Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכב שלי שנת 2009 צבע אדום.

לצערי הצבע קצת הוזנח אצל הבעלים הראשון ודבר ראשון שעשיתי זה פלסטלינה (מהערכה של מגואיירס כולל וקס מהיר + וקס של טרטל - כמו שאתם זוכרים מהשרשור הקודם)

יש סווירלים אבל זה פחות קריטי לי.

הדבר הכי חשוב לי זה לשמור על הצבע מפני דהייה ונזקי סביבה (אבק וכו..)

לצערי הרכב שלי כרגע לא חונה בחניה מקורה וחשוף לשמש.

אשמח לעצותיכם - התקציב שלי מאוד מוגבל (אני לא אוכל להגיע ל1000 ש"ח עבור טיפולים וציפויים) לכן התייחסו לדברים שאני יכול לעשות בבית עם מכונה של יונדאי.

תודה רבה!

פורסם

אם אתה לא חונה בחנייה מקורה אין יותר מידי מה לעשות, בהתחשב שכבר עשית ווקס.

אם הווקס טוב הוא ישמור לך על הרכב ממפגעים סביבתיים ומקרני השמש במידת מה.

אתה יכול להועיל בזה שתשים גם כיסוי על הרכב, ואם אין כיסוי ואתה נאלץ באמת לחנות בחוץ, אז לא לחנות מתחת לעצים, מהסיבה שיש עליהם גם ציפורים שמחרבנות על הרכב, וגם שרף שיוצא מהעץ.

פורסם

שום דבר שלא כבר ניחשת , מקפידים על רכב נקי (גם בשטיפות השבועיות , וגם ניקיון תקופתי להסרת מזהמים כולל פלסטלינה ואולי פוליש עדין בהתאם למרות החמצון) ומוגן (אפשר ורצוי לבצע שילובים של אוטמי צבע , ווקסים וכו' , אך גם ווקס טוב לבדו יעשו את השינוי המשמעותי , לא לשכוח הגנה לעור ולפלסטיקה גם כן עם חומר מסנן קרינה) .

כמו שכתבתי , תקפיד לשמור על שני אלה וזה המקסימום שתוכל לעשות עבור הצבע שלך בצד הדיטיילינג .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה רבה!

הוריי נמצאים בחו"ל בפסח והמוצרים של מגווארס די זולים בארה"ב

אשמח לקבל המלצה לווקס טוב

תודה רבה!

פורסם
תודה רבה!

הוריי נמצאים בחו"ל בפסח והמוצרים של מגווארס די זולים בארה"ב

אשמח לקבל המלצה לווקס טוב

תודה רבה!

אם אתה מתעקש על מגווירס אז לך על ה-"אולטימייט ווקס". מריחה שלו 3-4 פעמים בשנה ואתה מסודר:)

פורסם

אתם יודעים שקיימות עוד חברות חוץ ממגווירס כן?!

מוגש כחומר למחשבה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...