Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ALÞћÃ כתב:

#דרדל'ה

אני מאלה שחושבים שזה הזמן הנכון לניצול הזדמנות שלא בטוח שתחזור, אבל לפני הכל צריך לזכור שאנחנו לא חשופים לכל המודיעין ואנחנו לא פועלים בחלל ריק, לאיראן יש חברים טובים בציר הרשע שבראשו רוסיה וסין - שהישראלים מאוד אוהבים לפרנס. את התוצאות בפועל נלמד בימים הקרובים כאשר יחלו להתפרסם צילומי לוויין מהאזור. לגבי הגרעין, אין ברירה אלא להמתין לכניסה של נשיא חדש לבית הלבן, אין לי מושג איזה נשיא יהיה טוב לנו יותר בתחום הטיפול בגרעין. 

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

היבוסים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מצחיק 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין לא יודעים בדיוק מה הותקף והאיראנים ממהרים להכחיש שמשהו הותקף. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, ALÞћÃ כתב:

#דרדל'ה

הוצאת לי את המילים מפה.

#לביביאיןביצים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בהמשך לכתבות לגבי התקיפה, ראו תגובות.

תגובית באתר ׳הארץ׳:

׳דובר צה"ל נא הצל את עם ישראל מכל הפרשנים שנופלים עלינו בכל הערוצים, מזבלים בשכל, מדבררים את עצמם, מפגינים יהירות ודברי רהב המזמינים תגובה גם אם האויב לא חפץ בכך. די לנו מחימוביץ, בן אליהו, רונית לוי, דנה וויס, עמוס ידלין, אביבי, דבורי בקול הבס שלו ושאר קשקשנים שמקשקשים עבור חופן דולרים ופרסומת.

תגובית בטמקא:

׳אז קראת כתבה באינטרנט, החלטת שכל מה שכתוב זאת אמת לאמיתה אפילו לפני שגורם ישראלי רישמי פרסם משהו בכלל. אתה כבר יודע מה הנזק שנגרם לאיראנים עוד לפני שהם בכלל יודעים מה קרה להם, אתה כבר יודע למה תקפו, את מי תקפו והכל מכתבה באתר אינטרנט עם שום עובדה מאומתת…׳

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

עדיין לא יודעים בדיוק מה הותקף והאיראנים ממהרים להכחיש שמשהו הותקף. 

למדו מהסורים: "יירטנו את כל הטילים הישראלים, 8 חיילים נהרגו".

• מצחיק 2
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה בלבלת את השכל על עמית סגל ואלמוג בוקר, אלה לא ערוץ 14.

אבל עמית סגל הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מתוחכם.

זה כמו בבית הספר שיש תלמידים טיפשים שמעתיקים עבודות מילה במילה כולל השם וטעויות כתיב והמתוחכמים שמשנים קצת מילים וסדר בשביל לטשטש את ההעתקה. ערוץ 14 הם הסוג הראשון וסגל הוא הסוג השני.

הנה הוא מדקלם בדיוק את אותו המסר בערוץ 12:

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איזה מנהיגים גרועים יש לנו.

מצד אחד ביבי, גלנט והרצי מתעסקים בתמונות מהבור בזמן שהטייסים באיראן, מצד שני יאיר לפיד יושב ראש האופוזיציה מוציא הודעה "מחזק את התקיפה אבל היינו צריכים יותר", כאילו זה לא ברור שתקיפה יותר משמעותית הייתה משחררת ממנו הצהרה של "ביבי רוצה רק מלחמה".

מנהיגים זבל.

לפני 34 דקות, פינדר כתב:

אבל עמית סגל הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מתוחכם.

זה כמו בבית הספר שיש תלמידים טיפשים שמעתיקים עבודות מילה במילה כולל השם וטעויות כתיב והמתוחכמים שמשנים קצת מילים וסדר בשביל לטשטש את ההעתקה. ערוץ 14 הם הסוג הראשון וסגל הוא הסוג השני.

הנה הוא מדקלם בדיוק את אותו המסר בערוץ 12:

אתה פשוט לא מסוגל לקבל את זה שאנשים חושבים אחרת ממך.

"אני ליברלי ופתוח כל עוד אתה חושב כמוני".

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

כאילו זה לא ברור שתקיפה יותר משמעותית הייתה משחררת ממנו הצהרה של "ביבי רוצה רק מלחמה".

לא, זה לא ברור.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

מנהיגים זבל.

כולם זבל. 

תחי הסימטריה.

פורסם

לא יודע עד כמה זה היה תלוי בביבי, אבל לפיד אמר מה שאני מניח חושבים רוב האנשים. כן, הינו רוצים לראות יותר.

פורסם

מה זה קשור?

אתה משווה בין ערוץ 14 ל12. באחד יש רק עבדים של ביבי. בשני יש מגוון. שחלקו מעצבן אותך וחלקו מעצבן אותי. אבל עדיין.

גם מה הצורך לדחוף "ליברל" בכל מקום? זה כבר הוסבר מאה פעם. עמית סגל הוא ילד כאפות מעצבן עם אובססיה לא בריאה למאחזים, כמו רוב המחנה שלו. הוא כמעט בוכה בכל פעם כשמגיעים מרואינים טיפה יןתר כריזמטים מהסוג של אולמרט או ברק, ומנגבים איתו את הרצפה. ומבחינת מכלול הדעות והמסרים הוא טיפה פחות גס ממגל, אבל היה יכול להשתלב יופי בערוץ 14.

...

איזו הגדרה מדומינת של ליברליזם אמורב למנוע ממני להגיד אצ זה?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

שחלקו מעצבן אותך וחלקו מעצבן אותי. אבל עדיין.

תעביר ערוץ.

לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

לא, זה לא ברור.

זה ברור אחוש*מוטה

לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

כולם זבל. 

תחי הסימטריה.

לא קשור לסימטריה, קשור לזה שכולנו אבודים עם המנהיגים האלה.

חייבים דור חדש.

לפני 11 דקות, mikyl כתב:

לא יודע עד כמה זה היה תלוי בביבי, אבל לפיד אמר מה שאני מניח חושבים רוב האנשים. כן, הינו רוצים לראות יותר.

אני הראשון שיתמוך בזה. מבחינתי ברגע ששוגר טיל אחד לכיוון ישראל היינו צריכים לתקוף ישר, בלי לחכות להבין מה הנזק.

אבל אי אפשר להגיד שאנחנו תלויים באמריקאים, להביא פה כתבות כמו שאור מביא על כמה כסף הם מביאים לנו, ואז לבכות כשמקשיבים להם.

תבחרו כיוון אחד ורוצו איתו, זיגזג אף פעם לא טוב.

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

תעביר ערוץ.

תלוי במרואיין. כאמור, כשאולמרט ניגב איתו את הרצפה, נהנתי מכל רגע. מברק, לדעתי, יש לסגל איזה פחד מיסטי כמו לביבי. נראה לי שגם דן חלוץ נתן לו בראש לאחרונה אבל אני כבר לא בטוח. אבל כשהוא סתם מפרשן את המציאות, עם אותן התובנות שיש לכל דתי ימני גנרי - אז כן, אני מכבה או מעביר.

אבל מה זה קשור לליברליזם או לטענה שלך לסימטריה? בערוץ 12 יש אותו. ויש את ניר דבורי, שאולי הוא לא מהימין על מלא מלא, אבל משמש כדובר צהל לכל דבר ועניין. ויש פרשנים שמאלנים כמו אברמוביץ'. ויש כאלו שאתה לא יודע מה הם, כמו דפנה ליאל. בערוץ 14 יש את פתחי וינון מגל וברדוגו. כמו שלפני כמה שנים היה לביבי את ישראל היום. אתה מבין שזה לא אותו דבר נכון? וזה לא קשור לזה שאני לא חייב לראות את זה, רק לחדד, אם לא מסתדר לך. הדיון הוא לא מה חייבים לראות. מניח שיכריחו אותנו לשמוע את מגל מעריץ את ביבי בלייב עוד 3-4 שנים ככה. כרגע זה רשות. בסדר. הדיון הוא על סימטריה. זו, כרגיל, לא קיימת.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...