Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אתה לא באמת יכול לעשות את זה מבלי שיהיו לכך השלכות חמורות. אנחנו לא בימי הביניים... למרות שכולנו היינו שמחים לראות כמה טונות של חומרי נפץ יורדים באצטדיון הזה בביירות היום...

לקריאה בשעות הפנאי- חפשו "מבצע אולימפיה", שלא יצא בסוף לפועל.

לא בימי הביניים, רק לפני 43 שנה.

https://www.ynet.co.il/news/article/BJ004ZB5tv

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ועוד חסרים נתונים כמו דמי ביטוח בריאות, לאדם עובד זה מאות שקלים בחודש, לפני תשלום חודשי על קופת חולים שזה עוד כמה עשרות עד מאות שקלים בחודש (כולל ביטוח סיעודי). 

בכלל תחום בו אני לא מבין מדוע התשלום החודשי על קופת חולים הוא לא הפוך, צעירים שישלמו יותר ומבוגרים, שחלק לא קטן מהם בעל הכנסה נמוכה, ישלמו מעט מאוד. 

פורסם

כי הביטוח המשלים הוא ביטוח מסחרי שבו המחיר מבטא את הסיכון לחברת הביטוח.

זה בניגוד לביטוח הממלכתי שהוא ביטוח סוציאלי שאותו משלמים לפי הכנסות (עם סבסוד ניכר מתקציב המדינה הכללי, שגם חלק נכבד ממנו נגבה לפי הכנסות), ועל כן ממומן על ידי העובדים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא להכניס שום מרכיב של כמות הנפשות, זה זה פתח לגזל. גם בביטוח סוציאלי, עדיין צריכה להיות תוספת מסויימת עבור מספר נפשות.

גם בדואי עם 3 נשים ו20 ילדים. גם סתם חרדי עם 11 ילדים.

יש מספר רב של דרכים לבצע ולגבות את זה.

אני בטוח שיש חישוב עלות ממוצעת לילד, למבוגר, מתבגר, וכן, קשישים לא צריכים לשלם יותר, ברגע שאתה בריבוי מעל אחוז מסויים, הכסף של הצעירים מכסה על המבוגרים. אבל כל החישובים האלה נשברים כאשר יש לך ציבור ענק שגדל לעוני מתוכנן ויזום.

זה מצטרף לשורה התחתונה - הציבור העובד, שרובו חילוני/מסורתי/סרוג, הוא זה שמשלם את הבקשיש לחרדים.

ההנחה במחיר למשתכן זה שקר. זה ההנחה רק במחיר הדירה הנקוב היבש.

יש הרבה הרבה יותר מבני ציבור ושטחי ציבור בשכונה חרדית. מקוואות. כולל. בתי כנסת והמון... בתי ספר עם כיתות קטנות. אני לא בטוח, אבל לדעתי המדינה מתקצבת אותם כחלק מהסכמי הגג.

אגב, בזמנו במזרח אירופה, למדו בחייידר לפעמים 30 40 50 ילדים

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

וגם בארנונה.

5 נפשות שגרים בדירת 70 מ"ר צורכים יותר שירותים מהעיריה מ3 נפשות בדירת 90 מ"ר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 21.2.2025 בשעה 12:20, עדי-אל כתב:

אבא של מתן צנגאוקר 

חבל שלא מקשיבים לו

https://youtu.be/phCfpCk21Eo?si=cqJZfP-9QJWevpwd

מסתבר שהאבא הנחמד התאדה מהמשפחה ומחיי הילדים כבר מזמן. לא גידל אותם ולא התעניין בהם.

האינטרקציה האחרונה שלו עם מתן הייתה הוצאת צו הרחקה נגדו (נגד מתן).

לא מפתיע במיוחד.

https://mobile.mako.co.il/home-family-13910ebb6a078110/Article-eef01f740b43591026.htm

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 שעות, EliC25 כתב:

אתה לא באמת יכול לעשות את זה מבלי שיהיו לכך השלכות חמורות. 

אז, רגע, לא ממש הבנתי- 

לשיטתך, 7 באוקטובר זו לא השלכה חמורה? 

כי זו תוצאה ישירה של אי יציאה למלחמה יזומה נגד הטרור וחיסול ראשיו כמו שהוצע בעבר לממשלה אך "מישהו" בחר שלא ללכת על האפשרות הזו כי "חמאס זה נכס ולא ארגון טרור". אם תרצו, "ארגון טרור מחמד".

הפצצה של איצטדיון ממולא במחבלים ידועים ומוכרים תגרור קצת נו-נו-נו מהעולם וקצת טילים בליסטיים מאיראן, ובזה זה יגמר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

גם לי לא ברור למה לא הורידו שם כמה פצצות. המטוסים כבר היו שם.
מתי כבר יוציאו את נתניהו לנבצרות מתי? מההתנהלות והבקשות החוזרות ונשנות שלו ברור שהוא לא מצליח לעמוד במחויביות שלו וגם לנהל את המשפט. נבצרות עכשיו. למה מחכה בית המשפט העליון? יאללה, הביתה עד הקלבוש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

גם לי לא ברור למה לא הורידו שם כמה פצצות. המטוסים כבר היו שם.
מתי כבר יוציאו את נתניהו לנבצרות מתי? מההתנהלות והבקשות החוזרות ונשנות שלו ברור שהוא לא מצליח לעמוד במחויביות שלו וגם לנהל את המשפט. נבצרות עכשיו. למה מחכה בית המשפט העליון? יאללה, הביתה עד הקלבוש.

בית המשפט העליון יודע שאין לו מספיק כח כדי לעשות את זה. אם הוא יעשה את זה נתניהו לא יעזוב והדבר יוביל למשבר חוקתי ובסופו של דבר כל הנשק נמצא ברשות המבצעת.

פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

אם הוא יעשה את זה נתניהו לא יעזוב והדבר יוביל למשבר חוקתי ובסופו של דבר כל הנשק נמצא ברשות המבצעת.

פה אתה טועה.

אחד מתפקידי השבכ במקרה כזה זה להוריד אותו בכוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אחד מתפקידי השבכ במקרה כזה זה להוריד אותו בכוח.

.... נראה לך שזה יעבור?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

לא נכון?! מה???!!! 1.5 מיל' בשביל לממן בנאדם אחד

_1.5(23_02.202522_06).png.174a3aebd41cacc98aafbd2b53094f65.png

https://www.ynet.co.il/economy/article/hys2n6oqkg

ואם זה לא מספיק מרגיז - מתברר שהסוד הידוע על קומבינות במגזר האמור, התפוצץ להם בפנים אחרי שהתחילו (באיחור משמעותי) להשוות בין המידע של הביטוח הלאומי לתלושים (המזוייפים) שהגישו למשרד העבודה לטובת סבסוד המעונות - 

image.thumb.png.f629afd09e3a1f1ca052d50427b9adc0.png

• תוכן חדש...