Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרכי למכור את האיביזה TDI שלי - שנת 2004 עם 143 אלף ק"מ , סטנדרטית , לא משופרת.

וחושב לקנות איביזה 2005 TDI FR משופרת - טורבו גדול יותר מהמקורי (לא יודע בדיוק איזה) , אינטרקולר של קופרה , צי'פ קאסטום. הרכב עומד על 200 כ"ס עם 40 קג"מ בערך (אולי טיפה יותר)

הפחד שלי הוא שאולי המנוע שם לא עמיד לכל השיפורים האלה ויכול לקרוס מתישהו מכל הספק והמומנט הזה.

מחכה לתגובה מקצועית של מישהו שבאמת מבין ויכול לעזור ולייעץ לי. בגדול אני סגור לקנות את הרכב רק קצת מפחד מכל השיפורים האלה.

אשמח לדעה מקצועית (:

פורסם
למה אתה רוצה למכור את הרכב שלך ולקנות רכב זהה שאתה לא יודע מה עבר אליו ואיך טיפלו בו?

יש קבלות של טיפולים ושל כל ההחלפות שאמרתי.

את שלי כבר מכרתי אגב (: הרכב שהיה לי סטנדרטי לחלוטין. בלי צי'פ ובלי כלום. רציתי להתחיל בשיפור של הרכב ולא רציתי ללכת על התוכנה החלשה שמעלה את הרכב ל163 כ"ס אלא להגיע עם הרכב להספק של 200 כ"ס. עם תוכנת ניהול בלבד שמעלה את הרכב ל180 כ"ס הטורבו יקרוס מהר כמו שאני יודע והקלאץ' ישחק ממש מהר עם המומנט.

ראיתי שיש מישהו שהחליף את הטורבו לאחד גדול שעומד בהספקים האלה וקלאץ' שמתאים למומנט הזה , קולר חזית. כל זה עומד בהשקעה של 20 אלף ש"ח בערך. אז חשבתי במקום לעשות את זה לבד פשוט לקנות אחת כזאת שמשופרת כבר.

הפחד הוא כמה זמן הטורבו ההוא יחזיק אם בכלל. הטורבו הוא GT1749VB שעומד בקופרות TDI בחו"ל. קלאץ' של SHACS מחוזק.

פורסם

שאלה לדעתי לא רלוונטית בעליל.

אתה אומר שזה טורבו שעומד באיביזות כאלה בחול, אז מה הבעיה?

דבר שני לפי מה שאתה רושם הטורבו מאד זהה בגודל לטורבו של קונקט, וקונקט יחסית מאד אמין.

קלאץ מחוזק, כנראה האוי דיוטי?

מה יש לדאוג? כן נכון יש עליה בבלאי וזה גם תלוי בנהיגה שלך, אבל האחוזים מאד רחוקים אפילו מהמהחצי, ככה שאין לדאוג מאיזה 10-15% בעליה בבלאי, את המספרים אני מביא כדוגמא, לא בטוח בהם בדיוק.

• תוכן חדש...