Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים לפני מעבר החצייה טענה נרקומנית (מוכח בבדיקות בית החולים) שדרסתי את רגלה. אך הדבר לא קרה מעולם. כרגע היא תובעת את הביטוח. האם ניתן לתבוע אותה על שקר? ואם כן האם זה יועיל בבית המשפט בטענה כי הדבר לא קרה?

פורסם
לפני מספר חודשים לפני מעבר החצייה טענה נרקומנית (מוכח בבדיקות בית החולים) שדרסתי את רגלה. אך הדבר לא קרה מעולם. כרגע היא תובעת את הביטוח. האם ניתן לתבוע אותה על שקר? ואם כן האם זה יועיל בבית המשפט בטענה כי הדבר לא קרה?

יש לך דרך להוכיח שלא נסעת לה על הרגל ?

פורסם

ניתן לפנות למשטרה להסביר מה אירע ולבקש ביצוע חקירה בנושא

כמו כן, יש כמובן למסור את גירסתך לחברת הביטוח ולבקש מהם

לדחות את תביעתה של "הנפגעת" ואם תוגש תביעה לבית משפט

חברת הביטוח תגיש כתב הגנה ותכחיש באופן גורף את המקרה.

אין בשלב זה צורך ומקום לתבוע את "התובעת"..

פורסם

ובכן אין דרך להוכיח כי לא פגעתי בה כי העד היחיד הוא חברה הנרקומן שלא מוכן להעיד.

הגרסה נמסרה לחברת הביטוח אך לטענתם המילה שלה משום מה יותר חזקה וכנראה שאקבל שלילה ל-6 חודשים וקנס.

בנוסף, לאחר המקרה ניגשתי לתחנת המשטרה ישירות ודיווחתי על המקרה.

בסופו של דבר זה מילה שלי מול שלה- אך כנרקומנית מוכחת לא ניתן להראות כי היא לא אמינה במיוחד? (קיימות בדיקות מבית החולים)

פורסם

יש לך עותק של הבדיקות? אני חושב שאם יש לך הוכחה שהיא הייתה תחת השפעת סמים, המילה שלך תיחשב ליותר בעיניי השופט, אבל אין לדעת. בכל מקרה, אני לא מבין למה חברת הביטוח שלך מתנערת כל כך מהר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הגרסה נמסרה לחברת הביטוח אך לטענתם המילה שלה משום מה יותר חזקה וכנראה שאקבל שלילה ל-6 חודשים וקנס.

חברת הביטוח אמרה לך שתקבל שלילה וקנס?

למה מה הם קשורים לשלילות וקנסות בכלל?

תבדיל בין שני הליכים שונים שמתקיימים פה.

1. תביעה שלה נגד ביטוח החובה שלך.

אתה לא ממש צד לנושא.

אין השתתפות עצמית בביטוח חובה.

כל עוד זו התביעה היחידה שלך ב3 שנים אז גם לא תהיה השפעה על הפרמיה בחברות שאני בדקתי. (אבל אם תהיה תאונה נוספת עם תביעת חובה אתה תתחיל לקבל סירובים וישלחו אותך לבטח בפול)

2. הגשה אפשרית של כתב אישום כנגדך ע"י המשטרה.

קיבלת כתב אישום?

שללו לך בכלל את הרשיון מנהלתית ל60 יום?

לדעתי בנסיבות שתיארת יש סיכוי גבוה שלא תקבל שום כתב אישום. יכול להיות שה"נפגעת" הזו כבר מוכרת למשטרה והם יודעים במה מדובר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם הוגש נגדך כתב אישום משטרתי, אני ממליץ לך מאד לפנות לעו"ד אסף שמיר שהגיב פה בשרשור.

במקרה דומה שהיה לאשתי, הוא הציל אותה מעונש משמעותי.

בנוגע לתביעת הביטוח, פשוט דווח להם על כך, כמו שמליץ עו"ד שמיר.

תאמין לי שהם ישמחו יותר ממך לא לשלם כלום, אם רק יוכלו.

הזכרת לי שעדיין לא הזמנתי לי DVR.

חייב לטפל בכך בהקדם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...