Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיפסטיק נשבר (פג'ו 306)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

כנראה שהדיפסטיק (שאיתו מודדים את השמן מנוע) שלי נשבר, לא באשמתי. האם זאת תופעה שכיחה? ומה עושים במצב כזה, צריך לחלץ את החתיכה שנשברה מהמיכל, או שפשוט לקנות דיפסטיק חדש?

ומאיפה אפשר לקנות? אני צריך סוג מסויים או שכל אחד יתאים?

(פג'ו 306)

תודה.

פורסם
צהריים טובים.

כנראה שהדיפסטיק (שאיתו מודדים את השמן מנוע) שלי נשבר, לא באשמתי. האם זאת תופעה שכיחה? ומה עושים במצב כזה, צריך לחלץ את החתיכה שנשברה מהמיכל, או שפשוט לקנות דיפסטיק חדש?

ומאיפה אפשר לקנות? אני צריך סוג מסויים או שכל אחד יתאים?

(פג'ו 306)

תודה.

לכל מנוע יש את המדיד שלו כך שברור שאתה צריך מדיד מתאים. אם אתה מאיזור תל אביב אתה יכול לקנות אצל ז'אן ברחוב המסגר,

הוא מוכר חלקים מקוריים לפיז'ו וסיטרואן.

אם החתיכה השבורה תקועה בתוך הצינור ולא נופלת לקרטר יתכן ולא יהיה מנוס מהורדת הקרטר כדי להוציא אותה.

אם הצינור פתוח והמדיד החדש נכנס בקלות עד הסוף , החתיכה השבורה בתחתית הקרטר לא תזיק.

• תוכן חדש...