Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור למילואימניקים לנצל את השרות שלהם לצורך פעילות פוליטית. מה לא מובן בזה?

אלא אם זו פעילות ימין כמובן.

image.thumb.png.5013713fe825dfb3f5107151f569ac37.png

הנה

image.thumb.png.5c92c7c1737dc6d75e0eb15be5dfec36.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, mikyl כתב:

מילואימניקים הם לא אנשי צבא. הם אזרחים כמוני, כמוך. כל עוד הם לא לובשים מדים.

זה לא משנה. אם אתה מדבר פוליטיקה בתקשורת כאיש צבא אתה עושה פוליטיזציה לצבא. אף אחד לא רואה מה הם לובשים. קבוצה ישראלית שקוראת לעצמה לוחמי צוות אוויר במילואים אתה מניח שהם חלק מצה"ל ולא איזה חברה אזרחית פרטית נכון? 

לפני 36 דקות, פינדר כתב:

אסור למילואימניקים לנצל את השרות שלהם לצורך פעילות פוליטית. מה לא מובן בזה?

אלא אם זו פעילות ימין כמובן

אתה גם התחלת עם הסימטריה? למה, מישהו חושב שזה סבבה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

דרך מקורית להוציא פטור ממילואים.

משחק צ'יקן נחמד ביותר אבל בהחלט ראוי שזו תהיה התגובה של שני הצדדים.

שינוי מרענן הביא איתו הרמטכל הנוכחי.

רק לא הבנתי למה הסערה בכוס התה בכל הנוגע למר. בנט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

זה לא משנה. אם אתה מדבר פוליטיקה בתקשורת כאיש צבא אתה עושה פוליטיזציה לצבא.

עוד פעם. כל עוד מילואימניק לא נמצע בשירות פעיל הוא אזרח. בדיוק כמוני וכמוך. בדיוק כמו כל האלופים במיל' אשר מככבים על מסכי טלוויזיה מהבוקר עד הלילה ומדברים בדיוק על אותם נושאים. ואם להם מותר, אז מותר גם ללוחמי צוות אוויר במילואים.

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

אף אחד לא רואה מה הם לובשים. קבוצה ישראלית שקוראת לעצמה לוחמי צוות אוויר במילואים אתה מניח שהם חלק מצה"ל ולא איזה חברה אזרחית פרטית נכון? 

אם אתה לא מטומטם אז לא. עובדה שכולם יודעים ש-90% מהם כבר שוחררו משירות. חוץ מזה בכלל לא משנה אם אתה יודע מתי הם לובשים את המדים ומתי לא. זה לא עניינך. מי שצריך לדעת זה צבא. כי אין שום חוק שאוסר על איש מילואים לבטא את דעתו בכל נושא אים הוא לא נמצע בשירות פעיל. ואין שום חוק שאוסר עליו (חוץ ממקרים בודדים) להצהיר מה תפקידו במסגרת מילואים. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

עוד פעם. כל עוד מילואימניק לא נמצע בשירות פעיל הוא אזרח. בדיוק כמוני וכמוך. בדיוק כמו כל האלופים במיל' אשר מככבים על מסכי טלוויזיה מהבוקר עד הלילה ומדברים בדיוק על אותם נושאים. ואם להם מותר, אז מותר גם ללוחמי צוות אוויר במילואים.

אם אתה לא מטומטם אז לא. עובדה שכולם יודעים ש-90% מהם כבר שוחררו משירות. חוץ מזה בכלל לא משנה אם אתה יודע מתי הם לובשים את המדים ומתי לא. זה לא עניינך. מי שצריך לדעת זה צבא. כי אין שום חוק שאוסר על איש מילואים לבטא את דעתו בכל נושא אים הוא לא נמצע בשירות פעיל. ואין שום חוק שאוסר עליו (חוץ ממקרים בודדים) להצהיר מה תפקידו במסגרת מילואים. 

כשקבוצה מכל מיני יחידות מתאגדת כדי לכתוב עצומה למפקד החיל בנושא פוליטי מקומם בבית.

עצומות כאלה מפרסמים בתקשורת עם קריאה לדרג מקבלי ההחלטה ולא לדרג הביצועי. גם לרמטכל לא כותבים עצומה כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור שזה לא מכוון למפקד החייל או לרמטכ"ל אלא לציבור כולו. נראה לי שאנשים מתווכחים פה בלי להכיר את תוכן המכתב.

ציטוט

אנו, לוחמי צוות אוויר במילואים ובדימוס, דורשים את השבת החטופים הביתה ללא דיחוי, גם במחיר הפסקת הלחימה באופן מיידי. בעת הזאת המלחמה משרתת בעיקר אינטרסים פוליטיים ואישיים ולא אינטרסים ביטחוניים. המשך המלחמה אינו תורם לאף אחת ממטרותיה המוצהרות ויביא למותם של חטופים, של חיילי צה״ל ושל אזרחים חפים מפשע, ולשחיקת משרתי המילואים.

"כפי שהוכח בעבר, רק הסכם יכול להחזיר חטופים בשלום, בעוד שלחץ צבאי מוביל בעיקר להרג חטופים ולסיכון חיילינו. אנו קוראים לכל אזרחי ישראל להתגייס לפעולה, לדרוש בכל מקום ובכל דרך: הפסיקו את הלחימה והחזירו את כל החטופים – עכשיו. כל יום שעובר מסכן את חייהם. כל רגע נוסף של הססנות הוא חרפה.

פורסם

אז שיפרסמו בתקשורת ושלא יפנו אותו בדיסקרטיות למפקד החיל. זה אשכרה ניסיון המרדה.

ולמען הסר ספק אם למישהו לא ברור, אני מסכים עם התוכן אבל לא עם הכתובת.

פורסם

הם באמת פרסמו בתקשורת. איפה אתה רואה פניה למפקד החיל או רמטכ"ל? קצינים וחיילים בכלל? הפניה היא לכלל הציבור. בלי לדבר ש90% מהם כבר בדימוס. איזה המרדה? אסור ליוצאי ח"א להתאחד באזרחות? במה זה שונה מ"ביטחוניסטים", "מילואימניקים", כל מיני "מפקדים בעד" ועוד 1001 קבוצות אחרות?

פורסם

מצחיק שעם כול מה שקורה, הויכוח שיש פה זה על האם כמה מילואימניקים כתבו מכתב לתקשורת או למישהו אחר והאם מותר להם לכתוב. 

מצחיק ועצוב בו זמנית. ככה גנבו את המדינה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה ממש לא מצחיק. בתהליכים שיוצרים משפחת נתניהו וחבר מרעיה לא רחוק היום שבו מכתב כזה יתקבל כמכתב נגד קים ג׳ונג און בפיונגיאנג.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 45 דקות, mikyl כתב:

הם באמת פרסמו בתקשורת. איפה אתה רואה פניה למפקד החיל או רמטכ"ל? קצינים וחיילים בכלל? הפניה היא לכלל הציבור. בלי לדבר ש90% מהם כבר בדימוס. איזה המרדה? אסור ליוצאי ח"א להתאחד באזרחות? במה זה שונה מ"ביטחוניסטים", "מילואימניקים", כל מיני "מפקדים בעד" ועוד 1001 קבוצות אחרות?

זה דלף לתקשורת. הפנו למח"א.

לפני 52 דקות, עדי-אל כתב:

אני לא מסכים 

יותר מדאיג אותי שטייסים שלכאורה אמורים להיות טופ מבחינת החברה הישראלית כותבים מכתב של ילדים בכיתה ו 

כי התוכן לא נראה לך?

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אני לא מסכים 

יותר מדאיג אותי שטייסים שלכאורה אמורים להיות טופ מבחינת החברה הישראלית כותבים מכתב של ילדים בכיתה ו 

ואותי יותר מדאיג שיש אוכלוסיה שהולכת וגדלה שצועקת בראש מורם ש"נמות ולא נתגייס" ואף אחד בממשלה לא פוצה פה אלא עושים הכל לחוקק חוק שפוטר אותם.

סלח לי. עולם הפוך.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

זה דלף לתקשורת. הפנו למח"א.

לא ראיתי את זה בשום מקום. גם בצורתו (אין פניה מפורשת למפקד החיל) וגם בתוכן הוא פונה לציבור הרחב. יש לך סימוכין? אני מניח שפשוט הציגו אותו למפקד ח"א כדי לדעת מה תהיה תגובתו. גם AI לא היצליח למצוא 😊

ציטוט

מכתב הטייסים האחרון, שפורסם ב-10 באפריל 2025, הופנה לציבור הרחב ונועד להשפיע על מקבלי ההחלטות במדינה. במכתב, שעליו חתומים כ-950 לוחמי צוות אוויר במילואים ובדימוס, קוראים החותמים להשבת כל החטופים מעזה ללא דיחוי, גם אם הדבר ידרוש את הפסקת הלחימה באופן מיידי. הם טוענים כי "המלחמה משרתת בעיקר אינטרסים פוליטיים ואישיים ולא אינטרסים ביטחוניים", ומביעים חשש מהמשך הלחימה ומהשלכותיה על חיי החטופים, חיילי צה"ל ואזרחים חפים מפשע .

• תוכן חדש...