Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא. אולי במצב קבלת טופסי 55 ו-103. לא באימוני היחידות ולא במוטיבציה בפלוגות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

ההתנהלות של מזכ"ל האו"ם שמסכנת אותנו. אחרי שהוא ביטל במחי יד את גו"ח התקיפות המיניות אבל מקבל את המספרים הלא בדוקים של נפגעים בעזה נראה שכאן אכן מדובר באנטישמיות טהורה

צריך לפרק את הארגון הרקוב הזה ולחשוף את הקשרים שלו עם האחים המוסלמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום עד עכשיו לא התערבתי אבל חייב לרשום : אם תהיה מלחמה בצפון עם המטכ"ל הנוכחי אז "הלך עלינו" כולם כולל הרמטכ"ל צריך לעוף -איתם ההפסד בצפון יהיה חמור ביותר ( גם עם מטכ"ל אחר זה לא יהיה ליקוק דבש..)

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

ממש לא. אולי במצב קבלת טופסי 55 ו-103. לא באימוני היחידות ולא במוטיבציה בפלוגות.

אז מי כן יכול להעביר ביקורות על צה"ל?? כי לפי ההגיון גם מבקר מערכת הביטחון לא יכול להעביר ביקורת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 41 דקות, DareDevil כתב:

נציב תלונות חיילים זה לא מספיק בשביל להיות מעודכן במצב הצבא?

ברור שכן. 

זה אחד התפקידים מהם אפשר להתקדם להיות רמטכ"ל... 🙄

בו, יש שאלות שאפשר פשוט להשקיע חמש דקות מחשבה וחיפוש ולענות עליהן בעצמך במקום להגחיך את הדיון. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 6 שעות, yohai71 כתב:

בקצרה- יש תפיסה הולכת ורווחת שביבי הוא ראש הממשלה האחרון לפני בואו של המשיח, וכל הצרות המתרגשות עלינו מגיעות לפי הספר. ולכן הוא שליח האל, לא פחות. במאמר גם דיוק של האגדה על הרמטכ"ל שעצר פעולות חילוץ שיפא ועוד מטעמים. 

מעניין להשוות לתנועת השבתאות, אני מהמר שהסוף יהיה דומה

• מצחיק 1
  • מבאס 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני כשעה, Renaultrap כתב:

אתמול מלאו 80 שנה ל-D-day.

FDR נשא באותו יום נאום שלא נושאים יותר, נשא תפילה והזכיר את שם אלוהים יותר מפעם אחת כששלח אלפי צעירים אמריקנים אל מותם כדי להגן על החופש ועל ערכים מערביים. 

אני בטוח שב-1914 עוד יותר מנהיגים משני הצדדים נשאו תפילות והזכירו את שם אלוהים הרבה יותר פעמים כששלח אלפי צעירים  אל מותם כדי להגן על אינטרסים שלהם. ואם נלך עוד יותר אחורה ... אז התבלבלת, אנחנו במאה 21. דרך אגב גם על אבזמי חגורה של חיילי הצבא הגרמני היה כתוב "אלוהים עמנו".

לפני כשעה, Renaultrap כתב:

היום, כשאסור להזכיר את אלוהים בפקודות קרב, שלא במקרה המערב כבר לא מנסה לנצח עימותים עם מי שקם עליו. 

https://youtu.be/a2IRcc-5RgA

בא נדייק. גם אז המערב לא כל כך מיהר. רוסים התחננו 3 שנים לפתיחת חזית שניה. ורק כאשר נהיה ברור שהם הולכים לשחרר/לכבוש את כל היבשת הישנה הצטרף מערב בצורה אקטיבית למלחמה באירופה. עדיין 70% מהגרמנים הושמדו על ידי חיילים סובייטים שהלכו לקרב תחת סיסמה "למען המולדת וסטלין". אז אני מניח שאתה מציע לשלוח חיילי צה"ל לקרב עם מילים "למען מולדת וביבי"?

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

זה ממש לא אותו הדבר. 

יש הבדל בין שימוש בדת כבסיס רוחני לבין שימוש בדת כמדריך מעשי. 

זה בדיוק מה שאמרתי.

יש הבדל בין fdr שראה בדת בסיס רוחני לבין עופר וינטר שרואה בדת מדריך מעשי (צבא ה').

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, falou כתב:

ברור שכן. 

זה אחד התפקידים מהם אפשר להתקדם להיות רמטכ"ל... 🙄

בו, יש שאלות שאפשר פשוט להשקיע חמש דקות מחשבה וחיפוש ולענות עליהן בעצמך במקום להגחיך את הדיון. 

נציב קבילות החיילים הוא אזרח (בד"כ קצין בכיר במילואים או בדימוס), ועוסק בנושאי פרט.

יש מערכת ביקורות פנימית בצבא, אני לא מכיר את התרבות שלה בעשורים האחרונים.

יש מבקר מערכת הביטחון שעורך ביקורות בכל מערכת הביטחון, לא רק בצה"ל.

ויש מבקר המדינה - שמפרסם דוח"ות נשכניים, אבל אין לו סמכויות ביצוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, mikyl כתב:

אני בטוח שב-1914 עוד יותר מנהיגים משני הצדדים נשאו תפילות והזכירו את שם אלוהים הרבה יותר פעמים כששלח אלפי צעירים  אל מותם כדי להגן על אינטרסים שלהם. ואם נלך עוד יותר אחורה ... אז התבלבלת, אנחנו במאה 21. דרך אגב גם על אבזמי חגורה של חיילי הצבא הגרמני היה כתוב "אלוהים עמנו".

בא נדייק. גם אז המערב לא כל כך מיהר. רוסים התחננו 3 שנים לפתיחת חזית שניה. ורק כאשר נהיה ברור שהם הולכים לשחרר/לכבוש את כל היבשת הישנה הצטרף מערב בצורה אקטיבית למלחמה באירופה. עדיין 70% מהגרמנים הושמדו על ידי חיילים סובייטים שהלכו לקרב תחת סיסמה "למען המולדת וסטלין". אז אני מניח שאתה מציע לשלוח חיילי צה"ל לקרב עם מילים "למען מולדת וביבי"?

אין צורך בשיעור הסטוריה. בהמשך ל”דיון” שהיה פה אתמול הבאתי דוגמה לנאום יציאה לקרב שבו נישאת תפילה ואיזכור שם אלוהים. לא היה מדובר במלחמת דת, ובכל זאת הנאום יפהפה, מרגש, מעניק אמונה בצדקת הדרך גם אם המחיר יהיה כבד. בדיוק מה שנדרש ממנהיג, שהיום היו שוחטים אותו מכל עבר.

הרוסים התחננו? אולי למישהו היה אכפת אם סטאלין לא היה רוצח יותר גדול מהיטלר ולא היה הולך איתו למיטה בתחילת המלחמה.

למזלי, אני לא צריך לשלוח חיילים לקרב על המולדת שלי אבל כשהוא מתחיל חיילים עולים על טיסות מכל העולם ומתייצבים. ברוסיה כשיש גיוס כל הגברים תופסים תיק ובורחים לארץ אחרת.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

אז מי כן יכול להעביר ביקורות על צה"ל?? כי לפי ההגיון גם מבקר מערכת הביטחון לא יכול להעביר ביקורת..

אני יודע מי כן - מישהו שאין לו כישלונות ורק הצלחות. מישהו שבחוברת הפעלה שלו אין את הפרק - אחריות.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 5.6.2024 בשעה 06:31, Shmulik_Miata כתב:

ביידן, בוא נעשה עסקה.

תן לנו שטח באחת ממדינות ארה"ב ונקים את The New Israel. מי שירצה בכל זאת להישאר כאן, מוזמן להישאר בכיף.

אני מאוד מסכים איתך, רק שאני מאוד מעדיף את אירופה, אבל כשאני כתבתי כאן דברים דומים רק בסגנון אחר, אז הרבה כאן כעסו עליי.

כאן בארץ נראה שהמדינה מאבדת את הצפון ואת הדרום וולממשלה אין שום תוכנית עבודה.

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

אני חרדי ורוב בני המשפחה שלי דתיים על כל הספקטרום הקיים בערך. ומעולם לא שמעתי אפילו בצחוק את תיאוריית ביבי ואז המשיח ....

לא כל מה שעיתונאי כותב צריך  לקבל כתורה מיסני.

קראת את הטור? כאילו, מההתחלה עד הסוף.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

רפרפתי בטור. אני מניח שהמאמינים בתיאוריה הזו, זה דתיים בכאילו מהסוג של ינון מגל.

זהו, שזה הולך ומתרחב. אגב, זה לא חדש במיוחד - זה תמיד מתחיל בקטן, אפילו בלי קשר למשיח. הנה מאמר מלפני ארבע שנים.

פורסם
לפני 56 דקות, Renaultrap כתב:

ברוסיה כשיש גיוס כל הגברים תופסים תיק ובורחים לארץ אחרת.

כן כן, בגלל זה המחסור בכוח האדם כול כך חמור בצבא רוסיה שהם חוטפים אנשים ברחוב לתוך וואנים שחורים. אה רגע. 

כן, ברחו אנשים שלא רוצים, ואנשים אחרים שכן רוצים התגייסו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 43 דקות, asix כתב:

אני יודע מי כן - מישהו שאין לו כישלונות ורק הצלחות. מישהו שבחוברת הפעלה שלו אין את הפרק - אחריות.

זה אותו אחד שלא דואג לחזק גבולות נוספים ומשאיר אותם ככה פתוחים, לדוג' אחד שקרוב לרובם של המשתמשים פה בפורום?

גבול שהוא פרוץ? גבול בלי אבטחה? בלי טנקים? בלי תצפיתניות? גבול באורך 708 ק"מ?

שיהיה בהצלחה. איך אמר לי אחד מהכיתת כוננות בשביעי, "אני לא מאמין איך נפלנו לפח הזה".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...