Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שאני לא לבד. אני קונה רק מחברי פורום כאשר אני מתעסק ביד שנייה.. קדימה, לאף אחד אין סוני 2 שהוא מעוניין למכור ?! :wink:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא קניתי בזמנו רכב מחבר פורום שצריך להתבייש לקרוא לעצמו חובב רכב (או בן אדם הגון לצורך העניין).

נסע על צמיגים יותר מגמורים שפשוט היו סכנת חיים ובדיעבד הסתבר לי שהסתיר המון תקלות שצצו עם הזמן.

במעמד הקניה גם אני באתי בראש של "חבר פורום, בחור אמין" הסתבר שמדד האמינות היה זהה לזה של סוחר רכב מג'נין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מחמם את הלב, שניתן (לפעמים) לסמוך על הרוכש, ובמיוחד אם הוא גם חבר הפורום (ויש לו אולי קצת יותר מודעות וכו').

שי - לא הבנתי מה עניין ה"שוטים". זה עניין של אמינות.

אקסודוס - אני מקווה שנפלת על "הקומץ" ושעיקר הגולשים והחברים בפורום, הם "למעלה מהממוצע" של קונה/רוכש הרכב הישראלי המצוי.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני דווקא קניתי בזמנו רכב מחבר פורום שצריך להתבייש לקרוא לעצמו חובב רכב (או בן אדם הגון לצורך העניין).

נסע על צמיגים יותר מגמורים שפשוט היו סכנת חיים ובדיעבד הסתבר לי שהסתיר המון תקלות שצצו עם הזמן.

במעמד הקניה גם אני באתי בראש של "חבר פורום, בחור אמין" הסתבר שמדד האמינות היה זהה לזה של סוחר רכב מג'נין.

צמיגים גמורים זה לא משהו שניתן להסתיר.

אולי רק ממי שבאמת חסר הבנה.

אבל הסתרה של תקלות זה פשע ואיוולת. במיוחד אם הוא חבר פורום מוכר.

אין תחליף לשם טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צמיגים גמורים לא הוסתרו, זה פשוט היה ביזיון שהוא הרשה לעצמו לנסוע ככה.

פורסם

אם אני לא טועה מייד עם קניית הרכב נפתח שרשור בנושא כאן בפורום, לא?

לפותח השרשור, מה תודה? תתפשט :lol: הא.. תתחדש!

פורסם

למה אתה לא רושם את שמו, זה מהה שאני לא מבין.

למוכר הרכב שפותח השירשור מהלל - כל הכבוד. מי ייתן וירבו אנשים כמוך.

פורסם

יפה, זיכרון טוב.

האבסורד הוא שהשירוש נפתח על ידי המוכר שרצה לבדוק אם ניתן לבטל את העברת הבעלות ועל הדרך לכסת"ח את עצמו קצת.

אסף, זה לא שירוש על הנושא והרכב ההוא.

מאז הוא קיבל טיפול של החיים וחזר למוטב, הוא גם נמכר במחיר מאוד פייר לשתי הצדדים לבעלים חדשים שנהנים ממנו.

הפואנטה היא שיש גם תפוחים רקובים.

פורסם

אקסודוס, היתרון בקנייה מחבר פורום הוא שאפשר קצת ללמוד על הבנאדם דרך ההודעות שלו לפני שעושים איתו עסקה, לא ידעת עם מי יש לך עסק לפני שהלכת לראות את האוטו?

יפה מאוד, תתחדש.

הבעיה היא הרבה בקונים כמו שאמרו.

ד״א - גם אני כשאני מוכר רכב אני דואג לנקות אותו טוב טוב, לתת לקונה הרגשה טובה.

חשבתי שזה רק אני.

כשהמרצדס נמכרה, חתמנו זיכרון דברים ביום שישי ואת העברת הבעלות עשינו בראשון. בשבת השקעתי כמה שעות טובות על ניקיון כללי לאוטו + פלסטלינה + ווקס, גם בשביל ההרגשה הטובה של הקונה וגם בשביל קצת זמן איכות לפני הפרידה :cry: .

אגב, הקונה גם כן הגיע דרך הפורום למרות שלמיטב ידעתי אין לו משתמש, אבל בהחלט היה כיף לעשות איתו עסקה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אקסודוס מברוק על המכירה, מה הייעד הבא?

נ.ב - לאן נעלמו כל חברי הפורום שמחפשים קליאו שמורה ומטופחת? :wink:

פורסם

מזכיר לי רכבים שהיו מגיעים אלי בטרייד אין מלקוחות שרכשו רכב חדש.

היו כאלו שהביאו אוטו שעד היום אין לי מושג איך הם לא קיבלו זיהום כללי בגוף מהזוהמה שהיתה שם, אבל היו כאלו שהביאו עם מיכל מלא, שטוף מאותו בוקר ועם ספר טיפולים וקבלות מסודר ומלא.

יש ויש, קשה לדרוש מכולם יחס למכונית כפי שאנחנו בפורום כחובבי רכב מעניקים לרכב שלנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבעיה היא הרבה בקונים כמו שאמרו.

מחזק,

כשמכרתי את הניסן מאקסימה, הגיע בחור, שהתנהג כאילו הוא עושה לי טובה שהוא בכלל בא. פוצצתי את העסקה בזה דרשתי 2000 שקל על דאבל דין שעלה חדש 1500...או לחילופין "אני מוציא את המערכת".:-D

הגיע בחור אחר, שהיה נעים לדבר איתו, סיפרתי לו על המקרה, ועל הסכומים. הוא הציע מייד את אותו הסכום עבור האוטו, ושאל ברצינות אם אני מתעקש להוציא את המערכת. צחקתי. אמרתי לו שזה היה בשביל לפוצץ את העסקה כי הראשון הרגיז אותי. קנה, היה מבסוט עד הגג (הנפתח).

עניין של גישה מצד הקונה.

מצד שני - לא חסרים מוכרים נבלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אקסודוס מברוק על המכירה, מה הייעד הבא?

נ.ב - לאן נעלמו כל חברי הפורום שמחפשים קליאו שמורה ומטופחת? :wink:

היעד הבאה כבר נרכש (כמעט, העברת בעלות היום), גרמני בן 5 עם כ230 כ"ס, תמונות בהמשך. :)

אינפינטי, בדקתי, ההודעות לא הסגירו חרטטן.

• תוכן חדש...