Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני רוצה ללמוד גלישה,אני גר בראשלצ,יש פה אחלה ים! עם איזה גלשן מומלץ להתחיל? איזו חליפה אני צריך? אפשרי ללמוד לבד? כמה בערך יעלה לי להכנס לעולם הזה בתור גולש מתחיל?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

חפש בית ספר לגלישה בראשל"צ.

צור איתם קשר ותקח כמה שיעורים. הם יספקו לך את הגלשן מסוג פאן בורד קלקר.

רצוי שלהתחלה תקנה חולצה מיוחדת שעשויה מלייקרה אחרת אם תגלוש בלי חולצה אתה תמצא את החזה שלך מדמם מהשיפשוף עם הגלשן.

כשתתחיל לקלוט את העניינים תוכל לקנות לעצמך או פאן בורד או גלשן קצת יותר מקצועי.

בהצלחה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לי חבר, בעל מועדון גלישה, מראשל"צ. אחלה בנאדם.

אם אתה מעוניין, שלח לי ה"פ ואקשר ביניכם.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אז ככה, חבל על הכסף של החליפה, חכה עם זה חודשיים בערך שהמים יתחממו.

אתה תצטרך גלשן מסוג סופטבורד כמו שציינו, תוכל להשכיר כזה מכל חנות גלישה, או אפילו לרכוש אחד בכמה מאות שקלים.

אם אתה מעוניין לחסוך בכסף, אתה לא צריך לדעתי מדריך, היסודות של הגלישה פשוטים מאוד ואחרי שאתה לומד אותם הכל עניין של תרגול.

אם בכל זאת החלטת להשתמש במדריך, תעשה שיעור\שניים זה יספיק.

בהצלחה, מקווה לפגוש אותך בעתיד במים :wink:

פורסם
אז ככה, חבל על הכסף של החליפה, חכה עם זה חודשיים בערך שהמים יתחממו.

אתה תצטרך גלשן מסוג סופטבורד כמו שציינו, תוכל להשכיר כזה מכל חנות גלישה, או אפילו לרכוש אחד בכמה מאות שקלים.

אם אתה מעוניין לחסוך בכסף, אתה לא צריך לדעתי מדריך, היסודות של הגלישה פשוטים מאוד ואחרי שאתה לומד אותם הכל עניין של תרגול.

אם בכל זאת החלטת להשתמש במדריך, תעשה שיעור\שניים זה יספיק.

בהצלחה, מקווה לפגוש אותך בעתיד במים :wink:

זאת הודעה שכייף לקרוא =]

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...