Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצעה שהם נותנים אומרת:

20,000 ש"ח מקדמה

2,000 ש"ח כול חודש למשך 6 שנים (72 חודשים) כולל 1,000 ק"מ בחודש.

 

אולי אני מספספס משהו אבל זה נראה לי עסקה לא כדאית לא?

 

אם אני עושה השוואה מול פלואנס דיזל שעולה היום 131,000 ש"ח יוצא שעל החשמלית שילמתי יותר 33,000 כאשר מחלקים ל-6 שנים יוצא 460 ש"ח לחודש עבור 1,000 ק"מ. אם אני לוקח 1,000 ק"מ ומחלק אותו לעלות הדלק בדיזל אני מגיע לבערך 350-360 ש"ח לחודש אולי קצת יותר למי שנוהג פחות רגוע ממני אבל עדיין לא יוצא לי 460 ש"ח לחודש + התלות הזאת בהטענה אחרי כול 130 ק"מ כאשר חשוב לציין שכול הטענה יכולה לקחת עד 8 שעות.

 

אני מניח שבטר פלייס לא מטומטמים וכנראה משהו בחישוב שלי לא מדוייק. אשמח לקבל הבהרות ממי שמבין אחרת

פורסם

שכחתי להוסיף עוד יתרון אחד לחשמלית שהיא לא מועדת לגניבה בגלל שאי אפשר לנסוע יותר מדי בטר פלייס יכולים לבטל את המנוי ולא לאפשר את הטענתם מחדש. אז יש כאן חיסכון של 1,000 ש"ח בביטוח השנתי. כך שאם זה הנתונים פחות או יותר זהים לדיזל ועדיין הדיזל לא מוגבל בתנועה כמו החשמלית.

 

מה אתם חושבים?

פורסם

אתה מחפש כאב ראש - התחייבויות לביצוע תשלומים מבלי לקבל שירות, לפי העיתונים זו לא שאלה אם הם יסגרו, השאלה היא רק מתי הם יסגרו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

העסיקה כדאית כלכלית אפילו מאד לדעתי, אבל לאור מצבה של בטס פלייס, קצת מפחיד להכניס ראש בריא למיטה חולה.

 

כלומר אתה צריך לבדוק מה קורה אם בטר פלייס תפשוט רגל והאם היא יכולה לדרוש ממך לשלם את כל עלות הרכב על פי החוזה בינך לבינם כך שתישאר עם רכב ללא שירות וללא הטענה (תרחיש לא סביר).

 

תרחיש סביר יותר הוא שתידרש להחזיר להם את הרכב ותפסיד רק את ה- 20 אלף ש״ח הנ״ל, כך שזה לא סיכון גדול מדי.

 

מלבד זאת אתה צריך לחשוב אם הרכב עצמו מתאים לך, קח בחשבון שתא המטען קטן מאד.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...