Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

מריח את ההתקפלות של בנט. מנהיג אמיתי היה לוקח את ההזדמנות שלפיד נותן לו בשתי ידיים. להיות ראש ממשלה ולרשום ברזומה שהיה ראש ממשלה ( גם אם רק שנתיים) יכול לתת לו קפיצדת מדרגה בבחירות הבאות ( ויש מצב שיהיה ראש ממשלה בממשלת מעבר) ולעומת זאת נראה לי שהוא מעדיף הבטחה על הקרח כמו שעשה לו תמיד. אם הוא יחליט ללכת עם ביבי בבחירות הבאות ככל הנראה ימחק מכיוון שכל המצביעים שלו שדיברתי איתם לא רוצים את ביבי כראש ממשלה.

דווקא אני מכיר מצביעים של בנט , שידעו שהם מצביעים לג'וקר, כלומר הוא ילך עם לפיד עם יהיה אפשרי,

וימנע בחירות סבב חמש עם גוש השינוי לא ישיג רוב מספיק. 

בכל מקרה אתה צודק,  הכרטיס שהוא רץ עליו בבחירות האלה כנראה לא יעבוד בבחירות הבאות.

אבל שטויות , לבנט ושקד יש בייס נורא קטן , של 3-4 מנדטים בלבד, לא משנה לאיזה ממשלה הם נכנסים,

הם צריכים 4 שנים לבנות את עצמם ולהגדיל את הבייס שלהם.  

או לקחת את ההצעה של ביבי ולבנות את עצמם בליכוד ולהשתלט על המונטין של הליכוד ששווה 24 מנדטים. 

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7480

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5080

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, korola כתב:

אני אומר שלא חייב מלחמת אזרחים , זה יותר מידי דם ברחובות ויפגע בכלכלה.

וגם לא הוגן כי יש מגזר אחד שיש לו מלא נשקים לא חוקיים בבית, מגזר אחר שיש לו מלא נשקים צבאיים בבית ומגזר שלישי בלי שום הכשרה צבאית.

לכן , הכי יעיל והוגן זה לעשות מה שדוד וגולית עשו.

יועילו הנציגים להיכנס לזירה:

ביבי - לוחם סיירת 

גנץ - רמטכ"ל

יאיר לפיד  - כתב במחנה

בנט  - לוחם ומפקד

סער  - האמת לא יודע מה הוא עשה בצבא.

עכשיו צריך לבחור זירה:  היכל מנורה מבטחים ?  איצטדיון כדורגל כלשהו ? או שמורת טבע של רשות הטבע הגנים.

לבחור סגנון -   כמו משחקי רעב או משהו אחר

לבסוף  - האם הנשקים יפוזרו בזירה מראש או כל אחד יקבל קיטבג עם ציוד?

אולי כל אחד יקבל רק חלק מהנשק ורק מי שמשתף פעולה יהיה לו את כל החלקים? 

וזהו .. לזרוק אותם ל8 ימים , ורק אחד יוצא בסוף.. כן גם אלו שמשתפים פעולה לחסל יריב אחד, צריכים לדעת שבסוף הם יצטרכו להתמודד אחד מול השני

כי רק אחד יוצא החוצה.

זה גם יסגור לנו את הבעיות בכמה מערכות בחירות הבאות בתור.. 

זאת התכנית הכי טובה. גם צריך לשדר את זה בטלויזיה, עם קריינות ופרשנות זה יהיה להיט רייטינג מטורף. יהיה אפשר למכור מלא זמן פרסומות ולהחזיר חלק מהכסף שהטמבלים האלה שרפו על 4 מערכות בחירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, korola כתב:

אבל שטויות , לבנט ושקד יש בייס נורא קטן , של 3-4 מנדטים בלבד, לא משנה לאיזה ממשלה הם נכנסים,

הם צריכים 4 שנים לבנות את עצמם ולהגדיל את הבייס שלהם. 

ובגלל זה אני לא מבין איך הוא לא לוקח בשתי ידיים את ההצעה להיות ראש ממשלה ראשון למרות שזאת לא ממשלת החלומות שלו.

לפני 56 דקות, Potato כתב:

תכלס,אין לו יותר מידי מה להציע.

ובגלל זה הוא צריך לקחת את ההזדמנות ב 2 ידיים כפי שאמרתי לקורולה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

אתה יכול להצביע על מפלגה שכן מייצגת?

לדעתי הציונות הזאת כבר לא קיימת כבר כמה עשורים

כן: עבודה, מרצ, ליכוד ברמה כזו או אחרת, כחול לבן, יש עתיד, תקווה חדשה, ימינה ברמה כזו או אחרת.

לא חושב שכל אלו מאוד רחוקות מהציונות "של פעם".

עריכה: ראיתי שבנט בוכה עכשיו על זה שבגלל חרמות ואגו כבר איבדנו את הבית לפני 2000 שנה. ואני שואל:

לא נמאס לו מהפאסיב האגרסיב הגרוע הזה שמסריח מקרוב לבבות מזויף בשקל וחצי?

אם הפלונטר מפריע לו - שיתפקד לליכוד. זה כבר יעזור ליציבות יותר.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 2.4.2021 בשעה 18:57, יבגניפ כתב:

כן: עבודה, מרצ, ליכוד ברמה כזו או אחרת, כחול לבן, יש עתיד, תקווה חדשה, ימינה ברמה כזו או אחרת.

לא חושב שכל אלו מאוד רחוקות מהציונות "של פעם".

עריכה: ראיתי שבנט בוכה עכשיו על זה שבגלל חרמות ואגו כבר איבדנו את הבית לפני 2000 שנה. ואני שואל:

לא נמאס לו מהפאסיב האגרסיב הגרוע הזה שמסריח מקרוב לבבות מזויף בשקל וחצי?

אם הפלונטר מפריע לו - שיתפקד לליכוד. זה כבר יעזור ליציבות יותר.

עבודה ומרץ אני בספק אם הם ציוניות בכלל.

כל האחרים המשותף בניהם לבן גוריון הוא שהם לא דתיים.

פורסם
לפני 7 שעות, עדי-אל כתב:

כל האחרים המשותף בניהם לבן גוריון הוא שהם לא דתיים.

לא לגמרי מבין את הגישה שלך האמת, או מה אתה רוצה להגיד.

המשותף לכל האחרים זו אמונה בזה שהם רוצים שתמשיך להתקיים מדינת לאום יהודית ודמוקרטית בא"י. 

ברור שהמפלגות מחזיקות בדעות שונות בנושאים שונים. אבל הבסיס הזה קיים

פורסם

בנט לומד מהר את דרכי ההתנהלות של ביבי.

בזמנו ביבי הקים את בלוק ה-55 וניסה לנהל את המשא ומתן מתוך גוש מגובש.

עכשיו בנט הקים את בלוק ה-21 ׁׁ( יחד עם גנץ וסער),  לדעתו זה מציב אותו בראש גוש של 21 מול ה-17 של לפיד.

השאלה האם ללפיד יש גוש גדול יותר ביחד עם מרץ/העבודה/ליברמן ?

ומה זה אומר?  שגוש השינוי התחיל מוקדם מידי לחשוב על הצעד הבא? 

הם מנסים לאכול את העוגה לפני שהכניסו אותה לתנור?

שיסיימו קודם להעיף את ביבי ורק אחר כך ילחמו מי בראש.

אם הם לא יתעשתו מהר לא תהיה להם עוגה לאכול , לא משנה מי מהם יהיה בראש.

פורסם

הנאשם מבלפור דואג אך ורק לאינטרסים של הנאשם מבלפור.

מישהו שהצביע לדבר הזה בבחירות יכול אולי להסביר למה הוא מאמין שהליכוד במתכונתו הנוכחית טוב למדינה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הוא הכי טוב בניהול הקורונה בעולם, הכי מבין בכלכלה בעולם, והערבים שהוא רוצה לצרף לממשלה הם ציונים גדולים, והיו אנטי ציונים גדולים אם ישבו עם לפיד ובנט. רבים וטובים מהמצביעים של הליכוד מתייחסים אליו כמו שאיכרים צרפתיים התייחסו למלך שלהם בימי הביניים, כשחשבו שהוא יכול לרפא מחלות במגע. מתנשא להגיד את זה? כן. מגובה באינספור עדויות על ״ביבי המלך!111״ עם נישוקי ידיים? גם כן.

אה וחוץ מזה יש גם לא מעט אנשים במדינה שרואים ברמאות ערך, ולכן כל השקרים של נתניהו זה מבחינתם עדות לכשרון היוצא דופן שלו בניהול מדינה. 

• מצחיק 1
פורסם

בתאריך 2.4.2021 בשעה 10:09, יבגניפ כתב:

שמעתי שסבא קנייבסקי מספר שהוא מעדיף ערבים על שמאלנים.

בחיים שלי לא דמיינתי שמה שיהיה עלול באמת להביא לסופה של מדינה נורמטיבית כאן, זו ברית לא קדושה דווקא בין שתי קבוצות הדת האלו.

מצד שני זה לא מפתיע. הסבא וחבריו הם מימלא לא ציונים ולא היו כאלו אף פעם. מה איכפת להם מי מעביר להם כסף, ודואג שלא יהיו גייז ונשים במרחב שלהם?

יבגני, יצאת כרגע מתחת לסלע?

השיתוף פעולה בין החרדים לערבים הוא עתיק יומין, רק שבד"כ ה"מוציא ומביא" בקשר הזה היה טיבי.

בתאריך 2.4.2021 בשעה 13:43, יבגניפ כתב:

(ואני עוד עדין כאן; איך סמוטריץ' ובן גביר מייצגים את הציונות המיינסטרימית של הרצל וז'בוטינסקי אני גם לא יודע)

בהגדרה הם לא מיינסטרים כמו שמרצ היא לא מיינסטרים, 6/120 זה אף פעם לא מיינסטרים.

בתאריך 2.4.2021 בשעה 13:43, יבגניפ כתב:

ואם לביבי ולשותפים החרדים שלו מותר להעדיף ערבים על פני שמאל, בשם הומופוביה ושמרנות, אין סיבה לשמאל או למרכז גם לא להעדיף ערבים על פני החרדים או הדת בכלל, בשם ניסיון לתחזק פה מדינה חצי מערבית חצי מתקדמת.

אבל זה בדיוק מה שביבי עשה כשהוא לקח חצי כחול לבן וחצי מהעבודה לממשלה הקודמת.

בתאריך 2.4.2021 בשעה 14:17, korola כתב:

אני אומר שלא חייב מלחמת אזרחים , זה יותר מידי דם ברחובות ויפגע בכלכלה.

וגם לא הוגן כי יש מגזר אחד שיש לו מלא נשקים לא חוקיים בבית, מגזר אחר שיש לו מלא נשקים צבאיים בבית ומגזר שלישי בלי שום הכשרה צבאית.

לכן , הכי יעיל והוגן זה לעשות מה שדוד וגולית עשו.

יועילו הנציגים להיכנס לזירה:

ביבי - לוחם סיירת 

גנץ - רמטכ"ל

יאיר לפיד  - כתב במחנה

בנט  - לוחם ומפקד

סער  - האמת לא יודע מה הוא עשה בצבא.

עכשיו צריך לבחור זירה:  היכל מנורה מבטחים ?  איצטדיון כדורגל כלשהו ? או שמורת טבע של רשות הטבע הגנים.

לבחור סגנון -   כמו משחקי רעב או משהו אחר

לבסוף  - האם הנשקים יפוזרו בזירה מראש או כל אחד יקבל קיטבג עם ציוד?

אולי כל אחד יקבל רק חלק מהנשק ורק מי שמשתף פעולה יהיה לו את כל החלקים? 

וזהו .. לזרוק אותם ל8 ימים , ורק אחד יוצא בסוף.. כן גם אלו שמשתפים פעולה לחסל יריב אחד, צריכים לדעת שבסוף הם יצטרכו להתמודד אחד מול השני

כי רק אחד יוצא החוצה.

זה גם יסגור לנו את הבעיות בכמה מערכות בחירות הבאות בתור.. 

Battle Royale

בתאריך 2.4.2021 בשעה 17:22, asix כתב:

מריח את ההתקפלות של בנט. מנהיג אמיתי היה לוקח את ההזדמנות שלפיד נותן לו בשתי ידיים. להיות ראש ממשלה ולרשום ברזומה שהיה ראש ממשלה ( גם אם רק שנתיים) יכול לתת לו קפיצת מדרגה בבחירות הבאות ( ויש מצב שיהיה ראש ממשלה בממשלת מעבר) ולעומת זאת נראה לי שהוא מעדיף הבטחה על הקרח כמו שעשה לו תמיד. אם הוא יחליט ללכת עם ביבי בבחירות הבאות ככל הנראה ימחק מכיוון שכל המצביעים שלו שדיברתי איתם לא רוצים את ביבי כראש ממשלה.

הפוך גוטה, הוא יודע לא ליפול במה שנפל גנץ בסיבוב הקודם.

לפני שעה, korola כתב:

השאלה האם ללפיד יש גוש גדול יותר ביחד עם מרץ/העבודה/ליברמן ?

לפיד וליברמן מתואמים ביניהם. אני לא אתפלא אם הם יהיו גוש.

לפני שעה, korola כתב:

ומה זה אומר?  שגוש השינוי התחיל מוקדם מידי לחשוב על הצעד הבא? 

הם מנסים לאכול את העוגה לפני שהכניסו אותה לתנור?

שיסיימו קודם להעיף את ביבי ורק אחר כך ילחמו מי בראש.

אם הם לא יתעשתו מהר לא תהיה להם עוגה לאכול , לא משנה מי מהם יהיה בראש.

לא יכולים, צריכים להמליץ על מישהו לקבלת המנדט.

אם חלק ימליצו על בנט וחלק על לפיד, אז כרגיל שניים רבים השלישי (ביבי) לוקח, לזה יהיה בערך 30, להוא יהיה בערך 20, ולביבי 52.

במקרה כזה הנשיא צריך להיות חתיכת דביל כדי לתת את המנדט לזה שקיבל 30 המלצות או 20 המלצות, ולא לזה שקיבל 52.

לפני כשעה, MadCat_LE כתב:

מישהו שהצביע לדבר הזה בבחירות יכול אולי להסביר למה הוא מאמין שהליכוד במתכונתו הנוכחית טוב למדינה?

מבין כל הדברים שביבי עשה זה מה שמפריע לך? שהוא לא חותם על מינויים (פוליטיים) של יריבים פוליטיים שלו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, MadCat_LE כתב:

מה לא שמעת?

הוא משיב הרוח ומוריד הגשם (וגם שלג כבונוס)

קשר קשרים עם הנסיך ויקטור אורבן

והכי חשוב:

הביא חיסונים!

גם לשמאלנים!!

ללא משוא פנים!!!

מה צריך יותר מזה באמת?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

מבין כל הדברים שביבי עשה זה מה שמפריע לך? שהוא לא חותם על מינויים (פוליטיים) של יריבים פוליטיים שלו?

זה משהו אחד...שמתווסף למליון דברים אחרים. 

הבעיה היא ש"יריב פוליטי" זה משהו מאוד נזיל אצל ביבי ובינתיים המדינה הולכת לפח.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

או! עכשיו אתה מדבר.

הרי כבר מזמן סיפרתי על היכולת המדהימה הזו של ביבי לזהות מתחרים פוטנציאליים, גם רחוק אבל גם איתו באותה ערוגה, ולגדוע להם את יכולת הגדילה.

מאותה סיבה אני לא יודע מה יהיה מצב הליכוד אחרי שביבי יילך בצורה זו או אחרת.

אז עצם הבעיה היא שביבי יוצר לו כמות יריבים לא פרופורציונית, לא הגיונית, ובטח לא סבירה למנהיג של מחנה.

עצם הבעיה זה לא שהוא לא חותם על מינויים של יריבים פוליטיים - שזה הגיוני ככה או ככה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

לא לגמרי מבין את הגישה שלך האמת, או מה אתה רוצה להגיד.

המשותף לכל האחרים זו אמונה בזה שהם רוצים שתמשיך להתקיים מדינת לאום יהודית ודמוקרטית בא"י. 

ברור שהמפלגות מחזיקות בדעות שונות בנושאים שונים. אבל הבסיס הזה קיים

בן גוריון לא רצה להקים מדינה דמוקרטית(לעניות דעתי, הוא גם לא היה דמוקרט גדול). הוא רצה להקים כאן מדינה לעם היהודי עם זכויות כאלו ואחרות ללא יהודים, בטח ובטח לא לאויבים.

ההתייחסות הלאומית שלו שאבה בהחלט מהתנ"ך.

פורסם
בתאריך 2.4.2021 בשעה 13:46, אורח לרגע כתב:

מעניין כמה מתוך זה זה אלתורים שלו.

קשה מאוד לזייף כאלה דברים. נשמע שזה מדם ליבו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...