Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, stx כתב:

ראש ממשלה שמוכן לוותר על שתי טייסות בשביל הרפורמה המשפטית (בזמן שמתנהל נגדו משפט) הוא לא סכנה למדינה

איך זה מתכתב עם מהה שכתבתי קודם? האם הבעתי תמיכה בנתניהו ואתה מחפש להוכיח אותי על כך ולהראות לי שאני טועה?

לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

אנשים הזויים כן, אבל זה שהנושא הזה מטופל רק כשהם שבועות מפצצה זה לכשעצמו גרוע.

ההצלחות של צה''ל מטורפות, אבל בחיים האמיתיים עדיף להימנע מתרחישים של משימה בלתי אפשרית ולעשות את הדברים בשיא היעילות ובמינימום סיכון

לאנשים תמיד יהיה מה להגיד.

אם היו יוצאים למתקפת מנע נגד חמאס לפני השביעי, היו הפגנות שאומרות שזה בגלל ביבי ושאין באמת איום. בדיוק כמו שהיום יש מתקפת מנע (בדקה ה99) ויש הפגנות של קיצוניים ובכל זאת גם חלק גדול מתנגדי ביבי שמדברים על תזמון שקשור במשפט, בחתונה של הבן שלו או במצב רוח של שרה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

משום מה שוכחים שעם כל הכבוד לצה"ל גם את הפעולה הזו היינו חייבים לעשות עם אור ירוק אמריקאי.

והוא ניתן רק עכשיו בדקה ה99.

אבל שאפו לביבי שעיצב את תפיסת הביטחון של ישראל עם העדפה חזקה מאוד לאימוים אסטרטגיים (מה שכנראה בעקיפין גרם ל7 באוקטובר) שכרגע קוצרת את הפירות.

אני זוכר את הדיבורים על כך שביבי רק מפחיד ומסיט תקציבי עתק לביטחון במקום לאיכות חיים. 

שמסתכלים במאקרו ביבי הפך את הלימון של ה7 באוקטובר ללימונדה ובשיטתיות פירק את האיומים נגדנו בכמה שלבים לאחור. הוא אמנם אשם ב7 באוקטובר אך גם לו מגיע הקרדיט על המהלכים שאחרי וכרגע ידנו על העליונה אבל ממש.

מה יהיה עם איראן ימים יגידו, נראה שהצמד ביבי /טראמפ מתואמים יותר ממה שזה נראה בתקשורת. השוטר הרע והשוטר הטוב.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, EliC25 כתב:

יש כאן אנשים שרואים את יכולות הנשק של איראן נגדינו, גם אחרי שהתחלנו לפתוח להם את השושנה, ועדיין חושבים שכל המלחמות מנוהלות לפי המשפט של נתניהו. הזוי.

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

איך זה מתכתב עם מהה שכתבתי קודם? האם הבעתי תמיכה בנתניהו ואתה מחפש להוכיח אותי על כך ולהראות לי שאני טועה?

למרות שזה תמיד נחמד, אני לא מחפש להראות לך שאתה טועה - אני מעדיף שתראה לי איפה אני טועה.

הפרשנות שלי של מה שכתבת למעלה, זה שאתה נותן קרדיט לנתניהו שיש דברים שהוא עושה משיקולים ענייניים ולא הכל אצלו זה פוליטיקה וטובתו האישית. אם זו פרשנות לא נכונה שלי, אנא תקן אותי.

הציטוט שהבאתי בא להראות שאם יש 'אנשים שראו את יכולות הנשק של איראן נגדנו' ועדיין פעלו בדרך שמחבלת ביכולת שלנו להתמודד עם איראן אז לתת להם קרדיט זה בעייתי בואכה מסוכן.

הסיבה שזה מסוכן זו בדיוק התגובה פה מעלי שמסתכלת רק על התוצאה ולפי זה צובעת את הדרך באיזה צבעים שבא לה. כאילו שהשביעי באוקטובר היה גליץ' שנבע מזה שהפנו משאבים לצרכים אסטרטגיים קיומיים ונכונים ובגלל שהשמיכה קצרה קיבלנו טבח בעוטף.

זה פשוט לא נכון.

הטענות הן שביבי שפך מיליארדים על החרדים, על משרדי ממשלה מונפצים, על מערכות בחירות מיותרות (ושאף אחד לא יגיד שהבוחר לא הכריע בקלפי - ביבי לקח את הכרעת הבוחר, חתם על הקמת ממשלה פריטטית ואז הפיל אותה בדרך שרק עליה היה צריך להיבעט מהחיים הפוליטיים), הוא כופף את הצבא לבזבז שלושה מילארד שקל על מכשול שהצבא התנגד לו.

אם בעוד חודשיים מעכשיו נהיה במצב שבו תוכנית הגרעין האיראנית מפורקת לעשרים שנה הקרובות בנוסף על זה שטבעת האש שהם בנו סביבנו די נפרמה - אז בראיה היסטורית הדם ששילמנו בשביעי באוקטובר היה שווה את זה, ויסלחו לי הילדים שראו את ההורים שלהם נרצחים והנשים שנרצחו בזמן שאונסים אותן.

אבל העניין הוא שביבי הימר כל הדרך על החיים של כולם פה ובן אדם ששם את כל הכסף שיש לו על מספר ברולטה וזוכה הוא אידיוט אפילו שהוא זכה.

ביבי לא הפיל את משטר אסד. זה מזל. אם הוא היה נשאר שם, לא היינו כל כך חופשיים לפעול באיראן. אם טראמפ היה מחליט לעצור את החיסול של סולימאני כי ביבי השתפן לו יומיים לפני, השביעי לאוקטובר היה נראה אחרת לגמרי.

ברור שהכל זה what-if, אבל כל ההחלטות הגרועות שהוא קיבל בדרך בגלל השיקולים הפוליטיים שלו לא נעלמות בגלל שעכשיו  הוא קיבל החלטה נכונה לתקוף.

ונקודה אחרונה, אולי הוא לא הורה על מלחמה רק כדי לדחות את המשפט אבל איזה יופי זה שזו תוצאת הלוואי?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יש מידע על כמה פגיעות ישירות במרכזי אוכלוסיה\בניינים היו בישראל עד כה? אפילו הערכה גסה?

ראיתי די הרבה סרטונים אבל בגלל החושך לא ניתן לדעת בוודאות אם אלו אותם פיצוצים מזווית שונות של אותם אירועים מרכזיים.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

אבל שאפו לביבי שעיצב את תפיסת הביטחון של ישראל עם העדפה חזקה מאוד לאימוים אסטרטגיים (מה שכנראה בעקיפין גרם ל7 באוקטובר) שכרגע קוצרת את הפירות.

יש טענות שכשבנט מונה לראשות הממשלה הוא הופתע מזה שלא היו אופציות צבאיות עדכניות ונתן הוראה להשקיע מיליונים בתוכניות תקיפה.

אני כמובן לא מצוי בפרטים, אבל זו למשל כתבה מ2021 של רון בן ישי, שהוא כתב אמין מאוד.

https://www.ynet.co.il/news/article/hkvov00tau#

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

למרות שזה תמיד נחמד, אני לא מחפש להראות לך שאתה טועה - אני מעדיף שתראה לי איפה אני טועה.

הפרשנות שלי של מה שכתבת למעלה, זה שאתה נותן קרדיט לנתניהו שיש דברים שהוא עושה משיקולים ענייניים ולא הכל אצלו זה פוליטיקה וטובתו האישית. אם זו פרשנות לא נכונה שלי, אנא תקן אותי.

הציטוט שהבאתי בא להראות שאם יש 'אנשים שראו את יכולות הנשק של איראן נגדנו' ועדיין פעלו בדרך שמחבלת ביכולת שלנו להתמודד עם איראן אז לתת להם קרדיט זה בעייתי בואכה מסוכן.

הסיבה שזה מסוכן זו בדיוק התגובה פה מעלי שמסתכלת רק על התוצאה ולפי זה צובעת את הדרך באיזה צבעים שבא לה. כאילו שהשביעי באוקטובר היה גליץ' שנבע מזה שהפנו משאבים לצרכים אסטרטגיים קיומיים ונכונים ובגלל שהשמיכה קצרה קיבלנו טבח בעוטף.

זה פשוט לא נכון.

הטענות הן שביבי שפך מיליארדים על החרדים, על משרדי ממשלה מונפצים, על מערכות בחירות מיותרות (ושאף אחד לא יגיד שהבוחר לא הכריע בקלפי - ביבי לקח את הכרעת הבוחר, חתם על הקמת ממשלה פריטטית ואז הפיל אותה בדרך שרק עליה היה צריך להיבעט מהחיים הפוליטיים), הוא כופף את הצבא לבזבז שלושה מילארד שקל על מכשול שהצבא התנגד לו.

אם בעוד חודשיים מעכשיו נהיה במצב שבו תוכנית הגרעין האיראנית מפורקת לעשרים שנה הקרובות בנוסף על זה שטבעת האש שהם בנו סביבנו די נפרמה - אז בראיה היסטורית הדם ששילמנו בשביעי באוקטובר היה שווה את זה, ויסלחו לי הילדים שראו את ההורים שלהם נרצחים והנשים שנרצחו בזמן שאונסים אותן.

אבל העניין הוא שביבי הימר כל הדרך על החיים של כולם פה ובן אדם ששם את כל הכסף שיש לו על מספר ברולטה וזוכה הוא אידיוט אפילו שהוא זכה.

ביבי לא הפיל את משטר אסד. זה מזל. אם הוא היה נשאר שם, לא היינו כל כך חופשיים לפעול באיראן. אם טראמפ היה מחליט לעצור את החיסול של סולימאני כי ביבי השתפן לו יומיים לפני, השביעי לאוקטובר היה נראה אחרת לגמרי.

ברור שהכל זה what-if, אבל כל ההחלטות הגרועות שהוא קיבל בדרך בגלל השיקולים הפוליטיים שלו לא נעלמות בגלל שעכשיו  הוא קיבל החלטה נכונה לתקוף.

ונקודה אחרונה, אולי הוא לא הורה על מלחמה רק כדי לדחות את המשפט אבל איזה יופי זה שזו תוצאת הלוואי?

מגילה ארוכה אבל בשורה התחתונה הסקת המסקנות שלך שגויה.

השורה התחתונה שלי היא שיש פה סכנה ממשית ואנחנו עדים לכך. להכניס לכאן אינטרסים אישיים של ביבי בתור הסיבה המרכזית זה פשוט לראות את המציאות בצורה מעוותת .

פורסם

זה האינטרסים האישיים של גברת נתניהו..

ומה זו הבדיחה הזו לא לשתף או לפרסם סרטונים או תמונות מאיזורי הנפילה, הרי 5 דקות אחרי שכוחות ההצלה מגיעים ומצילים מישהו הם ישר שולחים סינק מלא עם מיקום.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, EliC25 כתב:

השורה התחתונה שלי היא שיש פה סכנה ממשית ואנחנו עדים לכך. להכניס לכאן אינטרסים אישיים של ביבי בתור הסיבה המרכזית זה פשוט לראות את המציאות בצורה מעוותת .

יכול לתמצת פעם הבאה, ביקשת התייחסות עניינית וזה מה שניסיתי לעשות.

איפה כתבתי שהסיבה המרכזית למלחמה אלו האינטרסים האישיים? אל תשים לי מילים לפה.

כתבתי שההחלטה לתקוף עכשיו היא נכונה ובסוף הדברים כתבתי שהאינטרסים האישיים שלו ושל המדינה מיושרים במקרה הזה.

לדעתי, זה מקל מאוד על מר נתניהו לקבל את ההחלטה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 38 דקות, stx כתב:

איפה כתבתי שהסיבה המרכזית למלחמה אלו האינטרסים האישיים? אל תשים לי מילים לפה

?????

אני כתבתי משפט שלא התייחס אישית לאף אחד, ואז אתה בחרת להגיב עליו.

לא הכנסתי לך מילים לפה

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

....שושנה, ועדיין חושבים שכל המלחמות מנוהלות לפי המשפט של נתניהו. הזוי.

אתה מוציא את הדברים מקונטקסט.

הוא רכש לעצמו את ההתיחסות הזו ביושר.

זרם הסיגרים והשמפניה לא הפריע לאף אחד כל זמן שהמדינה התנהלה ברגיעה יחסית.

נקודת השבר הגיעה עם הנסיון למהפכה משטרית. החלת המשטר החדש היתה הרבה יותר חשובה מהגרעינים האירניים.

רק אני זוכר את שלושת ראשי הגופים הבטחוניים ממתינים בלשכתו עד בוש ?

הזובור הקבוע שזכה לו הרמטכ"ל ?

ההזנחה של יחסי החוץ ?  ואיך הגענו להאג בזמן שאיראן מכריזה השכם והערב על השמדת מדינת ישראל ?  איך ?

ומי אמר "מי שעומד למשפט לא יכול לכהן כראש ממשלה" ?  מי שאמר צדק.  צדק כמו שעון מקולקל.

קיצר, לחסוך זמן...

קשה להאשים את מי שמפקפק במניעים שלו.

קנה את ההזויים ב"יושר".

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • אהבתי 7

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 4 שעות, EliC25 כתב:

אני איתך. יש סכנה ממשית. ועדיין, ביום שהמלחמה נגמרת, ביבי צריך ללכת הביתה, אם כי הסיכוי לזה יורד כרגע. ואנחנו, כלומר כל מי שלא מצביע לו, צריכים לשאול את עצמנו למה המנהיגים שלנו זה בנט, גנץ, לפיד וגולן (שאני אוהב את הנביחות שלו לפעמים ולפעמים פחות, אבל לא בטוח שזה האיש שצריך להוביל את המדינה).

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, רוןS כתב:

אתה מוציא את הדברים מקונטקסט.

הוא רכש לעצמו את ההתיחסות הזו ביושר.

זרם הסיגרים והשמפניה לא הפריע לאף אחד כל זמן שהמדינה התנהלה ברגיעה יחסית.

נקודת השבר הגיעה עם הנסיון למהפכה משטרית

תנועת הרל"ב התחילה הרבה לפני ההפיכה המשטרית.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, רוןS כתב:

קשה להאשים את מי שמפקפק במניעים שלו

הפעם המניעים שלו הם לא שלו. הוא מרוויח מהפופולריות שזה עושה אבל כרגע הוא פשוט מופעל כי לא היתה ברירה.

הממשלה הזאת לא הפכה פתאום לטובה ומתפקדת בגלל שהם מבצעים החלטה נכונה של ארה"ב.

הנה למשל ישראל כץ הגולם מאיים על תושבי טהרן כאילו הם עזתים שמסייעים לחמאס. איך בדיוק זה עוזר לנו?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

@יובל .מ.  תודה על התיקון.  הרבה לפני..  1943 ? 

(זה פחות חשוב)

הנסיון לקעקע את מערכת המשפט לא נובע ממשפטו ? זה מחריף ככל שהמשפט מתמשך.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אבל כרגע הוא פשוט מופעל כי לא היתה ברירה.

הממשלה הזאת לא הפכה פתאום לטובה ומתפקדת בגלל שהם מבצעים החלטה נכונה של ארה"ב.

שעון מקולקל ?

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

לא ניתן לאמת איפה ומתי, אבל נטען שצולם בנגב. מערכת יירוט יורה טילים ואז אחד המיירטים פונה למטה, מתפצל לשניים ומתפוצץ באזור המערכת ששיגרה אותו.

הסרטון המלא:

תמונות נבחרות:

שיגור

IMG_20250616_085714.thumb.jpg.f3d75cccf447a259f85de3c246e1ebca.jpg

המיירט פונה למטה

IMG_20250616_085502.thumb.jpg.34e62030aa428ad1949f0b657ff36acd.jpg

המיירט מתפצל לשניים

IMG_20250616_085612.thumb.jpg.b62eaaa3dd3c157bf23605d5e659526e.jpg

שני חלקי המיירט מתפוצצים באזור הסוללה שירתה אותו

IMG_20250616_085543.thumb.jpg.51b8636ada19b392284da2c6a69eb1f8.jpg

• תוכן חדש...