Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

גם עבדכם הנעמן היה גם היה ברטרומוביל.

חזרתי חולה כמו כלב יעלה בימים הקרובים תמונות

בברכה בני ל האו האו האו

בני, רפואה שלמה!

נ.ב. אם אתה חולה "כמו כלב" לך לוטרינר:wink:

שלמה דן גדרון

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי אילן אנסה לענות לחלק מהשאלות.

אני פוקד את רטרומוביל מספר שנים (6 בערך), לטעמי זוהי תערוכה קצת יותר יוקרתית מהממוצע (הרשי, פדו בה וכולי).

הפן הצרפתי ברכבים מאד מודגש בתערוכה שנה אחרי שנה, בין אם זה בוגאטי, סימקה פזו ואחרים (חלקם מאד איזוטרים) כל שנה המארגנים מציגים הומאז לייצרן ספציפי.

מאד מודגש השתתפות יצרנים מרכזיים ודוכנים מטעמם. מוזיאון מרצדס, פזו קלאסיק, רנו קלאסיק פרארי קלאסיש וכולי. בנוסף מציגים סוחרי רכב את מרכולתם, שוב מאד היי-אנד ומאד יקר (אפילו מוגזם עד כדי גיכוח). אין דילים ברטרומוביל!

משנה לשנה כמות דוכני החלפים יורדת והחלפים עצמם נהפכים למאד שוליים. זקני השבט מספרים על הימים הקסומים של שנות השמונים והתשעים בהן יכולת למצוא חלקים נדירים של בוגאטי או אלפא תוך כדי שיטוט בתערוכה. הימים האלו חלפו.

בקיצור, זה יותר אירוע מתערוכה ״פרקטית״ אבל כמו חמור אני נוסע שנה אחרי שנה.

נתראה בקרוב

אלעד

הי אלעד

אין ספק שארוע זה הינו חוויה מעשירה ומרגשת.

לא רק להגיע לארוע של חובבי יצרן נקודתי, אלא להנות ממכלול יצרנים/תחומים תחת קורת גג אחת.

אם כך זה זה בלתי נמנע - פשוט חובה לבקר שם בכל שנה. (כל עוד שזה ניתן)

תודה

פורסם

שלום

אמנם באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

לא אזייייייייי-------- את השכל יותר מידי רק הסבר על 60 עמוד -+ :shock:

בהתחלה יש תמונות מהסוכניות בשאנזאליזה רנו ' מרצדס. כמו כן ניתן לראות את הרולס שלי בצבע צהוב חונה בשאנזאליזה בזמן הפסקת קפה שלי :-P.

ברטרומוביל היה יפה הכול שקשקושה בלשון העם או הכול מניוקה בלשון האמה!

הרבה דוכני מכירות לרכבי אספנות {וזה מה שענין אותי} חגגתי כמו קרפיון במים!

כמו כן היו הרבה מכוניות מדהימות לראות ולידיעה כללית המכוניות שתראו הם למכירה כולם.

לי אישית כו מכוניות החרטבונה וצח' מוביל לא עושות לי את זה!!

מה כן עושה תראו למשל היספנוסויזה, או דלהי, או בוגטי, היתה נוככות יפה של רכבים אנגלים ,ובעיקר היתה MGB V8

שאני מכיר אחד לפחות שהיה מגמר לידה :lol:.

תראו בתמונות איזה מכוניות ניתן להשכיר היום בפריז פררי , מזרטי , למבורגני , וסוסיתא כרמל

בסוף תוכלו לראות הנהר הסינן עולה על גדותו ומציף יופי .

ובסות את כוכב הטיול אם השגרירה .

בברכה בני ל.

CIMG4872.jpg

CIMG4862.JPG

CIMG4873.JPG

CIMG4875.jpg

CIMG4877.jpg

CIMG4878.JPG

CIMG4892.JPG

CIMG4898.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...