Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, PinkDolphin כתב:

אני שמח לראות שיש דברים שלגביהם אנחנו מסכימים די לחלוטין.
אני לא שמח על האזרחים הלא-מעורבים שמתו וימותו בסוריה -- במיוחד ילדים -- אבל לנו אין שום אחריות לזה.

עם כל אחד פה יש דברים שאסכים איתו ויש דברים שלא. 

מבחינתי האינטרסים של אזרחי ישראל קודמים לכל.

כמו שלא חשבתי שצריך להתערב בצורה ישירה במלחמה באוקראינה, גם פה אנחנו לא צריכים לקפוץ ראשונים, במיוחד אחרי העבודה המטורפת שעשינו מול חיזבאללה.

אם מזהים איום על אזרחי ישראל - לפעול.

ילדים מתים במלחמות בכל העולם, כואב אבל זה המצב, אם זה מפריע להאג שיוציאו צווי מעצר לכל מיני war lords באפריקה.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

חשבת אולי שוחררו רפואי או נפשי?

יכול מאוד להיות שאתה צודק אבל בכל כלל יש יוצאחם מן הכלל.

מה זה משנה?

רלוונטי מתמיד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תגדיר מתקדמת.

אם היתה לפוליטיקאים שלנו יושרה בסיסית לא היינו מגיעים לשפל הזה מלכתחילה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נווה דרומי מתפנה ממלחמתה בגייז וסמולנים בצהל, כדי לספר שאם ביבי יגיע להעיד זה עלןל לפגוע בקידום עיסקת החטופים. זה כמובן גוקר אדיר ויעזור עןד קצת לשכתוב ההיסטוריה.

אמיר אוחנה מארגן ביקור של נשיא פרגוואי ומתבכיין שצריך את ביבי בכנסת.

יהיה מרתק ביום שני. במקרה הטוב כמה חטופים מסכנים יחזרו הביתה. בפחות טוב נגלה משהו על סוריה או לבנון וכמובן הדיפ סטייט יואשם בזה שהןא מעדיף לרדוף את ביבי מלדאוג לחטופים. במקרה העצוב נגלה שהאיש הבריא לגילו התייבש שוב.

הוא לא יעיד.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

העובדה שטראמפ זכה, ומהר מהר סגרו פינה בצפון, ומהר מהר מנסים לסגור פינה בדרום, למרות שחוץ מניצחון בבחירות מעבר לים (הוא אפילו לא הושבע עדיין) שום דבר לא השתנה - רק מוכיח לי שלא רצו פה עסקת חטופים עם חמאס.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

למה צה"ל לא מפיל מטוסים אירנים. הקברניט.

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkgi9mkvjx?utm_source=calcalist.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=Mail&utm_content=Article Main Image

למה צה"ל לא מפיל את מטוסי איראן שמעבירים נשק לחיזבאללה?

חיל האוויר מאתר ומגרש מטוסים אזרחיים של חברת מהאן האיראנית, שנמצאת בבעלות משמרות המהפכה ומובילה נוסעים - אבל גם רקטות וטילים. החוק הבינלאומי מתיר לנו להשמיד את המשלוחים, אך הסיפור מסובך יותר משנדמה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 28 דקות, yor2 כתב:

למה צה"ל לא מפיל מטוסים אירנים. הקברניט.

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkgi9mkvjx?utm_source=calcalist.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=Mail&utm_content=Article Main Image

למה צה"ל לא מפיל את מטוסי איראן שמעבירים נשק לחיזבאללה?

חיל האוויר מאתר ומגרש מטוסים אזרחיים של חברת מהאן האיראנית, שנמצאת בבעלות משמרות המהפכה ומובילה נוסעים - אבל גם רקטות וטילים. החוק הבינלאומי מתיר לנו להשמיד את המשלוחים, אך הסיפור מסובך יותר משנדמה.

אי אפשר לקרוא את הזבל הזה, הרים של מלל מיותר שאפשר לסכם בשני משפטים. 

לענייננו, מה שקורה בסוריה זה די מדהים. אם משטר אסד ייפול סופית זה יהיה הישג מדהים של סינוואר שהצליח ביום אחד לגרום להביא לקריסה של כל מה שאיראן בנתה במשך עשורים. צריך לתת לו פרס נובל לשלום. 

• אהבתי 2
פורסם

לא צריך לקרוא. יש סרטון. וללחוץ על הרמקול. בשביל לשמוע.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

העובדה שטראמפ זכה, ומהר מהר סגרו פינה בצפון, ומהר מהר מנסים לסגור פינה בדרום, למרות שחוץ מניצחון בבחירות מעבר לים (הוא אפילו לא הושבע עדיין) שום דבר לא השתנה - רק מוכיח לי שלא רצו פה עסקת חטופים עם חמאס.

האמת שלא הבנתי איך או למה.

נכון שלא רצו עסקה שקראו לה "מופקרת" אבל מי יודע מה העסקה הנוכחית או אם יש בכלל?

פורסם (נערך)

בתאריך 6.12.2024 בשעה 16:25, ליין מן כתב:

מה אנו יכולים ללמוד מההצלחה שלהם, ולהסיק מסקנות לעתיד. 

שצבא סורי הוא חרה של צבא.

נראה כי תם עידן המלחמות של הצבאות המשוריינים מכף-רגל ועד הראש,,

צה"ל משוריין מכף רגל ועד הראש הביס את החמאס בעזה עם מינימום נפגעים מצידו. אותו צה"ל פירק את החיזבאללה בצפון. היו אנשים גם כאן שאחרי 7/10 צעקו מי צריך את ח"א ושריון. אז זה נכון שחי"ר כובש את השטח ואחר כך מטהר  אותו, אבל מי שפורץ בשבילו את הדלת ומלווה אותו לעורך כל הדרך זה ח"א, שריון ותותחנים. אתו ח"א חיסל את נסראללה יחד עם חלק גדול מצמרת הארגון. גם את סינוואר חיסל פגז של טנק. בלי לדבר על איראן וכל מיני חות'ים. אני בטוח שאם וכאשר יהיה צורך בגבול הסורי מי שיכנס ראשון לפעולה זה השילוש הקדוש הזה.

הניידות היא העיקר.. לנוע מהר, להפתיע  לפגוע ולהעלם.. 

מתקופתו של ג'ינגיס חאן עד לבליצקריג של גרמנים לפני יותר מ-80 שנה אין שום דבר חדש בניידות. אבל אתה מדבר על ניידות של פרטיזנים, גרימת נזק ולא כיבוש ערים ושטח. הצלחתם של מורדים בסוריה מבוססת על דבר אחד ויחידי שכבר הזכרתי - צבא של אסד הוא חרה של צבא.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שמדווחים הצבא הסורי בכלל לא נלחם רק בורח או עורק.

פורסם

אני קראתי קצת תגובות ב-YNET על הסרטון של מתן צנגאוקר שפורסם עכשיו, על זה יש לי רק דבר אחד לומר, מדינה לביביסטים והחרדים ואחת לכל השאר, עם הציונות הדתית נסתדר, אבל עם חולי נפש ביביסטים והכת החרדית אין על מה לדבר בכלל. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, ch28566 כתב:

אני קראתי קצת תגובות ב-YNET על הסרטון של מתן צנגאוקר שפורסם עכשיו, על זה יש לי רק דבר אחד לומר, מדינה לביביסטים והחרדים ואחת לכל השאר, עם הציונות הדתית נסתדר, אבל עם חולי נפש ביביסטים והכת החרדית אין על מה לדבר בכלל. 

אפשר לסדר להם מקום על הגבולות של סוריה ולבנון.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...