Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה רכשתי גולף 6 שנת 2009. האוטו נוסע נפלא מעבר לבעית ההשהייה המעצבנת בתיבת ה DSG. אולם יש לי כמה שאלות:

1. שהאוטו מונע, יש רעשי תי'קים מעצבנים מאוד!! מהקורות (B PILLARS) זה נשמע שהרעש מגיע מאזור מנגנון כיוון גובה לחגורת בטיחות. הרעש הוא משני הצדדים, גם מהצד של הנהג וגם מהצד של הנוסע, ותמיד קיים, גם בנסיעה וגם בעמידה ברמזור. חיפושים שעשיתי בפורומים זרים העלו כי מדובר בבעיה מוכרת מאוד, אך לא הצלחתי להתחקות אחר הפיתרון. הייתי בצ'מפיון אך כמובן שהם לא שומעים כלום והבעיה כלל לא מוכרת להם.

 

2. בנסיעה במהירות גבוהה (מעל 80 קמ"ש) יש רעשי רוח שמגיעים מהפינה הימנית התחתונה בצד של הנוסע (איפה שהטויטרים יושבים), כאילו החלון לא סגור עד הסוף. גם כאן הבנתי שמדובר בבעיה מוכרת, אך כמובן ששוב צמפיון לא שומעים כלום והבעיה כלל לא מוכרת להם.

 

3. בנסיעה על הילוך S / במצב ידני יש רעש כמו "בזזזז" שהולך ובא במהלך נסיעה. מדובר ברעש חלש, אבל בהחלט נוכח ומציק. הרעש מופיע רק בזמן נסיעה בהילוך ספורט או בשליטה ידנית בהילוכים. גם כאן, נכון כבר ניחשתם.. צמפיון לא שמעו ולא מכירים כל בעיה כזו.

 

אשמח לדעת עם מי מבעלי הגולף כאן נתקל בתופעה דומה / שמע על פיתרון, או כל דבר אחר שיעזור!

 

תודה

×
×
  • תוכן חדש...