Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולגבי תרומותיו ב"דברים שהשתיקה..." - באתר עליו כתוב שהיה קצין הפיתוח של חיל הנדסה. אמיר לא היה יום בחיל הנדסה , תמיד בחיל חימוש,מההתחלה כעתודאי צעיר בצוות של אלוף ישראל טל עם רעיון המרכבה ועד עזיבתו,אחרי הרבה פטנטים ממוחו שכאן ילדים שאולי לא נפגעו/פגעו באויב בזכותם מרשים לעצמם לזלזל בו. (עזיבתו הרשמית, - עשה כל כך הרבה ימי מילואים שהיה בא לחברה שלו עם מדים,מעולם לא לקח כסף)

ונכון,חלק גדול מרעיונותיו מוזרים כמו להוריד דו גלגליים מהכביש או שהאוטובוסים שמיצרים הארגז ומרכבים מסוכנים -לפני הרבה שנים. מעולם לא היסס להגיד אותם ורובם התגלו בהמשך כנכונים וקנו את זכות השימוש בפטנטים שלו רק מרצדס,בואינג,מנסמן... כמו את זכות השימוש בחכמעס של העילגים התוקפניים כאן.

חיימי, אתה היחיד בערך בפורום הזה, שבאופן עקבי מגיב בתוקפנות לשאר הכותבים, ומפגין זלזול בוטה בהם בערך בכל תגובה (וכבר כתבו לך על זה בצורה יותר מנומקת ומבוססת ב-"אוף טופיק"). משום מה, יש לך גם נטייה לא לענות לשאלות שמופנות כלפיך, אך אנסה שוב: מה הקשר בין ההישגים של אמיר זיו אב בצבא, לבין העבודה שלו כרגע כמדען ראשי? האם לדעתך חסרות דוגמאות לאנשים בישראל שהיו מאוד מוצלחים בשירות הצבאי שלהם, ועפ"י דעתם של רבים כשלו בתפקידם האזרחי? האם תרומה לבטחון מדינת ישראל הופכת אצלך אדם באופן אוטומטי לגורו כזה שלא יכול לטעות? לא כל כך הבנתי את המסקנה שלך על רעיונות העבר של אמיר זיו: האם אתה חושב שלהוריד את הדו"ג מהכביש זה רעיון טוב? או שאולי זה אחד מאלו ש-"התגלו בהמשך כנכונים"? ואם זה היה ונשאר רעיון הזוי, אז למה אתה חושב שדווקא במקרה הזה, של המחקר על רכבי הליסינג, הוא צודק? אם הוא כבר טעה בעבר, אז מי בדיוק קובע, בסופו של דבר, האם רעיון של אמיר זיו הוא "מוזר" (במילים שלך, כמובן), או גאוני? אתה? בואינג? חיל החימוש? ואם הוא כזה גאון, איך אתה מעז בכלל להתייחס לרעיונות שלו כ-"מוזרים"? לך מותר מה שלשאר חברי הפורום, העילגים והכותבים בשגיאות כתיב, אסור?

בקיצור, לא כ"כ הצלחתי להבין, מצטער.

נ.ב בתור מי שהזכיר בשתי תגובות מתוך שתיים את שגיאות הכתיב של חברי הפורום, והרמה הנמוכה שלהם באופן כללי, חושב שכדאי גם לך להזכר בכמה כללים של שימוש בסימני פיסוק, או בכלל, בדרכים לנסח את המחשבות שלך, כך שגם העילגים יוכלו להבין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המדען הראשי צודק. איך כתבו שם באחד הטוקבקים: אפילו להשתין אני נוסע בליסינג :shock:

הסיכוי לתאונת דרכים עולה ככל שנוסעים יותר, אם חלק מק"מ לא היה מתבצע כי הדלק לא היה חינם היו נחסכות כל הנסיעות האלה, ואיתם נפגעים בתאונות דרכים ופחות פקקים בכבישים.

פורסם
המדען הראשי צודק. איך כתבו שם באחד הטוקבקים: אפילו להשתין אני נוסע בליסינג :shock:

הסיכוי לתאונת דרכים עולה ככל שנוסעים יותר, אם חלק מק"מ לא היה מתבצע כי הדלק לא היה חינם היו נחסכות כל הנסיעות האלה, ואיתם נפגעים בתאונות דרכים ופחות פקקים בכבישים.

אתה טועה ובגדול ובמיוחד בכל מה שנוגע לתאונות ולפקקים.

כל החברים שלי שהחזירו את רכבי הליסינג אחרי ההתנפלות של האוצר, קנו רכבים ישנים בני 5, 7, ואפילו 10 שנים. אף אחד לא קנה רכב חדש.

אז עכשיו יש הרבה יותר רכבים ישנים שנוסעים על הכבישים ופחות רכבים חדשים. תחשב איך זה מתבטא בתאונות, פקקים (נתקעים יותר בכבישים), זיהום אויר, ושעות עבודה אבודות.

אז לא רק שלא מרויחים כלום אלא רק מפסידים. כולם.

פורסם

לי יש ליסינג בבית.

אני חייב לאמר לכם שאני משתולל כל בוקר באיילון בדרך לנתניה, עוקף מיימין, מצפצף כמו מטורף, מעמעם בפנסים כדי שהאפס שבנתיב השמאלי על 120 קמ"ש יעוף כבר ימינה, ויתן לי להדביק ת'דוושה ולקרוע את האמ אממא של ה308 שלי.

משתדל לסגור סקאלה בקטע שליד שפיים בואכה צפונה לנתניה.

בשבת אני עם הילדים במושב בטיחות (לא קושר אותם, סתם מניח, מה אני נוהג בליסינג ואני פצצה מתקתקת, אז עד הסוף , לא?)

יורד לשטח, עושה איזה סטייג' מטורף , כמעט מתהפך, אבל על הנקניק שלי המשפחה, והרכב, אני נהנה ושהעולם יזדיין.

לא יאמן כמה רוע, קנאה וטיפשות, יש לאנשים. אפילו כאן בפורום.

תתביישו לכם. הרי כל הפורום פה מפוצץ בשאלות משפטיות של עבריינים, כולם נהגי ליסינג?

זריקה לא מבוססת של נתונים, וכולכם מתנפלים כמו נמרים מורעבים על הגופה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...