Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה כולם קופצים על המחיר. נסעתם בו או לפחות ראיתם אותו חי?

הוא יקר יותר ממתחריו אבל השאלה האיתית היא לא רק מה הוא נותן יותר מהמתחרים אלא גם בכמה הוא יימכר בפועל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחיר של כ-200K על הכביש לגרסת הבסיס, על מה? על מה?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רק הערה קטנה לגבי תא הנוסעים - התמונה שמופיעה בהודעה הראשונה היא של דגם רמת הגימור X הבסיסית. ככה נראה תא הנוסעים של ה-XS:

attachment.php?attachmentid=325297&stc=1&d=1360496895

DSC_0004.JPG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי פינה חמה בלב לסובארו, בגלל שהיא היחידה שהתעלמה מהחרם הערבי, בגלל שיש לה חלק משמעותי בהיסטוריה המוטורית שלנו, בגלל שהרכבים שלהם היו מאוד אמינים.

אני מסכים ש 190K זה מחיר גבוהה מאוד לרמת הגימור הבסיסית.

מפתיע שהדגם המפואר כבר לא מגיע עם גג השמש הענקי.

אני באופן אישי הייתי שמח לרכוש לי אחת.... בתנאי שהמחיר ההתחלתי היה קצת יותר הגיוני.

בכל מקרה, אני מאחל להם בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התמחור של סובארו נורא מוזר.

במחיר של הפורסטר, כבר עדיף לרכוש בתוספת קטנה את האאוטבק, נהנים שרכב יותר מרווח (מבוסס על ה-B4 ולא על האימפרזה) וגם מנוע חזק יותר.

הם העלו את המחיר של ה-XV ב-20,000 שקל, למרות שמדובר סך הכל באימפרזה מוגבהת (אולי זה אחד הסיבות שהאימפרזה מתעכבת), גם לאימפרזה 2 ליטר האצ'בק יש הנעה כפולה והיא תעלה הרבה פחות (סביבות 140,000).

שהאימפרזה החדשה תגיע אני צופה לצניחה במכירות של ה-XV.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחירים פשוט הזויים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גם לי יש פינה חמה בלב לסובארו, הייתה לי לגאסי כפולת הנעה שסבלה התעללות קשה, קשה מאוד ופשוט לא רצתה למות.

שירתה אותי נאמנה בצורה יוצאת דופן.

5 שנים אחריות.... וואו, הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם, כבר עברו יותר מ20 שנה והמשפט הזה נשאר כ"כ רלוונטי. ככה המשק בישראל עובד.

יפה איך שהם מציגים שינוי גודל במילמטרים, 30 מ"מ נשמע הרבה יותר טוב מ3 סנטימטרים.

מרווח הגחון גדל ל22 ס"מ מ21.5, עכשיו הרכב הוא חיית שטח אימתנית.

אני אוהב את האוטו, אני אוהב את הX-DRIVE על הנייר, אני אקח אותו לנסיעת מבחן, אבל בישראל אין סיכוי שארכוש רכב שכזה.

וכן אני חושב שאאוטבק הרבה יותר אטרקטיבית כחבילה כוללת ואני בטוח שהX-DRIVE הזה יגיע אליה ממש בקרוב.

ד"א, לגביי העיצוב של סובארו, בתערוכת לוס אנג'לס לפני כשנתיים הם הציגו את הקונספט לאימפרזה הבאה, וואו, זה לווה בסרטון שמציג את מערכת ההנעה, הסברים על העיצוב ומה לא, הרכב היה פשוט וואו !!! נפלתי.

ואז האימפרזה הושקה והיא נראתה כמו חרא, האימפרזה החדשה פשוט מגעילה, אין שום דבר מרכש ברכב מבחינה עיצובית וזה מדכא.

עיצבתם משהו טוב, התגובות היו חמות מאוד, אתם רוצים למכור נכון? למה לעזאזל להרוס? אז לא היו מראות, היו מצלמות... שימו מראות ותמכרו את רכב התצוגה. הוא גם ככה היה נראה מוכן לייצור.

מה קרה בסוף? הם הוציאו אימפרזה מגעילה והונדה הוציאו רכב שנראה יותר קרוב לאימפרזה קונספט.

אימפרזה קונספט :

2011-Subaru-Impreza-Concept-Image-012-800.jpg

אקיורה ILX בגרסא הסדרתית :

2012-acura-ilx-concept-4.jpg

haters will hate

פורסם

התמחור הוא אכן סוגייה כאובה - ומה שעוד יותר כאוב, זו העובדה שקברניטי יפנאוטו לא מסיקים מסקנות אלא ממשיכים "עם הראש בקיר".

אני מקווה כי מעבר החברה לידי שמעון ברזילי יביא למשב רוח חדש. ברזילי הוא סוכן סובארו בירושלים עוד משנות השבעים, עבר עם החברה מגוון טלטלות, ניהל אותה לזמן קצר ואני מאמין שהוא יודע מה צריך לעשות על מנת למכור סובארו בכמויות מכובדות.

אני מקווה שהוא גם יחליף את ההנהלה הקיימת, שלא שינתה את הדיסקט וממשיכה להתנהג כאילו היא מוכרת מכוניות יוקרה, מחד - ומנסה להעיף אותן בהנחות מטורפות, כמשומשות 0 ק"מ או דרך חברות ליסינג, מאידך. סמל"ת, מישהו...

5 שנות אחריות זה צעד נחמד, אך זו לא המהות. הציבור מאמין בסובארו כמוצר איכותי ואמין, אך המוצר הזה מתומחר יקר מדי. המהות בסובארו תמיד היתה תמורה ראויה למחיר, בין אם היתה זו 1300DL בשנות השמונים או אימפרזה GT.

יפנאוטו קיבלה הקצאה של 20 יחידות BRZ ל-2012 - ומכרה בסה"כ 11 "תודות" לתמחורה הגבוה, כולל רכב ההדגמה שלהם. מכונית ספורט זולה, אחת מההיילייטס של 2012, שאמורה "לעוף" מאולמות התצוגה בשנה שנתיים הראשונות לחייה. אם זו לא תעודת עניות לגישה השגויה שלהם, אני כבר לא יודע מה כן.

כאחד שיש לו פינה חמה בלב לסובארו, אני מאחל לברזילי הצלחה ומקווה שהוא ישאב השראה מעברה הרחוק של החברה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...