Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שזה פעם ראשונה שאתה מארסגן מסיבות.

אני רק יכול לספר שאת היום הולדת 25 האחרון שארגנתי, קניתי 4 בקבוקי וודקה.

באו כ-25 חברים ונשארתי עם בקבוק שלא נפתח אפילו.

אל תשכח שוודקה שותים אותה מעורבבת.

אין לך חברים גרוזינים אני מבין :)

אצלינו זה יוצא כמעט רבע ליטר לבן אדם בכיף

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

סארוס לא טובה לילדים בני 18? חבל דווקא חשבתי לקחת אותה, אתם לא מכירים את הבנות הן שותות כמו הגברים לפעמים.

אצל חבר עשינו מסיבה 50 איש שתו הבאנו 14 סמירנוף, 4 ארק, ועשרים בירות כולם השתכרו בכיף, כנראה זה לא מה שהיה פעם ;)

אגב המסיבה תהיה בים אז לצהריים אנחנו רוצים בריזרים כי בירות זה לא כשר, מישהו אולי יודע אם בריזר כשר כי לא מצאתי על זה כלום!

אני מביא ארגז בלו למי שאוהב, ועוד כל מיני ערבובים: טוניק, לימונענע, נסטי אקזוטי ועוד.

כדי לתת לכם קצת סדר גודל אנחנו הולכים לבוא מ6 בערב עד 1 בצהריים יום אחרי, עם מנגלים, שתיה, ג'חנונים לבוקר, מחצלות, צלניות, מטקות, גלשנים כל חבר מביא בקיצור תהיה אווירה! (מי רוצה לבוא :lol:)?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לא רוצה לבאס אותך או להרוס את המסיבה,אבל יש חוק שאוסר על שתיית אלכוהול במקום ציבורי.

תכל'ס,מדובר בשטות מוגמרת. השאלה מה יקרה אם תיתקלו בפקח או בשוטר בחוף. מאד תלוי על איזה צד הוא קם ואם הוא קיבל בלילה שלפני.

במקרה הטוב תיפול על השוטר הטוב. במקרה הרע השוטר ישפוך לכם את השתיה, ישלח אתכם הביתה כי ההתארגנות הזאת אסורה ויבדוק טוב טוב אם יש קטינים בחבורה שחילקת להם שתיה.

אני רק רוצה שתיקח את כל התמונה בחשבון ומדבר מניסיון.אני יודע ,במיוחד בגיל הזה לא חושבים על דברים כאלה,אבל יש סיכוי שזה יקרה וכדאי שתיהיה ערוך לזה.

פורסם

בריזר אמור להיות כשר , הוא על בסיס רום .

צריך לבדוק שאני לא טועה ואין עוד מרכיבים , ולקחת בחשבון שתמיד יש את אלה שאם אין חותמת "כשר לפסח" (והמקצינים עוד בודקים מי הרבנות המכשירה) הם לא שותים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

ישנה וודקה "מנהטן" אסאי ודאבל אספרסו כשרה לפסח.

מחיר סביב ה-60 שקל לבקבוק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

גם לי היית סיטואציה כזאת של יום הולדת 21 של חבר מלפני שנתיים והנה התוצאות:

30 חברים -

לשלושה חברים ששותים עראק קניתי אוזו 12 - משקה מעולה וכשר לפסח. טעם מעולה עם לימונים ! ממש לא מרגישים את גועל האניס.

ל25 חברים - קניתי 8 בקבוקי ליטר של טראמפ.

25 בנות -

ארבעה בקבוקי ליטר טראמפ.

8 קווה, 8 למברוסקו (הכשר לפסח מזעזע).

2 יין.

----

נשאר בסוף הערב בקבוק טראמפ (עם קצת שאריות). הבנים גם שתו מהקווה (:lol: )

כמובן בפסח

----

תבלו רק לזכור כמה דברים חשובים:

1. כוסות

2. קשים

3. אם שותים לא נוהגים

4. מקום ללא משטרה - כמות כזאת נזרקת לרצפה יכולה להבעיר את יער בן שמן.

5. קרח.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אני בעד חיסכון , אבל הבדל של 200 שקלים בין טראמפ לבין זבל לא שווה את החיסכון .

אם החלטת להישבר יש וודקה שנקראת סארוס (עם חותמת כשרות לפסח) , כמעט הרגתי את אחד הברמנים שלי שמזג לי ממנה , אבל הלקוחות הממוצעים לא ממש הבדילו .

אגב אם התחלנו עם החפירות פה , למסיבה חייבים רדבולים (XL'ים כמובן) , אבל אני לא נוגע בזה יותר .

נמאס לי להישאר ער כל הלילה עם דופק של מנוע פורמולה ולבהות בתקרה , רק טוניק .

אני איתך לגמרי, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני שותה משקה אנרגיה, אני פשוט מרגיש לא טוב!

דפיקות לב מהירות וקושי בנשימה.

לאחרונה התחלתי לערבב את הוודקה עם משקה חמוציות, מרגיש הרבה יותר טוב.

אני באופן כללי הייתי ממליץ לא לצרוך אלכוהול עם משקה אנרגיה.

רשום באופן ברור על הפחיות - " לא לצרוך עם אלכוהול", תקראו קצת בגוגל, יש המון מקרים כל שנה של אנשים שמקבלים התקפי/דום לב במהלך צריכת אלכוהול עם משקאות אנרגיה.

ושמעתי לאחרונה שבכמה מדינות בעולם אפילו אסרו מכירה של אלכוהול עם משקה אנרגיה בדיוק מהסיבה הזאת.

פורסם

כדי לתת לכם קצת סדר גודל אנחנו הולכים לבוא מ6 בערב עד 1 בצהריים יום אחרי, עם מנגלים, שתיה, ג'חנונים לבוקר, מחצלות, צלניות, מטקות, גלשנים כל חבר מביא בקיצור תהיה אווירה! (מי רוצה לבוא :lol:)?

כוס אומו, אני בפנים!

:lol:

גם מתנול , תהנו :lol:

:lol: :lol: :lol:

קרעת אותי!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חשובה לך הכשרות לפסח? חלק גדול מהמשקאות החריפים (שאינם יין ענבים ונגזרותיו) אינם כשרים לפסח לא בגלל הליכי כשרות אלא באופן עקרוני, בגלל תהליך התסיסה שהינו "החמצה". בקיצור - אם באלכוהול חשקה נפשך המתן עד אחרי פסח.

השמרים עצמם שמשמשים להתססה הם חמץ בגלל שיטת הייצור שלהם (מצע הגידול שלהם במפעל הייצור הוא חמץ). ההתססה עצמה היא לא חמץ (כל זמן שלא מעורב בה אחד מחמשת מיני דגן).

וודקה לא חמץ תהיה כזו המיוצרת מתפו"א. בד"כ וודקות איכותיות (לוקסוסובה ועוד)

או וודקות זבלה שעשויות מכהל ענבים (מישהו אמר קגלביץ'?)

הכי טוב, שאל בפורום של חולי צליאק.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שחושבים על זה אני לא זוכר אם בלו כשר לפסח.

ואין מה לדאוג לעיניין השתייה לקטיני ולמקום ציבורי.

אפשר להעיף אותנו גם אם במעדה ולא הבאתי שתיה?

וככל הנראה אני ילך על טראמפ בכל זאת 18 זה לא תמיד :)

אם למישהו יש עוד הצעות לשתיה חוץ מוודקה וארק מוזמן להציע.

עדן אתה מוזמן לבוא, רק תביא נהג תורן וקדימה תצטרף לילדים בני 18 :-P

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

רום (אפשר להכין מוחיטו) , שלל ליקרים , טקילה ויש עוד משקאות שפחות נוגעים אליכם .

אני בעד "keep it simple" בלי להשתגע , הרבה אלכוהול איכותי ואחיד .

לא יודע מה יכול להיות לא כשר במשקאות אנרגיה , אבל מקסימום קונים גירסא כשרה לפסח (בוודאות יש לXL) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אגב, סתם שתדעו יש פרסומים יפים של וודקה כשרה לפסח וכו'.

אבל בפועל לא נמסר מעולם וגם לא באתר הרשמי של טראמפ שהוודקה כשרה.

בגוגל אין שום דבר כמעט על כך, ובתור אחד ששומר כשרות אני לא נוגע בוודקה בפסח.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...