Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיז'ו 307SW מנוע 2000 שנת 2003 שעבר 165000 ק"מ. לפני כשבועיים התחילה תופעה מוזרה ולא עקבית. לאחר כמה דקות נסיעה כשחום מנוע התייצב, האוטו מתחיל לגמגם. דומה לתופעה כאילו הרכב עובד על 3 פלגים. הכנסתי את הרכב למוסך לטיפול(לפי הק"מ). החליפו מצתים, שמן, פילטר שמן ומסנן אוויר. יומיים לאחר הטיפול התופעה חזרה על עצמה. לאחר כעשר דקות נסיעה בתוך העיר, האוטו רועד כשאני עומד ברמזור ולוקח למנוע זמן לפתח מהירות בתחילת נסיעה. רוב הנסיעות שלי הן קצרות, לעבודה וחזרה ובתוך העיר. התופעה הנ"ל גם קרתה לי בנסיעה בין עירונית. באותה נסיעה גם נדלקה התראה של ממיר קטליטי פגום, אולם התראה זו נעלמה מאז. מהמוסך נמסר לי שרוב הסיכויים שמדובר בכוהל דפוק. מה דעתכם?

פורסם
תקלה פופולרית בדגמי RFN, תקלה בסליל הצתה, ודרך אגב אין חוטי הצתה ברכב.

תודה למשיב. האם הכוונה לחלק הבא:

nagykep.php?id=0040100352

כמה יכול לעלות החלפה של חלק זה?

פורסם

מקווה מאוד בשבילך שזה לא זה.

במוסך תמיד הזעירו אותי לגבי החלק הזה (היה לי 406).

כמה פעמים אפילו הניחו אותו באיזה פינה, לא יקבל מכה ולו הכי קטנה.

עד כמה ששמעתי הוא עולה בערך 2000 שקל נראלי!

אצלי ברכב הוא החזיק 230KKM ויכל גם עוד חצי מיליון לדעתי.

תבדוק אולי מפירוק.

פורסם
אפשר להרכיב סליל כזה של חברת VALEO בכ 900 ש"ח בתוספת מע"מ כחוק.

אורן

תודה אורן, אבל אני גר בבאר שבע ולא אסתכן בנסיעה עם הרכב עד לחולון. במחשבה שניה, אולי הגיע הזמן לחזור למרכז :wink:

פורסם
תודה למשיב. האם הכוונה לחלק הבא:

nagykep.php?id=0040100352

כמה יכול לעלות החלפה של חלק זה?

כן זה החלק, יש לך את מה שאורן הציעה לך Valeo פירמה מעולה לא יורד באיכות מהמקורי Sagem . בחברה זה יכול לעלות לך בערך 1600ש"ח (מיותר)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מזרק לא תקין.

אורן

תודה אורן. מכיוון שהתופעה לא לאורך כל הנסיעה אלא מידי פעם במהלך הנסיעה (הרוב זה נסיעות קצרות בתוך העיר). איך ניתן לדעת איזה מזרק לא תקין. האם ניתן לאבחן זאת רק ע"י התחברות למחשב.

בדוק אם מגיע מתח לכל המזרקים ואת ההיתנגדות של כל מזרק.מאור30

תודה מאור. האם הבדיקה מתבצעת ע"י רב מודד רגיל?

תודה למשיבים.

פורסם

במנועים האלו - מזרק שמפסיק לעבוד משמע נתק בסליל. כאשר הוא עובד (והנתק מתבטל כתוצאה משינויי טמפ' או ויברציות) סביר להניח שתראה התנגדות תקינה.

במחשב הזרקה נרשמת התקלה כולל מספר המזרק המדובר. גש לקריאת תקלות וראה בעצמך.

בפעם האחרונה שיצא לי לבדוק, מזרק כזה לא עולה הרבה כסף (בערך 400 לפני מעמ - עבור חלק חדש מקורי) ולוקח 10 דקות להחליף אותו (והרבה פחות למי שכבר עשה את זה פעם אחת בחייו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...