Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

הם רגילים לבלבל את השכל 6 בבוקר עד 11 בלילה, עכשיו צריכים לבלבל את השכל גם בין 11 ל6.

קשה להם.

שאלות לדובר צה"ל:

מתי תוקפים את איראן ומתי תוקפים את הכור?

אין להם שכל

לפני 12 דקות, oryo כתב:

למה לעצור שם? הכל התחיל כשהאפסים האלו ביוון לא גיבו את הספרטנים וליאונדיס היה צריך להלחם בפרסים עם עוד 299 גיבורים בלבד, כולנו ראינו את הסרט התיעודי. מהנק' הזו הכל התחיל ואין שום סיבה לדבר על מה שקורה כעת, זה לא רלוונטי, סתם מאשימים את ביבי מה לו ולספרטה?! 

כמה נפלא שתמיד אפשר לבחור נקודה שרירותית בעבר ולהימנע מלהתעסק בהווה ובעתיד. זה כמעט כמו לבחור אויב משותף ולהתעסק בו במקום בvalue proposition שלך!

מקווה שאף מדינאי עם כישורי תקשורת ומרקטינג לא ישים לזה לב, זה עלול להיות הרסני 😔

אל תקבור את הראש בחול. זאת המטרה שלהם מההתחלה.

זה לא מוריד אחריות מביבי, אבל בוא, התוכנית שלהם הייתה מתרחשת בין אם ראש הממשלה היה ביבי, בן גביר או יאיר גולן.

• אהבתי 7
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 דקות, Supertigre כתב:

בתכלס, את התוצאות של הצעד הזה פגשנו היום בלילה, מערכת החץ. 

תגובה מרשימה של המערכת מול כמות שיגורים שכזו.

גם ירדן עזרה ביירוט.

• אהבתי 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 56 דקות, oryo כתב:

ביבי אשם? מה פתאום, לא אשם בכלום. המנהיג החכם והמוכשר בתבל מחד, שלא אשם או שולט בשום דבר שמתבצע תחת שלטונו מאידך, קטע מוזר שכזה!

הוא אשם בלא מעט דברים, פשוט אתה ואחרים דוחפים אותו לכל נושא כאילו יש לו שליטה כלשהי על השאיפות של מנהיגי איראן. האובססיה שלכם מגוחכת, ביבי הוא פוליטיקאי עסקן ודי כושל, לא האנטיקרייסט.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

אל תקבור את הראש בחול. זאת המטרה שלהם מההתחלה.

זה לא מוריד אחריות מביבי, אבל בוא, התוכנית שלהם הייתה מתרחשת בין אם ראש הממשלה היה ביבי, בן גביר או יאיר גולן.

איראן מנסה להפוך למעצמה המוסלמית, היא עושה זאת ע"י מציאת אויב משותף והצגת שרירים, וע"י סנדול התחרות שלה - סעודיה. 

עצם זה שאתה יושב כאן וכותב לי על זה שהיתה הפיכה ב79 ולכן מה אני בא בטענות לביבי רק מבהירה כמה האסטרטגיה שלו(שלהם) עובדת, במקום שתתעסק במה המנהיגים שלך עושים ואיך הם דואגים לך ולמשפחה שלך, אתה מאשים את האויב המשותף - איראן. תשמע קטע, זה ליטרלי מה שהם עושים שם באיראן לתושבים שלהם, בזמן שהממשלה העלובה שלהם ריסקה את המדינה ואת חיי התושבים והפכה את המדינה המשגשגת לחור תחת שכל המשכילים בורחים ממנו, שכל מה שיש לו להציע לתושבים זה אויב משותף - ישראל, שאשמה במצב שלהם. לא הם, מה פתאום הם, ב48 היה אירוע שם ב"פלסטין" הרחוקה ולכן אין לבוא למנהיגים הנוכחיים בטענות.

הטענה שלי לביבי היא לא שאיראן היא איראן, אלא לכל ההתנהלות השערורייתית שלו בכל זירה אפשרית והתוצאות שכולנו רואים. העולם לא אנטישמי, ישראל באמת מתנהלת בצורה דפוקה ומשוללת הגיון. אבל הוא לא צריך לדאוג, יש אויב משותף, ההמון מוסח, והנה גם אתה בתור לא אחד ממעריציו יוצא להגנתו עם רעל בעיניים, בנוהל. 

הבנאדם משמיד לך את המדינה אבל אתה כ"כ עסוק בלשנוא אחרים שאתה לא קולט את זה, כתבתי כאן על ownership, אולי יום אחד תקרא ותפנים. אולי לא. 

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 29 דקות, MostlyWicked כתב:

הוא אשם בלא מעט דברים, פשוט אתה ואחרים דוחפים אותו לכל נושא כאילו יש לו שליטה כלשהי על השאיפות של מנהיגי איראן. האובססיה שלכם מגוחכת, ביבי הוא פוליטיקאי עסקן ודי כושל, לא האנטיקרייסט.

ביבי במשך עשור שלם דיבר על איראן והפצצה הגרעינית וכמה צריך למגר את איראן.

עד עכשיו זה לא נראה לי שהוא הצליח..

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 23 דקות, oryo כתב:

איראן מנסה להפוך למעצמה המוסלמית, היא עושה זאת ע"י מציאת אויב משותף והצגת שרירים, וע"י סנדול התחרות שלה - סעודיה. 

עצם זה שאתה יושב כאן וכותב לי על זה שהיתה הפיכה ב79 ולכן מה אני בא בטענות לביבי רק מבהירה כמה האסטרטגיה שלו(שלהם) עובדת, במקום שתתעסק במה המנהיגים שלך עושים ואיך הם דואגים לך ולמשפחה שלך, אתה מאשים את האויב המשותף - איראן. תשמע קטע, זה ליטרלי מה שהם עושים שם באיראן לתושבים שלהם, בזמן שהממשלה העלובה שלהם ריסקה את המדינה ואת חיי התושבים והפכה את המדינה המשגשגת לחור תחת שכל המשכילים בורחים ממנו, שכל מה שיש לו להציע לתושבים זה אויב משותף - ישראל, שאשמה במצב שלהם. לא הם, מה פתאום הם, ב48 היה אירוע שם ב"פלסטין" הרחוקה ולכן אין לבוא למנהיגים הנוכחיים בטענות.

הטענה שלי לביבי היא לא שאיראן היא איראן, אלא לכל ההתנהלות השערורייתית שלו בכל זירה אפשרית והתוצאות שכולנו רואים. העולם לא אנטישמי, ישראל באמת מתנהלת בצורה דפוקה ומשוללת הגיון. אבל הוא לא צריך לדאוג, יש אויב משותף, ההמון מוסח, והנה גם אתה בתור לא אחד ממעריציו יוצא להגנתו עם רעל בעיניים, בנוהל. 

הבנאדם משמיד לך את המדינה אבל אתה כ"כ עסוק בלשנוא אחרים שאתה לא קולט את זה, כתבתי כאן על ownership, אולי יום אחד תקרא ותפנים. אולי לא. 

אתה שוב מדבר על דברים לא קשורים כדי להוכיח טענה.

ביבי אפס, ביבי אשם, ביבי (אולי) מושחת. סבבה.

טרור היה לפניו ויהיה אחריו, כל אירוע שקורה ואחריו יש התפרצות טרור זאת עילה ולא סיבה אמיתית, והמניע הוא שנאת יהודים טהורה.

אפשר להאשים אותו שהוא לא היה יותר לוחמני בעבר מול הטרור, אבל בחייאת, לא הכל זה הוא.

כשיהיו בחירות הוא יילך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 55 דקות, MostlyWicked כתב:

כדי להקל על כולם אולי אפשר להזכיר את הדברים שבהם אינו אשם.

רשימה קצרה וקלילה, נח לכולם, לא ?

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

ביבי הוא חדל אישים, הוא תמיד מחליט לא להחליט.

וכן, בצורה עקיפה הוא אשם, בגללו יש ממשלה קיצונית, בגללו התחילה המהפכה המשטרית ובגללו חמאס ניצלו את המצב עם אירועי ה 7 באוקטובר, וזה עכשיו המשיך להתדרדר עם תקיפה איראנית - אז כן, הוא אשם בזה.

ברור שיהיה טרור גם אחריו, השאלה אילו פעולות עושים למגר ולמזער ולמנוע ופה הוא לא עשה כלום אלא להיפך, רק התניע והדליק.

איך אפשר לפספס את זה? 🤔

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, roiei כתב:

ביבי הוא חדל אישים, הוא תמיד מחליט לא להחליט.

וכן, בצורה עקיפה הוא אשם, בגללו יש ממשלה קיצונית, בגללו התחילה המהפכה המשטרית ובגללו חמאס ניצלו את המצב עם אירועי ה 7 באוקטובר, וזה עכשיו המשיך להתדרדר עם תקיפה איראנית - אז כן, הוא אשם בזה.

ברור שיהיה טרור גם אחריו, השאלה אילו פעולות עושים למגר ולמזער ולמנוע ופה הוא לא עשה כלום אלא להיפך, רק התניע והדליק.

איך אפשר לפספס את זה? 🤔

בצורה עקיפה - כן.

בצורה ישירה - לא.

הוא לא זה שהחליט להתחיל את התוכנית האיראנית (אבל כן החליט לא לתקוף אותה בזמן), הוא לא זה שהחליט לייצר צבאות טרור בלבנון ועזה (אבל כן החליט להבליג על השיגורים הקטנים), הוא לא זה שהחליט לפתוח במתקפת ה7.10 (למרות שהוא כן נתן למצב להדרדר). וזה בדיוק הקטע - המתקפה של חמאס הייתה מתרחשת בכל מצב. אם לא ב7.10 אז ב7.11, אם לא ב2023 אז 2025.

הבעיה שלי זה שמנסים להציג כאילו זה היה אינטרס שלו שיתקפו אותנו.. הוא זבל של ראש ממשלה, כנראה גם זבל של בן אדם, אבל ברגע שמדברים בקיצוניות כמו איזה עופר כסיף קצת קשה לגרום לאנשים להסכים איתך.

זה כמו שתאשים נאנסת שהיא הייתה במועדון והשתכרה. האשם זה האנס, לא היא. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 4
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

,הוא לא זה שהחליט לייצר צבאות טרור בלבנון ועזה (אבל כן החליט להבליג על השיגורים הקטנים)

המתקפה של חמאס הייתה מתרחשת בכל מצב. אם לא ב7.10 אז ב7.11, אם לא ב2023 אז 2025.

טעות מס' 1 וטעות מס' 2.

למעשה גם 2 קצת נגררת אחרי 1. חמאס קם כצבא טרור די חזק עקב אינטרס של ביבי. כן, חמאס היה קיים גם לפני זה, אבל הבנאדם ממש טיפח את הגוף הזה, האינטרס הפוליטי של ביבי הוא לשמור קונפליקט כלשהו על אש קטנה כדי שיוכל להפחיד לנצח את עם ישראל ולבוא בטענות "רק אני יכול"

וזה פעל 15 שנה. 

רק שהזבל חישב לא נכון, זרק הכל לעזאזל בשביל הישרדות פוליטית, והכל התפוצץ לנו בפרצוף.

אדם אחר כנראה שלא היה מטפח את חמאס (כנראה!) והקונפליקט היה תופס צורה אחרת.

יותר טובה? פחות? לא יודע. אבל אי אפשר לקבוע חד משמעית שה 7 לאוקטובר היה קורה ככה או ככה, זה ממש לא מכורח המציאות.

זה כי מישהו יצר לאורך זמן את המצב, וגם נתן הזדמנות.

חיזבאללה פחות קשור אליו. בעקיפין כן, במישרין לא.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

טעות מס' 1 וטעות מס' 2.

למעשה גם 2 קצת נגררת אחרי 1. חמאס קם כצבא טרור די חזק עקב אינטרס של ביבי. כן, חמאס היה קיים גם לפני זה, אבל הבנאדם ממש טיפח את הגוף הזה, האינטרס הפוליטי של ביבי הוא לשמור קונפליקט כלשהו על אש קטנה כדי שיוכל להפחיד לנצח את עם ישראל ולבוא בטענות "רק אני יכול"

וזה פעל 15 שנה. 

רק שהזבל חישב לא נכון, זרק הכל לעזאזל בשביל הישרדות פוליטית, והכל התפוצץ לנו בפרצוף.

אדם אחר כנראה שלא היה מטפח את חמאס (כנראה!) והקונפליקט היה תופס צורה אחרת.

יותר טובה? פחות? לא יודע. אבל אי אפשר לקבוע חד משמעית שה 7 לאוקטובר היה קורה ככה או ככה, זה ממש לא מכורח המציאות.

זה כי מישהו יצר לאורך זמן את המצב, וגם נתן הזדמנות.

חיזבאללה פחות קשור אליו. בעקיפין כן, במישרין לא.

חמאס הוקם ב1987 על ידי מחבלים כמו יאסין שעסקו בפעילות עוד לפני ההקמה. ביבי לא היה בשלטון באותו זמן.

פעולות הפדיון היו בשנות ה50, ביבי לא היה בשלטון.

הים הוא אותו ים, הערבים הם אותם ערבים, הטרור הוא אותו טרור גם אם נראה שונה.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שלי זה שמנסים להציג כאילו זה היה אינטרס שלו שיתקפו אותנו.

לא חושב שזו הטענה, למרות שלא קראתי את כל ה-20 העמודים האחרונים.

הטענה היא שהוא הוביל אותנו למצב שאנחנו נמצאים בו - 7.10, מפונים בצפון, ירי מאיראן. והוא איכשהו לא אחראי על שום דבר, או אחראי אבל ברמה מוגבלת כי "מימלא היו תוקפים". אז רק, למשל לגבי זה:

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

וזה בדיוק הקטע - המתקפה של חמאס הייתה מתרחשת בכל מצב. אם לא ב7.10 אז ב7.11, אם לא ב2023 אז 2025.

אם לא היו מעבירים להם שנים מעטפות של כסף \ כן פועלים לחסל אותם כשהתחילו לעשות את זה לפני 12 שנה \ מנסים להניע תהליך מדיני לא עוקף פלסטינאים אלא כזה שכולל אותם \ אפשרויות אחרות שאני לא חושב עליהן - אתה לא יודע מה היה קורה. אפשר לנחש.  

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אני יודע שאנשים בחו"ל רק מחפשים להגיד עלינו שאנחנו כפויי טובה, אבל עדיין:

הביקורת היא לא על זה שביידן לא הצליח לעצור את התקיפה, אלא שביידן מתנהג כמו בן ברית של ישראל (מבחינה הגנתית), וכמו בן ברית של חמאס/חיזבאללה מבחינת התקפית (ותישאר איתי רגע עד הסוף!).

מלחמות היו, מלחמות יהיו. אנחנו נלחמים על החיים שלנו, אל תקשור לנו את הידיים. המעצמות לצד חמאס וחיזבאללה לא עוצרות לחשוב עלינו.

אם צריך להגיב מול איראן , שיגיבו. הם פתחו במתקפת המלטים הגדולה בהיסטוריה לפי cnn, וזה אחרי שנתיים של רוסיה-אוקראינה. 

אבל הדוד ג'ו ינסה להכיל, כמו כל דבר.

מדווחים שביידן מתנגד לתקיפה ישראלית באיראן.

נעזוב את זה שזאת הזדמנות לטפל בגרעין בצד.

הוא מחויב להגנת ישראל, קצת פחות לטפל במי שתוקף את ישראל.

Just now, יבגניפ כתב:

לא חושב שזו הטענה, למרות שלא קראתי את כל ה-20 העמודים האחרונים.

הטענה היא שהוא הוביל אותנו למצב שאנחנו נמצאים בו - 7.10, מפונים בצפון, ירי מאיראן. והוא איכשהו לא אחראי על שום דבר, או אחראי אבל ברמה מוגבלת כי "מימלא היו תוקפים". אז רק, למשל לגבי זה:

אם לא היו מעבירים להם שנים מעטפות של כסף \ כן פועלים לחסל אותם כשהתחילו לעשות את זה לפני 12 שנה \ מנסים להניע תהליך מדיני לא עוקף פלסטינאים אלא כזה שכולל אותם \ אפשרויות אחרות שאני לא חושב עליהן - אתה לא יודע מה היה קורה. אפשר לנחש.  

זה בול מה שרשמתי. הוא אחראי על האפשרות לתהליך התעצמות, הוא אחראי על חוסר תגובה, הוא אחראי על אי יוזמה מדינית.

הוא לא אחראי על זה שחמאס, חיזבאללה ואיראן רוצות לפגוע בנו.

רשמנו את זה כמה פעמים.

• תוכן חדש...