפגוש אני משאר).

פעם כבר היה לי ניסיון איתם, שבנדודים דפקו לי את הרכב ואז בכו שאין להם כסף וכו', אז הלכו לרהט והוציא את הרכב בשליש או רבע מחיר ממוסך עם שם בעיר, והוציא אותו קומפלט (רדיאטור חדש ופנס חדש, צביעה וישור מכסה מנוע ועוד כמה ממתקים).

(יש לי חבר עם 406, עשה שם שיפוץ צבע לרכב ב2K ויצא מצויין! לפי תמונות!, אולי לא מקצועי ויפה כמו חדש, אבל יש תמורה למחיר לדעתי)

עכשיו נזכרתי, על הדרך אני גם יסתום את החורים של החיישנים.

(ראיתי סרטון ביוטיוב, אחד פירק הפגוש קדמי, כמו שאצלי בידיוק, וסתם את כל הגריל, עבד עם פוליאוריתן (קצף שמתקשה כזה) ועם עוד כמה חומרים.

לדעתי יצא לו מגעיל, נראה כמו סירה, אבל כל אחד והטעם שלו).

• תוכן חדש...