Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, stx כתב:

חוץ מזה שבנט היה נותן להם יבשת ולפיד גם היה מוסיף חניה מקורה.

וגנץ היה קונה להם אוטו שיהיה ל הם מה לשים בחניה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
לפני 51 דקות, stx כתב:

חוץ מזה שבנט היה נותן להם יבשת ולפיד גם היה מוסיף חניה מקורה.

בנט: "אני נגד מדינה פלסטינית."

גם לפיד. גגלו לבד, תמצאו. 

גנץ לחלוטין היה תומך בתואנה של "טובת המדינה". היה מארגן להם גם טאבון לפיצות ואקורדיונים לערבי שירה בציבור אם היה חושב שזה נחוץ "לטובת המדינה". 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברור ברווז, זה היה בהתייחסות לשאלה שלך -

לפני שעה, ברווז כתב:

איך אתם הולכים להלבין את העובדה שראש הממשלה שלכם (שהוא חלק מגוש השמאל) נתן מדינה לפלסטינים?

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

בוקר טוב ימינגולואידים (ביביסטים)! איך אתם הולכים להלבין את העובדה שראש הממשלה שלכם (שהוא חלק מגוש השמאל) נתן מדינה לפלסטינים?

בבקשה לא להעליב את הימין בכינויי גנאי כמו ביביסטים! 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 דקות, stx כתב:

ברור ברווז, זה היה בהתייחסות לשאלה שלך -

הבנתי, הבנתי, נכתב "למען הסר ספק" עבור העתיד, כשדברי יוצאו מהקשרם בגלל היועמ"שית. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הימין בארץ זה מותג שאיבד מזמן את התוכן והמשמעות שלו, כמו בעולם הרכב. תאגיד שרשום בהולנד רוצה למכור לך רכב, שם בו מנוע שפיתחה חברה צרפתית, תיבת הילוכים שיוצרה ביפן, מרכיב לך אותו בספרד ומוכר לך אותו תחת הסלוגן של איכות גרמנית.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

תאגיד שרשום בהולנד רוצה למכור לך רכב, שם בו מנוע שפיתחה חברה צרפתית, תיבת הילוכים שיוצרה ביפן, מרכיב לך אותו בספרד ומוכר לך אותו תחת הסלוגן של איכות גרמנית.

והייבוא מטורקיה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

הימין בארץ זה מותג שאיבד מזמן את התוכן והמשמעות שלו, כמו בעולם הרכב. תאגיד שרשום בהולנד רוצה למכור לך רכב, שם בו מנוע שפיתחה חברה צרפתית, תיבת הילוכים שיוצרה ביפן, מרכיב לך אותו בספרד ומוכר לך אותו תחת הסלוגן של איכות גרמנית.

אפשר להעמיק את האירוניה - עם סמל ששימש את הוורמאכט! (הומור שחור, לא להתייחס ברצינות)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 22 שעות, 3n כתב:

בנות 14 הושלכו לכלא על חסימת כבישים

בנות 14 נשלחו בהסעה מסודרת ע"י ההורים שלהן כדי להפגין ולחסום כבישים. המשטרה פינתה אותם מהכביש ועצרה אותן, הן סרבו להזדהות וההורים שלהן סרבו לגשת לתחנת המשטרה למרות שהם ידעו שהילדות שלהן עצורות. זה הסיפור כולו. 

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני 9 דקות, madmaxx כתב:

בנות 14 נשלחו בהסעה מסודרת ע"י ההורים שלהן כדי להפגין ולחסום כבישים. המשטרה פינתה אותם מהכביש ועצרה אותן, הן סרבו להזדהות וההורים שלהן סרבו לגשת לתחנת המשטרה למרות שהם ידעו שהילדות שלהן עצורות. זה הסיפור כולו. 

לא היה להם מטה עצורים עם עורכי דין בריטינר לשחרר אותם כמו הנאורים של קפלן.

החלאתיות של להחזיק ילדות בנות 14 במעצר הוא אות קלון למערכת המשפט הישראלית , חרפה ובושה לשופט שאישר זאת.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 1 דקה, 3n כתב:

החלאתיות של להחזיק ילדות בנות 14 במעצר הוא אות קלון למערכת המשפט הישראלית , חרפה ובושה לשופט שאישר זאת.

עצורה שמסרבת להזדהות היא לא בת 14 עד שמישהו בא לזהות אותה. גם הן וגם ההורים שלהן החליטו להשתמש בהן ולא לבוא לשחרר אותן.

היה צריך להוציא אותן מהבתים למשפחות נורמטיביות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

עצורה שמסרבת להזדהות היא לא בת 14 עד שמישהו בא לזהות אותה. גם הן וגם ההורים שלהן החליטו להשתמש בהן ולא לבוא לשחרר אותן.

היה צריך להוציא אותן מהבתים למשפחות נורמטיביות.

ברור , היא לא בת 14 , ממש לא ניתן להבחין שמדובר בקטינה , אממה ידעו שהיא בת 14...

העליון מחמיר: גם מפגיני ימין קטינים - למעצר ממושך

חבל שפרוקציה לא ישבה בכס המשפט ב 3 שנים האחרונות של השתוללת של השמאל בכבישי ישראל , על פי אותם אמות המידה מתקן חולות היה אמור להיות בתפוסה מלאה.

שלא לדבר על הנאורים והצודקים , מערכת המשפט הטהורה ...

היחידה שהקים שי ניצן וכליאת הקטינות לצד פרוצות: מנגנון הדיכוי שלפני ההתנתקות נחשף | ישראל היום

פורסם
לפני 11 דקות, 3n כתב:

למה לא בעצם? 

אם אלו היו ילדות ערביות בנות 14 שעצורות מאותה הסיבה, לא חושב שזה היה מזיז למישהו. 

ואין לך מה לקטלג אותי כ"שמאל", המושגים ימין ושמאל בישראל כבר מזמן ריקים מתוכן. 

הלוואי והיתה פה הרבה יותר אכיפה כלפי כל הסקטורים על ידי שוטרים מקצועיים.

בישראל היום מותר הכל ואף אחד לא נושא באחריות לשום דבר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 2 דקות, 3n כתב:

ברור , היא לא בת 14 , ממש לא ניתן להבחין שמדובר בקטינה , אממה ידעו שהיא בת 14...

העליון מחמיר: גם מפגיני ימין קטינים - למעצר ממושך

חבל שפרוקציה לא ישבה בכס המשפט ב 3 שנים האחרונות של השתוללת של השמאל בכבישי ישראל , על פי אותם אמות המידה מתקן חולות היה אמור להיות בתפוסה מלאה.

שלא לדבר על הנאורים והצודקים , מערכת המשפט הטהורה ...

היחידה שהקים שי ניצן וכליאת הקטינות לצד פרוצות: מנגנון הדיכוי שלפני ההתנתקות נחשף | ישראל היום

אתה גם קורא את הכתבות שאתה מביא או מסתפק בכותרת?
"המדובר במקרה שבו נערה בת 14 מההתנחלות שילה היתה מעורבת בחסימת כביש כחלק מהפגנת ימין נגד ההתנתקות, והיא אף העליבה שוטרת ואמרה לה "תסתמי את הפה שלך ותעצרי אותי". הנערה גם סירבה להזדהות. לאחר מכן, היתה מעורבת בחסימת כביש נוספת שבעקבותיה שוחררה בתנאים מגבילים – אותם הפרה."

הוטלו עליה תנאים מגבילים שלא עמדה בהם אז נשלחה למעצר כי ככה זה עובד במדינת חוק. מה רצית שיעשו עם אדם שמפר צוים?

אבל בוא נמשיך עם הכתבה שאתה הבאת.
"

על פי כתב האישום שהוגש נגד טבגר, הוא וקבוצת חברים שלו המתנגדים להתנתקות, נפגשו בנווה דקלים לפני כחודש והחליטו להתחלק לזוגות ולגרום

נזקים לארונות סעף של בזק בבאר שבע. טבגר קיבל מפה של העיר ובה מיקומם של ארונות הסעף שבהם יהיו אמורים לחבל וכן קיבל מפתחות של הארונות ומזמרה כדי לבצע בהם את החבלות המתוכננות. בסופו של דבר, לא הצליחו טבגר וחבריו לבצע את שתכננו כיוון שנעצרו על ידי שוטרים. במהלך הנסיעה למשטרה לצורך חקירתו, זרק טבגר את מפתח ארון הסעף שהחזיק בידו במטרה לשבש מהלכי החקירה, ובחקירתו סירב לשתף פעולה ושמר על זכות השתיקה."
בית המשפט בהתחלה שחרר למעצר בית, המדינה ערערה והערעור התקבל. פרוקצ'ה שאתה נהנה לתקוף היתה הערכאה השלישית שלא התערבה בהחלטת הערכאה השנייה.

בסך הכל אנשים נורמטיביים שהמערכת נטפלת אליהם בגלל שהם ימניים. מי לא מפר צוים והגבלות שמוטלים עליו מתוקף חור, מחבל בארונות תקשורת ואומר לשוטר תסתום את הפה ותעצור אותי?

אני בטוח שכולנו עושים את זה לפחות פעם בשבוע.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 22 דקות, 3n כתב:

95% בערך מכל עצורי קפלן שוחררו כמעט מיד. אולי הם פשוט לא עשו עבירה?

ומשום מה, בהפגנות הימין איך שהוא כמעט תמיד יש גם שוטרים פצועים, אז אולי יש קשר.

לפני 22 דקות, 3n כתב:

החלאתיות של להחזיק ילדות בנות 14 במעצר הוא אות קלון למערכת המשפט הישראלית 

ואם אלו היו, לא יודע, נערים פלסטינים בני 14? או נערות פלסטיניות בנות 14? או יותר גרוע ומסוכן ממחבלים בני 14- שמאלנים בני 14? היית מצייץ או? איך היית מגיב? 

• תוכן חדש...