Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השארתי את הרמז בכוונה, אבל לא חייבים להודיע לכולם. בכל מקרה, לא לכתוב פה את השם המפורש, למקרה שהם מחזיקים בוט שמחפש אזכורים בפורומים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיפוש של החברה שמייצרת את המשקל דווקא מעלה את בסיסה בארה"ב...לא בדיוק סין, ודיוק עד 1/10 ליברות...בהנחה וכויל נכון.

שוב, אין בזה בכדי להמעיט בתלונתך.

פורסם

אם הטיסות היו באותה חברת תעופה אז מדובר בהתנהלות שערורייתית לדעתי.

לשקול מזוודות בצ'ק אין זה מקובל, ואז נותנים לך את האופציה להעביר דברים בין המזוודות או לשלוח בדואר או לא יודע מה.

לשקול בגייט לפני הטיסה השניה זו באמת שערורייה.

ועוד אחרי שהמזוודה נשקלה ועברה בהצלחה בצ'ק אין.

יש לך תיעוד על כך שהמזוודה נשקלה לפני הטיסה הראשונה ואושרה לעליה למטוס?

לדעתי עם זה אפשר לפנות לפניות הציבור של חברת התעופה ולדרוש החזר.

ואגב - לא היו פריטים במטען היד שהיה אפשר לשים עליך?

בכיסים?

עוד ז'קט ללבוש מעל?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

Your secret's safe with me

:-P

טוב עשית שהסרת את הרמז.

לפחות עד שתתקבל תגובה סופית מהם.

לגבי אין להם מה לדאוג,ממילא לא טס איתם.

אני נאמן ללופטהאנזה עד כ"כ שיש בפרנקפורט כמה מושבים עם טביעת הישבן שלי מוטבעת בהם.:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לי עשו את זה פעם אחת בחזרה מגרמניה (דווקא באל על) ומאוד הרגיזו אותי. הם רצו אז סכום לא גבוה כי המזוודה שקלה 23 קילו במקום 20 אבל העיקרון מאוד הרגיז אותי (היא שקלה פחות ממה ששקלה כשיצאתי מהארץ גם עם אל על ושם לא אמרו כלום. אם זו מדיניות אז שתהיה אחידה ולא שיציבו לי עובדה בדיוק כשאני בא לחזור. מן הראוי לתת לאנשים להתארגן להוצאות חריגות בחול). בגלל שבתיק יד אז היתה מגבלה רק של גודל העברתי כמה דברים והגעתי למשקל.

לי היה סיפור דומה בחזרה עם אל על מוינה. הטיסות היו במטוסים מדגמים דומים. אני רגיל לנסוע עם אשתי או עם המשפחה, ובד"כ מחשבים לנו את משקל המזוודות במשותף כך שאין בעיה אם מזודה אחת שוקלת 28 ק"ג והאחרת 12. משום מה בוינה החליטו שצריך לאזן בין המזוודות, ונאלצנו לבצע העברת תכולה ביניהן בצ'ק אין. אחרי איזון חלקי (מזודה אחת עדיין חרגה באיזה 2-3 ק"ג, והאחרת קלה) לא עשו יותר בעיות. הרושם שלי שהבעיה לא במדיניות חברת התעופה אלא בהרגלים של צוותי הקרקע, שבמקרה זה לא היו של אלעל אלא של חברה אחרת שנותנת שירותים במקום וכנראה רגילים למדיניות של חברות תעופה אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חיפוש של החברה שמייצרת את המשקל דווקא מעלה את בסיסה בארה"ב...לא בדיוק סין, ודיוק עד 1/10 ליברות...בהנחה וכויל נכון.

שוב, אין בזה בכדי להמעיט בתלונתך.

1/10 פאונד זה לא דיוק, זו רזולוציה של התצוגה. סייגת לגבי כיול וצדקת, אבל מכשיר שעובר כיול במעבדה מוסדרת כמעט תמיד ישא על עצמו מדבקת כיול, ותהיה לו תעודה שמראה את הסטיות שלו בהתאם לטולרנסים המקובלים בשימוש מסויים. אני מאוד בספק שהמכשיר הזה קיבל משהו כזה.

נוסף על כך, שום מדידה רצינית של משקל לא קורית כשהמדיד לא מקובע, ובאופן כללי ניתן לראות מהשחיקה בכפתורים שהמשקל הזה עבר הרבה. גם באמזון יש תלונות על כך שהוא מזייף.

בכל אופן, גם אם הוא לא כזה זייפן, בסטנדרטים מסחריים הוא לא עומד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בתשעה מתוך עשרה מקרים כאלה האשמה (באופן חלקי או מלא) היא של הנוסע הישראלי שלא קרא את ההוראות או אמר "יהיה בסדר". לצערי כאן נראה שמדובר במקרה העשירי ואתה סתם נפלת על צוות קרקע מוצלח במיוחד.

בארה"ב היו לך קצת יותר אופציות לפתרון, בין אם דרך עו"ד צמא דם או

וחבריו. במקום מושבך הנוכחי - אין לי מושג.
פורסם

בארה"ב ידעתי על איזה כפתורים ללחוץ, והיו לי גם כמה מעגלי הגנה, כמו נוסע מתמיד, ומספר כרטיסי אשראי שונים שמכסים בעצמם חיובים כאלה אם הם צצים.

פה היה מקרה קשה של לחץ זמן, צוות לא נעים, והעבודה שהייתי מחוץ למגרש הבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תלונה הועברה תוך יומיים לנציג הישראלי של חברת התעופה. נעניתי שהם יכולים לטפל בזה, אבל היות ופסח בפתח, עדיף שאפנה ישירות לחברת התעופה.

פניתי תוך כיתוב הנציג הישראלי לבקשתו, וכעבור שבוע באין תשובה, ביקשתי עדכונים. תגובת מרכז השירות של החברה מזכירה את פאר שירות הלקוחות הסובייטי:

For your information we have 30 days for the answer. Mr X's complaint is still in process.

ינעל אמא שלהם, אני מערב את אקספדיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ואם אפשר להכניס כאן מילה טובה על אלעל, שומו שמיים - בטיסתי האחרונה תיק העליה למטוס שלי היה כבד משמעותית מהמותר (15 ק"ג), אם כי בגודל המתאים לתא שמעל המושב. הגב' בכרטוס שקלה אותו וסירבה לאשר העלאה למטוס, אני לא הייתי מוכן להעביר ממנו כלום למזוודה (ציוד רגיש מדי). פניתי לאחראי, ואחרי דין ודברים בהם הודעתי שכבר טסתי עם הציוד הזה מס' פעמים, אני מוכן לשלם, אבל אין שום צ'אנס שאני מפנה ממנו כלום - אישר להעלות אותו ללא תשלום נוסף.

בחזרה מגרמניה נוספה לכבודה שלי גם גיטרה, שכמובן רציתי להעלות איתי למטוס. לא נרשמה כל התנגדות ועליתי עם התיק הכבד ועם הגיטרה, אותה אכסנה דיילת נחמדה בתא של השמיכות, תוך כדי שהיא מבטיחה שזהו המקום הכי רך במטוס. וואלה אם הייתי יודע הייתי מבקש בעצמי לטוס בתוכו, רצוי יחד עם הדיילת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בריסל איירליינס. התשובה של לופטהנזה לחברות הזולות.

טסתי השבוע - מחיר מגוחך, מטוסים מצוחצחים (טיסה ארוכה באיירבס 330, כאילו הוצא מהניילון. מערכת הבידור החדישה כבר כוללת מסכי TOUCH קפטיביים, כמו בסמארטפונים נורמליים ולא רזיסטטיביים, כאלה שמתחננים לעט, מבחר סרטים גדול), צוות מסביר פנים, אוכל סבבה לגמרי בשביל מטוסים והשוס - 10 דקות אחרי ארוחת צהריים, שלפו לכולם ארטיקים ! אשכרה טיסה קייטנה :-D .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכונים. החברה למי מכם שלא קלט רמזים, היא לוט הפולנית (LOT).

ביום השלושים חזרו אלי עם מכתב שמציין הם מצטערים שלא הייתי מרוצה מהשרות, אבל הם פעלו על פי הנהלים, ועל כן לא יזכו אותי. הם מקווים שאני מבין, ובטוחים שאהנה מטיסותי איתם בעתיד.

1. קיבלו דיספיוט על החיוב בתואנה שהוא בוצע בניגוד לרצוני. רציתי שגם אם הוא לא יתקבל, הם יאלצו להשקיע משאבים בעבודה מול חברת האשראי. כרטיס האשראי שלי זוכה כעבור מספר שבועות, אני עוד לא בטוח אם זה זמני או סופי.

2. יש להם שרשור יחסי ציבור רעים באינטרנט. אם זה יעלה להם בכרטיס אחד, כבר לא היה להם שווה.

3. תקציב הנסיעות שלי לעבודה (בעיקר) + פרטי הוא כמה עשרות אלפי דולרים בשנה, כל שנה. כף רגלי לא תדרוך על מטוס שלהם, וככל הנראה גם כף רגלו של אף עובד בפרויקטים שאני מנהל.

שיהיה להם לתרופות.

בשרשור הבא, אייר פראנס.

מנעלים, אפשר לערוך את הכותרת ל"כושילרבאק LOT"

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בהזדמנות זו של אזהרת מסע מחברת תעופה, אתן לגולשים כאן שרות משלים:חברת השכרת רכב וחברת סלולרי מהם אכלתי מרורים.

בחברת ההשכרה הרץ נתקלתי בבעיות ברכב, בשרות בחו"ל ובשרות בארץ. בחברת הסלולר הכתומה , עשו מה שלא נדרשו, לקחו כסף על מה שלא נדרש וכשלבסוף החזירו הכסף, טענו שזה נעשה כמחוות רצון טוב.[ואני עוד מאופק]

אם ניטש יואיל להמליץ על מלון רע במיוחד, הרי לכם החופשה המושלמת לאויביכם.

פורסם

בפולין?

יש שם משהו כזה... :roll:

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...