Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

בכלל עשו שם הכל כדי למרוח ולמסמס את החקירה. היו תחקירים על זה בטלויזיה.

לפי ויקיפדיה השוטרים אף הועמדו לדין והורשעו, גם הם במסגרת הסדר טיעון.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

רק שבמקרה הזה הוא לא נאשם כי המשטרה לא עשתה את עבודת החקירה כמו שצריך, ואם מעניין אותך למה - המידע די זמין ברשת.

לרפורמה כפי שהוצעה אין שום קשר למקרה הזה.

אם לא הבנת אני לא בעד הרפורמה.

הוא הואשם בחבלה בכוונה מחמירה, לפי גוגל זה עד 20 שנה.

תן לו 19.

פורסם

לא הבנתי. לא נשאר אף ניצב וכל המפכ״ליה תהיה צעירים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 3.9.2024 בשעה 12:56, SlowRide כתב:

לאמריקאים יש אינטרס חזק שישראל תתקיים במזה"ת. תפריד את האמוציות של סטודנטים בהפגנות לבין אינטרסים לאומיים. אמריקה לא תפסיק להעביר לנו נשק בגלל שיש הפגנות פרו פלסטיניות והפלסטינים שנהרגים מעניינים להם את התחת למרות שזה לא נראה ככה.

גם ההרוגים הישראלים לא כזה מעניינים אותם יש לציין. מבחינתם צריכה להיות פה מדינה דמוקרטית סוג של מערבית. ה"פלסטין" זה נסיון של רוסיה וסין לערער את האחיזה האמריקאית במזה"ת, לא מעבר.

נזכרתי בהודעה הזאת שלך אחרי העימות והרגשתי צורך להגיב.

לאמריקאים אולי יש אינטרס שישראל תתקיים במזרח התיכון, אבל זה לא מצב סימטרי בכלל, הם יכולים להסתדר גם בלעדינו בעוד שאנחנו תלויים בהם לחלוטין בשביל להתקיים(אספקת כמויות עצומות של נשק ותחמושת, לגיטימציה בינלאומית, הגנה מתביעות בינלאומיות בהאג וכיו"ב), האמריקאים יכולים להסתדר בלעדינו אבל אנחנו בלעדיהם פשוט נקרוס. לדעתי כל דבר שקורה שם יש לו השפעה עלינו בסופו של דבר, גם ההפגנות משפיעות ומגיעות למקבלי ההחלטות בממשל, וזה לא שאני חושב שישראל היא תמיד כזאת מלאכית תמימה וטובה, ללא ספק אנחנו עשינו ועושים המון דברים לא נכונים, אבל עדיין זה נורא מתסכל להיות כל הזמן שנוא ולא אהוב על העולם.

פורסם (נערך)

מפקד 8200 הודיע לרמטכ"ל על פרישה מצה"ל | פרסום ראשון.

על הכישלון שלו וכול חבורת האפסים שנקראים יחידה 0000 צריך לשלוח אותם הביתה עם הורדה לדרגת טוראי וגם העמדה לדין את האחראים לכשלון שנקרא 7/10.

איך איך חבורת אפסים שמקבלים משכורת של 50K לחודש ++ לא הצליחו להביא את ידיעת הזהב אלא לא ידעו על עיר תחתית שנבנתה במשך שנים רבות מתחת לאפם.

אני לא מסוגל להבין כיצד כשלו חברות חיילים שהיו צריכים להיות הטופ של הטופ ביחידות צה"ל !!!

לכן אני כותב שזו חבורת אפסים שיש להחליף את כולם !!!

בבקשה לא להעלב אבל אותי זה מרתיח שמישהו מחליט לצאת לפנסיה בגלל כישלון מחריד עם משכורת של 50-60K ולהמשיך לחיות כאילו כלום לא קרה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ומאין תביא להם מחליפים? מהודו?

כל מי שיופקד על התפקיד הזה חייב לצמוח במערכת.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, מרק10 כתב:

מפקד 8200 הודיע לרמטכ"ל על פרישה מצה"ל | פרסום ראשון.

על הכישלון שלו וכול חבורת האפסים שנקראים יחידה 0000 צריך לשלוח אותם הביתה עם הורדה לדרגת טוראי וגם העמדה לדין את האחראים לכשלון שנקרא 7/10.

איך איך חבורת אפסים שמקבלים משכורת של 50K לחודש ++ לא הצליחו להביא את ידיעת הזהב אלא לא ידעו על עיר תחתית שנבנתה במשך שנים רבות מתחת לאפם.

אני לא מסוגל להבין כיצד כשלו חברות חיילים שהיו צריכים להיות הטופ של הטופ ביחידות צה"ל !!!

לכן אני כותב שזו חבורת אפסים שיש להחליף את כולם !!!

בבקשה לא להעלב אבל אותי זה מרתיח שמישהו מחליט לצאת לפנסיה בגלל כישלון מחריד עם משכורת של 50-60K ולהמשיך לחיות כאילו כלום לא קרה.

https://mida.org.il/2024/09/10/חשיפה-כך-הקריב-הרצי-הלוי-קצינים-מצטיינ/

אומנם זה מאתר מידה, ושותף על ידי עמית סגל מה שכנראה יקפיץ פה את פינדר עם קריאות "שופרר!!!" או משהו כזה, אבל כמו בלינק שצירפתי על הרוצח שקיבל רק 5 שנים:

המקומבנים ימשיכו לקמבן את עצמם, אף אחד לא הודח וכל אחד פורש בזמן שמתאים לו, ורק לוחמים וקצינים שחיים בשטח ישלמו את המחיר.

רק העובדה שהתיק עדיין פתוח כי יש איזה פרקליטה שלא בא לה לסגור אותו והורסת לשני קצינים את החיים צריכה להרעיד פה את המדינה, אבל אם זה של איזה מקורב שלה הוא היה נעלם תיק תק.

"שומרי הסף", ברור. איפה מנדלבליט שיעצור מישהו שקוראת לו בושה. חבורת הזבל.

כל שומרי הסף, הקצונה הבכירה וחברי הכנסת צריכים לעוף הביתה ולתת לנו לתקן את המדינה שהם הרסו.

לפני 3 דקות, sperial כתב:

המפקד צריך להיות מודח.

מ-ו-ד-ח. לא פורש בכבוד, לא טקס עם 1500 מוזמנים כמו שחליווה ארגן לעצמו.

הדחה עם אות קלון מול בן אדם אחד שגוזר לו את החוגר. זהו.

בעוד 5-7 שנים תתחיל לראות אותם מדברים על כניסה לפוליטיקה ואיך הם "באים להציל את המדינה", אבל עשרות טנדרים שמתרגלים יום יום על הגדר לא יכלו לראות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 2
פורסם

כדי שיודח צריכה לקום ועדת חקירה ולפרסם את מסקנותיה.

בקצב הזה הרב סרן הזוטר יהיה תת אלוף במיל. לפני שזה יקרה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא תהיה כזו כי ברור מי יהיה המודח הראשון בקלון. זה שמפחד מהוועדה יותר מאשר מהנזקים למדינה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

נראה לך שבאמת ביחידה 0000 כולם מוכשרים ובעלי IQ של גאון שאין להם תחליף ?
כמו בכול ארגון גדול קיימים כמה אנשים שהם המובילים והשאר מבצעים את העבודה השחורה.

אתה מסכים איתי שהיחידה הזו כשלון מצמרר ?

צריך לחקור את כול שרשרת האנשים בעבר ובהווה ולהחליט מיידית מי נשאר ומי בחוץ עם דרגת טוראי ולא עם פנסיה של 50-60 שקלים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בניגוד לממשלה, הצבא עושה את זה. אבל בגלל התנהלות הממשלה הוא נאלץ לבצע את החקירות כחקירות פנים, שהן פחות מועילות.

מעבר לכך, אתה הגעת למסקנות לפני שבוצעה חקירה. מתאים לטיהורים של סטאלין,

לא לארגון שרוצה להשתפר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

פינדר

שופר!!!

ברצינות, מדובר בתחקירן שנסיון העבר לא מלמד עליו טובות.

התחלתי לקרוא ופרשתי פה:

(אולי מחר אהיה פחות עייף ותהיה יותר סבלנות)

IMG_9427.jpeg

אגב, אני כבר כתבתי השבוע שלדעתי יש להחליף את הלוי, כי הוא איבד שליטה על המשמעת של החיילים והקצינים.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...